ne yazıkki 0,42
artık ne yapacağımı bilmiyorum.
neden ben hic hamile kalamıyorum.
trombofili ıvır zıvır yapıldı. bilmiyorum artık. çaresizim..

ayseviciğim. umarım senin hamileliğin sonuna kadar devam eder canım. inşallha sağ salim kucağına alabilirsin...

ben her halde hiç bir zaman yaşayamayacağım bu duyguyu.
4 kez kendi yumi
1 defa donör
1defa donör dondurulmuş..

bilmiyorum artık ne olur.. na yapacağım kime gideceğim. nasıl devam edeceğim. beynim durmuş gibi..

herkese merhaba

kotu haberler alinca inanin kendimiz gibi uzuluyoruz, hep gectik o yollardan,ama bizler ozel insanlariz, allahim bizi ne kadar guclu kilmis farkinda degilmisiniz. benimde , ne desek bos ama kendini birakma ve denemeye devam. hepimizin anne olaya hakki var cunku.

Ahhhh canım inanki senin sonucunu okuyunca ağlamaya başladım ( bu aralar cok suluyor oldum...seni o kadar iyi anliyorumki...benimde 3 kendi yumurtam 2 de donor oldu..hic donmuştum yok... Bu seferde kanamam var..hep oluyordu yine oldu...4 düşüğüm var...seninki tutunamama problemi,öncelikle eşinin kromozom analizini yaptir,bence spermlerdede sorun olabilir,sonrada butunlesik tedavi dedikleri her türlü düşüğe karsı önlemleri alarak (fraxiparine,aspirin,kortizon) kullanarak,daha iyi bir kliniğe gitmeni tavsiye ederim...canım Allah sabır versin cok ama cok üzüldüm ama sakin pesini bırakma...

Bu arada sen menapozdamisin Yasin kaç ?? Unuttum

Canım senin kaç donmuşun vardı bilmiyorum ve donmuslarin kalitesi nasildi??? Yani benim 7 hücreliyi bile Berk dondurmayı önermedi yani seninde 1donor gibi kabul edilmesi lazım.belki kliniğin sırf para alsın ve onlara bağımlı ol diye donmamalı gerekenleri dondurdu,zaten cozunurken cok zayi oluyor.benimkiler çözünmeye dayanacak gibi değil dediler bende inandım...

arkadaşım ben 77 değumluyum ve ne yazıkki menopoz 3 yıldır.
hangi kliniğe gideceğimi bilmiyorum. şevket beye gittim sonuç bu.
acaba şu batumu mu denesem..? yada tr uzman biriyle görüşüp öylemi gitmek lazım..
bilmiyorum. pes etmek istemiyorum. devam edeceğim ama nereden devam edeceğimi bilmiyorum.

canım sen sakin ol kendini yorma.. inşallah bu sefer kucağına alacaksın. positif düşün.

canım önce 13 tane dediler. 3 gün transfer ettiler. sonra donduralım diye 500 € aldılar.
ben blastosist istedim. bu sefer donmuslardan 2 tanesi blastosiste dediler ve onu transfer ettiler. ama ben bu kliniğe hic güvenemedim.

Bence Kıbrıs'ta hiti dusunebilirsin,yada Berk beyi...ama oncesinde mutlaka kromozom analizi yaptir,ben ilk düşükten sonra yaptırdım bende bozukluk çıktı bunun üzerine 2 defa daha Pgt ile yaptırdım hepsi düştü...yani esinde bir sorun olabilir..bence batumu cok düşünme onlar daha cok yeni tecrübeli olmadıklarını düşünüyorum ...emegine yazık olur bence bu tip bir sorunda cok tecrübeli birine gitmen lazım o da hit yada Berk

Son düzenleme:
canım bendeki sorun hic tutunmaması..
yani düşük değil. yinede kromozom analizimi yapmak lazım..?

Tabiki... İlk yaptırman gereken bu tutunamama icin...sen hepsini yaptir kafan rahat etsin zaten cok basit üniversite hastanelerinde yapıyorlar 1ay falan sürüyor çıkması disaridada sanırım 150 liraya yapiuyorlardir ben yaptırdığımda 100 liraydi

Daha önceki forumda bir liste vardı..o liste hala duruyordur oradan bakın,bir arkadas 3 defa donor deniyor 4 den önce esine kromozom analizi yapıyorlar ve sorun çıkıyor,o zaman Pgt ile yada sperm donasyonuyla yapabilirsiniz ama yazık değilim 3 defa denenmiş oncesinde bir bakılmamış ..altı üstü bir kan vereceksiniz

canım
gata da yaptırdım. bir sürü test yapmıslardı.
bazıları:
protein c 122,8% referans değeri:70-140
antitrombin III 24,4 referans değerleri:19-31
pıhtılaşma faktör V 53% referans değeri:70-120
proteins aktivesi 79,6% referans değeri:58-128

merhaba Rowina
Evet cnm denedim Dogusta ,hamile kaldim 9. haftasinda kanamam oldu cok fena ,kaybettim hemde ikizleri. cok uzüldüm ama elden bir sey gelmez.
memnundum sorun yoktu bneim acidan ama simdi siteyi okuyunca kafam karisti..???))) cok dikkatli arastiriyorum tekrar deniyecegim kizimin okul tailin ibeklyiorum kaderimidze varsa olur insallah..
bazi doktor isimleri yaziyor Hit yaziyor Verda yazyior hangi hastanin doktorlari ? Yurt disidna yasadigim iicn orada bu isler cok farkli ilerliyor.
tekrar görüsmek üzere
allahim hepimizin yar yardimcisi olsun.
sevgilerimle
Rowina görüsmek üzere cnm 100 yazilim olsaydi özelden atardim sana msn adresimi)))

benimdeolacak.. çok üzüldüm.. aysevinin önerilerini dikkate al derim.. Allah güç versin hepimize...

Jades,

HIT kelimesini Halil İbrahim Tekin'in kısaltması olarak kullanıyoruz.. Bir çok arkadaşımızın görüşmesi olmuştur.. Transferini yaptığı arkadaşlarımız ise behsetmiştir bunlardan.. geçmiş sayfalarda bulabilirsin :)

Verda Tunçbilek ise benim doktorum.. geçtiğimiz cumartesi transferim oldu.. beklemedeyim..

bir hareketlilik var başından beri karın bölgemde.. sabahtan yoktu hiçbirşey öğlene kadar... korkmadım desem yeri.. yeni yeni tekrar başladı.. inşallah iyi birşeydir bunlar... sabahtan toz falan aldım, mutfağı toparladım biraz.. eşimde yerleri süpürdü sildi.. şimdi oturuyorum.. arada da yatıyorum işte:)

Herkeze merhaba ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve neredeyse herseyi ezberledim okadar takip ettim ve sonunda bende üye oldum..
hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…