Herkeze merhaba ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve neredeyse herseyi ezberledim okadar takip ettim ve sonunda bende üye oldum..
hepinize sevgiler
hoş geldin ördek.
sendeki sorun ne..? yaş kaç..?
neler yaşadın..?
tanışalım:)
ayseviciğim. umarım senin hamileliğin sonuna kadar devam eder canım. inşallha sağ salim kucağına alabilirsin...
ben her halde hiç bir zaman yaşayamayacağım bu duyguyu.
4 kez kendi yumi
1 defa donör
1defa donör dondurulmuş..
bilmiyorum artık ne olur.. na yapacağım kime gideceğim. nasıl devam edeceğim. beynim durmuş gibi..
Sevgili arkadaslar,burada eski olanlar bir hosgeldin demek yokmu bana ?
Bence Kıbrıs'ta hiti dusunebilirsin,yada Berk beyi...ama oncesinde mutlaka kromozom analizi yaptir,ben ilk düşükten sonra yaptırdım bende bozukluk çıktı bunun üzerine 2 defa daha Pgt ile yaptırdım hepsi düştü...yani esinde bir sorun olabilir..bence batumu cok düşünme onlar daha cok yeni tecrübeli olmadıklarını düşünüyorum ...emegine yazık olur bence bu tip bir sorunda cok tecrübeli birine gitmen lazım o da hit yada Berk
ne yazıkki 0,42
artık ne yapacağımı bilmiyorum.
neden ben hic hamile kalamıyorum.
trombofili ıvır zıvır yapıldı. bilmiyorum artık. çaresizim..
ho şeldin ördek aramıza git gide çoğalıyok bende yeni sayılırım bir aydır burdayım valla iyikide geldinHerkeze merhaba ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve neredeyse herseyi ezberledim okadar takip ettim ve sonunda bende üye oldum..
hepinize sevgiler
kıbrıstaki ortadogu ve balkanlar tüp bebek merkezi için ne dersiniz.titizlikle herseye bakıyorlarmı?bilen varmı acaba?
Kızlar maalesefff bendende kötü haber(( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş ( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..
Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın
Kızlar maalesefff bendende kötü haber(( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş ( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..
Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın
ne yazıkki 0,42
artık ne yapacağımı bilmiyorum.
neden ben hic hamile kalamıyorum.
trombofili ıvır zıvır yapıldı. bilmiyorum artık. çaresizim..
aysevi,
arkadaşım üzülme.. inşallah ikimizde bebeklerimize kavuşacağız.
hatta sen en azından hamilelik sevinci yaşadın. ben onu bile yaşayamadım hiççç.
iyi bir dr olduğunu düşünüyorum işinde ciddi bence aklına ilk gelen dr bu işe devam etmelisin yoksa sonradan aklın hepten karışır evet o dr halil ibrahim tekin ama kısaca hit diyebilirsin burda öyle diyorlar bende burdan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?