• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam ,,
ilaçla ilgli yazdığın şeyleri okuyunca bir an panikledim valla.
sonra dur yaaa... bu kız eczacı vardır bir bildiği dedim.
co - doktor olarak işe el atmışsın:))))

ama sistemin tam kontrolu sende.. doktorların patolojşsinde senin gibi bir hasta iel baş etmeleri zor..
ne sorgulanmak nede eleştirilmek isterler çünkü..

ne dersin ben firdevs hanımla berk bey arasında kaldım.. ???

selam ,,
ilaçla ilgli yazdığın şeyleri okuyunca bir an panikledim valla.
sonra dur yaaa... bu kız eczacı vardır bir bildiği dedim.
co - doktor olarak işe el atmışsın:))))

ama sistemin tam kontrolu sende.. doktorların patolojşsinde senin gibi bir hasta iel baş etmeleri zor..
ne sorgulanmak nede eleştirilmek isterler çünkü..

ne dersin ben firdevs hanımla berk bey arasında kaldım.. ???

efsuneciğim firdevs hanımı hiç bilmiyorum.o yüzden bu kıyaslamaya yorum yapamayacağım...ama hit le berki kıyaslayabilirim...senin durumuna ve yapına uygun olanın hit olduğunu düşünüyorum.zira diğer tarafta çok fazla hayal kırıklığı yaşayabilirsin..ama hitin hemşirelerini sürekli fırçalaman gerekebilir.ama hit maalesef senin, benim,mimoza gibi hastaları sevmiyor..adam açık açık söylemiş işine karışan ona şunu yapsakmı acaba diyen hastaları sevmiyor...yani ben daha önce 3 kere tüp denedim hepsinde prednol kullanmıştım acaba demeye kalktım ağzımın payını anında aldım..''hanfendi eski tedavileriniz beni hiç ilgilendirmiyor,ben sizi buraya ilk defa gelen bir hasta olarak görüyorum,bana göre gerek yok''dedi.yani bunlara neden bu kadar çok kızdığını anlamıyorum.yani herşeyi orada sıfırdan mı yapacağız yani eski bilgilerin hiçmi değeri yok??? yani kendiside deneyip öyle bulmak istiyorda yazık değilmi onca emeğe,masrafa??

aysevi yazdığın cümleyi hayretle okudum. haklısın zaman ve emekelr bir deney için heba edilmemeli..

ama şu da olabilri tüm testlere bakıp kendince bir yol çiziyor olabilir. sonuçta donasyon. diye bakıyordur..tutunması için gerek ona göre yeterliyse elindeki sonuçlar yola devam diyordur.
ben kimseyi fırçalamak istemiyorum tedavi sırasında.. hit gidiyor bu anlamada..
papatyanın firdevs hakkında söyeldikelrine güvenip yola çıkacağım galiba..
verda ile yosunun diyaloğu iyi idi değilmi??? oda bir olasılık.
bu arada bunca bilgiye rağmen sitelere bakarken kim nerede karıştırıyorum iyimi???
hala AYAK diretmemin sembolik görüngüsü..

Son düzenleme:
kızllaaar ben eski formuda bazen gözden geçiriyorum hatta sayfanın sonunda yani erken yumurta yetmezliği-yumurta nakli dönor- bi arkadaş yazısında dikkatimi çeken bişey oldu arkadaş yazmış kim bu hit hakkında kot kot konuşuyor falan nasılda korkutmuşlar sizi bi övgi bi övgü hatta bu arkadaş sizin tanıdığınız biri 2501 sayfa olması gerekiyor hatta ona minnettarım bana çok iyi şey yaptı falan gibi neyse ben de şaşırdım açıkçası

ben burda sizin bilgilerinizle dr seçimimi yaptım berke ne zaman cvp yazdıysam birgün gecikmeli de olsa cvb aldım çokda ilgili hep kendisi benimle konuşuyor hatta mail adresini verdi bana özel sorularınız olursa burdan yazabilirsiniz dedi bende ona git diye bi istek var tabi herkesin tedavi şekilleri farklı ama bakalım martı bekliyorum...

Florycigim birde elevit ictim ayrıca aspirini mutlaka iç .ben yıllardır her gun 100 mg bebe aspirini icerim tedavide de butun doktorlar verdi.berk vermedi ama yinede ictim daha dogrusu ona söyledim hergün icerim yıllardır dedim.belki ondan vermedi...

Ayrıca sizin donmuslariniz varmı?? Berk pek donmuş taraftarı değil.bizimde yok.orada hic donmusla hamile kalan duymadım.spermlerin durumu ne?? Esinle sana kromozom analizi yapildimi gerci yumurta donasyonu olduğu icin eşinin kromozom analizi cok önemli bunları yaptırmadan sakin tedaviye başlama

sevgili aysevi umarım iyisindir ben zaten cyclo kullanarak regl oluyorum sana bişey soracam neden aspirin içiyorsun bunun ne gibi bir faydası var tedaviye başlarken mi yoksa daha öncesimi kullanıyorsun

Gunaydin arkadaslar,
Sevgili Aysevi verdigin cok onemli bilgiler icin gercekten cok tesekkur ederim. Ben dusukten sonra yaptirmis oldugum test ve sonuclari aca igg 2.9, aca igm 308, faktor v nehatif ve ayrica lupus antikoagulan negatif cikti. doktor herhangi sorun yok dedi ve estrofeme bu ayin 5.de basladim gunde 1 adet, 9.da 2 adet ve daha sonra 3 adet olacak sekilde ayarlandi rahimde herhangi bir problem yok normalde kalinlasma 9.2 gibi oluyor ayrica histereskopide oldum, ama yinede icim rahat degil dusugun sebebi bilinemiyor. Hersey ayarlandi ayin 19.da kibrista olucaz fakat bu sefer temkinli olmak istiyorum. Bilgiler icin tekrar tesekkur ederim. Hamileliginin sorunsuz gecirmen dilegiyle kendine cok dikkat et lutfen.

Gunaydin arkadaslar,
Sevgili Aysevi verdigin cok onemli bilgiler icin gercekten cok tesekkur ederim. Ben dusukten sonra yaptirmis oldugum test ve sonuclari aca igg 2.9, aca igm 3.08, faktor v nehatif ve ayrica lupus antikoagulan negatif cikti. doktor herhangi sorun yok dedi ve estrofeme bu ayin 5.de basladim gunde 1 adet, 9.da 2 adet ve daha sonra 3 adet olacak sekilde ayarlandi rahimde herhangi bir problem yok normalde kalinlasma 9.2 gibi oluyor ayrica histereskopide oldum, ama yinede icim rahat degil dusugun sebebi bilinemiyor. Hersey ayarlandi ayin 19.da kibrista olucaz fakat bu sefer temkinli olmak istiyorum. Bilgiler icin tekrar tesekkur ederim. Hamileliginin sorunsuz gecirmen dilegiyle kendine cok dikkat et lutfen.

Gunaydin arkadaslar,
Sevgili Aysevi verdigin cok onemli bilgiler icin gercekten cok tesekkur ederim. Ben dusukten sonra yaptirmis oldugum test ve sonuclari aca igg 2.9, aca igm 3.08, faktor v nehatif ve ayrica lupus antikoagulan negatif cikti. doktor herhangi sorun yok dedi ve estrofeme bu ayin 5.de basladim gunde 1 adet, 9.da 2 adet ve daha sonra 3 adet olacak sekilde ayarlandi rahimde herhangi bir problem yok normalde kalinlasma 9.2 gibi oluyor ayrica histereskopide oldum, ama yinede icim rahat degil dusugun sebebi bilinemiyor. Hersey ayarlandi ayin 19.da kibrista olucaz fakat bu sefer temkinli olmak istiyorum. Bilgiler icin tekrar tesekkur ederim. Hamileliginin sorunsuz gecirmen dilegiyle kendine cok dikkat et lutfen.

kızlar selam.. eşim yine az bir süreliğine dışarda... hemen kaçamak yapayım dedim.. sürekli evde olduğu için ben sizleri telefondan okumak durumunda kalıyorum sadece:) iyiyim.. genelde yatma modundayım.. dün şöyle bir yürüyüş yaptım sadece.. kayınpedere gittik.. 5 dk falan sürdü sürmedi:) bir saat kadar orada oturup yağmur deli gibi yağmaya başlayınca araba ile geri döndük.. iyi de oldu bence.. haberlerde falan görmüşsünzdür burlardaki fırtına yağmur çok fena çok.. tam zamanında gelmişiz biz oralardan:) bende belirti falan varmı biliyorum.. karın bölgemde sürekli bir hareketlilik oluyor.. nadiren hiç birşey hissetmiyorum. nedir ne değildir bilemiyorum yani.. inşallah iyiye alamettir:) ilaçlarımı düzenli alıp, et-süt-yumurta-tahin/pekmez, meyva, sebze falan takılıyorum işte:) puzzle almıştım istnbuldan daha ona bile başlamadım.. vakit geçiyor bir şekilde.. 4 şubat transfer günümdü.. bence 15 şubat değilmi test günüm benim :) O gün 1.günse yani:)

bu arada merkez- transfer konusundaki izlenimlerimi daha rahat olduğum bir gün yazacağım.. ama şöyle söyleyeyim.. benim dr ile (V.) görüşmeden karar vermeyin bence.. cok yakın davranıyor.. kendinizi iyi hissettiriyor.. hatta imkanınız varsa gidip yerinde görüşünki o sıcaklığı alın derim..

görüşmek üzere:)

yosunummm test gününü sana kliniğin söylemesi gerekirdi yani seninki 5.gün transferi o yüzden daha erken yapılması lazım.yani benim tahminimce 10.gün yapılır ayrıca transfer gününü saymıyorsun yani hesabıma göre 14 ü oluyor.bence bu hereketlenme iyiye işaret arada batmalar sancılar hep iyi...ben senin sonucunum pozitif olduğuna eminim nedense:)) ama sürekli yatman gerekmiyor.bana şimdiye kadarki tüp tedavilerimde yatmanın tutunmaya asla etki etmediğini söylediler.zaten yatman gereken süreyi yattın artık çok fazla olmadıkça kalk.evinin işlerini kendini yormadan yapabilirsin.yata yata da şişersin yoksa ilk aydan kilomu almak istiyorsun sen???:)

Gunaydin arkadaslar,

bu testler trombofili testleri değil..onları üniversite hastanesinde yapıyorlar.ama senin donmuşun kalmamışsa sorunun spermden olabilir.o yüzden sormuştum ama cevap yazmamışsın.kimsin nesin kaş yaşındasın hepsi önemli...kendi yumurtalarınla denedinmi sonuçlar falan bişeyler anlat ki cevaplayalım..

birde aspirin kan sulandırıcı olduğu için her daim kullanmakta yarar var..bağışıklık sistemiyle ilgili olan düşüklerde aspirin işe yarıyor.zaten bir zararı yok kullanmak gerek

Son düzenleme:
yosunummm test gününü sana kliniğin söylemesi gerekirdi yani seninki 5.gün transferi o yüzden daha erken yapılması lazım.yani benim tahminimce 10.gün yapılır ayrıca transfer gününü saymıyorsun yani hesabıma göre 14 ü oluyor.bence bu hereketlenme iyiye işaret arada batmalar sancılar hep iyi...ben senin sonucunum pozitif olduğuna eminim nedense:)) ama sürekli yatman gerekmiyor.bana şimdiye kadarki tüp tedavilerimde yatmanın tutunmaya asla etki etmediğini söylediler.zaten yatman gereken süreyi yattın artık çok fazla olmadıkça kalk.evinin işlerini kendini yormadan yapabilirsin.yata yata da şişersin yoksa ilk aydan kilomu almak istiyorsun sen???:)

bende yatma taraftarı değilim ama alıştımda sanki:) gak deyince su guk deyince yemek iyi geldi :9: :9: :9: hemde ole kilo alacak kadar yatamam zaten ben :) biraz keyif yapayım :9:

birde 12 gün test yaptırırsın dedi sadece tarih vermedi. o yüzden sormuştum:)

Ziyaretcilerr.. üye olmak zor değil inanın :)

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

yosunnnn

selam,
bana çok yatarsanız vücudun oksijen tarnsferi yavaşlar tavsiye etmiyorz ağır iş yok ama günde bir yarım saatlik yürüyüş iyi demişlerdi..
ayseviye katılıyorum araştırmalar sürekli yatmanın tüpbebekte etkisi olmadığını söylüyor..
en önemlisi ruhun gıdası yavru kuş.
2 çorba kaşığı sakinlik
2 çorba kaşığı rahatlık
4 çorba kaşığı sevgi,
3 çorba kaşığı umut,
3 çorba kaşığıda hayal etmek
4 yemek kaşığda telkin

işte bu karışım iyi, gelecektir.:))))

Son düzenleme:
Back