Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneme deneme ses bır ıkı ses bır ıkı
hoş geldin sevalcim :) sesin geldi merak etme:)
arkadaşlar sevalide transfer ettik malum yerden:) o da yeni hamişlerden.. Donasyon değil belki ama çok meşakatli yollardan geçti :) pgt ile meleğine kavuşmasına az kaldı:)
daha 6 ay var canım ya, (az kaldı demıssın de )
senden beklıyorum ınsallah guzel haberler yosun. Tabı burdakı yosun gıbı sonuc bekleyen butun arkadaslardan guzel haberler beklıyoruz ınsallah.
efsuneciğim bende anlamadım senin yazdığından bişey...mtfhr bildiğim kadarıyla trombofili le ile ilgili bir test amh ile ilgisini anlayamadım.birde dozla ne alakası var acaba ???benimkinde mutasyon görülmedi yazıyor sonuçolarak.ama ben protein s ve protein c düzeyi düşüklüğünden dolayı fraxiparine kullanıyorum.yani tam olarak tormbofili var yada yok denmedi.zaten bu ilaç garanti değil yani öylesinekullanılıyor...
selam,
bana çok yatarsanız vücudun oksijen tarnsferi yavaşlar tavsiye etmiyorz ağır iş yok ama günde bir yarım saatlik yürüyüş iyi demişlerdi..
ayseviye katılıyorum araştırmalar sürekli yatmanın tüpbebekte etkisi olmadığını söylüyor..
en önemlisi ruhun gıdası yavru kuş.
2 çorba kaşığı sakinlik
2 çorba kaşığı rahatlık
4 çorba kaşığı sevgi,
3 çorba kaşığı umut,
3 çorba kaşığıda hayal etmek
4 yemek kaşığda telkin
işte bu karışım iyi, gelecektir.:))))
Canım benim :)) cok teşekkür ederim Allah bu güzel duyguyu sizlerede bir an önce yaşatsın inşallah ..asla bu isin pesini bırakma arkadasım sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Benimdeolacak sonucunu cok merak ediyorum hemen yaz olur mu
Bende evde yatıyorum yine kanamam var
Benimdeolacak sonucunu cok merak ediyorum hemen yaz olur mu
Bende evde yatıyorum yine kanamam var