• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneme deneme ses bır ıkı ses bır ıkı

hoş geldin sevalcim :) sesin geldi merak etme:)

arkadaşlar sevalide transfer ettik malum yerden:) o da yeni hamişlerden.. donasyon değil belki ama çok meşakatli yollardan geçti :) pgt ile meleğine kavuşmasına az kaldı:)

Son düzenleme:
hoş geldin sevalcim :) sesin geldi merak etme:)

arkadaşlar sevalide transfer ettik malum yerden:) o da yeni hamişlerden.. Donasyon değil belki ama çok meşakatli yollardan geçti :) pgt ile meleğine kavuşmasına az kaldı:)

daha 6 ay var canım ya, (az kaldı demıssın de )

senden beklıyorum ınsallah guzel haberler yosun. Tabı burdakı yosun gıbı sonuc bekleyen butun arkadaslardan guzel haberler beklıyoruz ınsallah.

daha 6 ay var canım ya, (az kaldı demıssın de )

senden beklıyorum ınsallah guzel haberler yosun. Tabı burdakı yosun gıbı sonuc bekleyen butun arkadaslardan guzel haberler beklıyoruz ınsallah.

bu kadar sene bekledikten sonra az tabii:)

yosuncum sen yinede hareketlerini biraz kısıtla derim....normal zamanda çok hareketli olan kişiler için hamilelikte biraz yavaşlama gerekli.... allah söyletti hamile diye inşallah öylr olur...

efsunecim verdiğin seminerde gösterdiğin bşarıyı annelik kariyerindede göstermeyi allah nasip eder inşallah....

aymencim kanama haberini okuyunca çok üzüldüm neyse hemen ardından iyi haberlerini okudum inan çok sevindim...
bu defa ben de herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum seb de mümkün olduğunca dinlen lütfen...

mimoza kızın için ne güzel kıyafetler vardır kimbilir... sen yinede fazla almamaya dikkat et çünki hemen büyüyorlar ve yepyeni birsürü kıyafet elde kalıyor... bir de biraz kilolu doğarsa 3 aylıkken 1 yaş alıyorduk biz yeğenime....

Yosuncuğum Adam haklı değil mi sen seviyorsun pc yi bıraksa 24 saat :) Ama yine de kaçak yap bize ulaş merak ediyoruz. Karnında ki kıpırtılar iyi.

Efsuneciğim
Her zamanki gibi Aymoşa % 100 katılıyorum Senin dr un Hit bence de.Nasıl olsa bir öğretim üyesine de hatta alanında uzman olarak seminerler veren birine de o yakışır diyorum. Firdevs hanım her dediğine evet diyecek ve yapacaktır da bunu da böyle bil. Ancak klinikte ki teknik sorunlar seni yıldırabilir diye düşünüyorum. Ayırca her ne kadar höt höt diye konuşsa da Hit in yanıldığına hiç tanık olmadım. Kızsak da ağlasak da her dediği cuk diye oturdu eninde sonunda onun dediğine geldik. Eski tedavilerinin üstünden öylece geçebilirsin zaten özünü alır. O her ne kadar seni dinlemiyor gözükse de gerekli notları alıyor ve çok iyi bir fotografik zekası var ( ben mi uydurdum böyle bir şeyi :17:) ben severim görsel zekalıları sen bilirsin ve artı senin deyiminle CÜRUFlardan uzaklaş da bize yaklaş haydii:)

efsuneciğim bende anlamadım senin yazdığından bişey...mtfhr bildiğim kadarıyla trombofili le ile ilgili bir test amh ile ilgisini anlayamadım.birde dozla ne alakası var acaba ???benimkinde mutasyon görülmedi yazıyor sonuçolarak.ama ben protein s ve protein c düzeyi düşüklüğünden dolayı fraxiparine kullanıyorum.yani tam olarak tormbofili var yada yok denmedi.zaten bu ilaç garanti değil yani öylesinekullanılıyor...

Aymenciğim ben şimdi korktum bende mthfr1298c homozigot var.Yani ben fraxiparine kullansam da bir etkisi olmayacakmı gebeliğimde:(

Baharcığım

Şimdi okudum yazını. Sorma sorma darısı başınıza çok güzel kıyafetler var Elbiseler fırfır fırfır fırfır süs süs süs Annem zaten ben eşşek kadarken bile güllü çiçekli fırfırlı pileli elbise eteklerle
beledi beni. Bayılırım o tip şeylere zaten tezgahtarlara da söylüyorum mümkünse hiçççç pantalon giydirmeyeceğim kokoş yapacağım kızcağızı diyorum :) Ama haklısın belki de gürbüz bir bebek olacak bilemiyorum da insan dayanamıyor işte. Bu arada Efsune demiş ya otur evinde ne mümkün ben ve oturmak. Ben de Aymoşa katılıyorum çok yatmana gerek yok Yosuncuğum ama
yorulma yeter.

Bu flaraxipen konusu bana yabancı ya hani hiç dahil olamadım .Her neyse ilgili kişiler okusun vallahi Aymoş bir sıradan dr dan daha fazla biliyor .

sevgili giz,
sen geçen yıl mayıs ve hazairan aylarındaki tüp bebek deneyecekler forumunda da vardın değilmi??
seni tanıyorum ama hikayeni hatırlamıyorum..
yinede hoş geldin..

selam,
bana çok yatarsanız vücudun oksijen tarnsferi yavaşlar tavsiye etmiyorz ağır iş yok ama günde bir yarım saatlik yürüyüş iyi demişlerdi..
ayseviye katılıyorum araştırmalar sürekli yatmanın tüpbebekte etkisi olmadığını söylüyor..
en önemlisi ruhun gıdası yavru kuş.
2 çorba kaşığı sakinlik
2 çorba kaşığı rahatlık
4 çorba kaşığı sevgi,
3 çorba kaşığı umut,
3 çorba kaşığıda hayal etmek
4 yemek kaşığda telkin

işte bu karışım iyi, gelecektir.:))))

tarifine bayıldııım ..harika

""""""""""""MTHFR (METİLENTETRAHİDROFOLAT REDÜKTAZ) GEN MUTASYONU - HİPERHOMOSİSTEİNEMİ
Kalıtsal trombofililerden (pıhtılaşma bozukluklarından) birisi olan MTHFR gen mutasyonunda metilentetrahidrofolat enzim geninde mutasyon sonucu homosistein düzeyi artar (hiperhomosisteinemi) ve pıhtılaşmaya eğilim oluşur. En sık C677T mutasyonu görülür. Toplumlarda %2-15 oranında görülür. Hiperhomosisteinemi MTHFR gen mutasyonu dışında başka nedenlerle de oluışabilir. Hiperhomosisteinemi de hem arteriel hem venöz tromboza eğilim artar.

MTHFR mutasyonunun tekrarlayan gebelik kayıpları ile ilişkisi çalışmalarda net olarak gösterilememiştir. Çalışmaların bazıları MTHFR mutasyonu ile tekrarlayan düşükler arasında ilişki olduğunu gösterirken çoğu çalışmada bir ilişki gösterilememiştir.

MTHFR mutasyonu olan hastalarda folik asit seviyesi azaldığı için gebelikte fetusta nöral tüp defekti gelişme riski artmıştır. Hem heterozigot hem homozigotlar için nöral tüp defekti riski artmıştır. Bu risk gebelik sırasında folik asit tedavisi verilerek azaltılır. Bu hastalara ayrıca vitamin B12, vitamin B6 takviyesi de verilir.
Hiperhomosisteinemi sonucu çeşitli damarlarda pıhtılaşmaya bağlı tıkanıklıklar sonucu kalp krizi, beyinde damarlarında tıkanıklık gibi durumlar oluşabilmektedir. Osteoporoz (kemik erimesi) daha erken yaşlarda gelişebilmektedir. Hiperhomosisteinemi ile demans arasındaki ilişkiden şüphe edilmektedir."""""""""""""

YILLARCA KAN TESTİMDE ERİTROSİT VE LÖKOSİTLER ÇOK KÖTÜ ÇOCUK DEĞERİ ÇIKIYOR VE KAN PIHTILAŞMIYOR GÖZÜKÜYORDU..
PSİKOTERAPİDEN SONRA LÖKOSİT EVERİTROSİT DÜZELDİ.
PIHTILAŞMADA AMA HALA NORMALİN ÜSTÜNDE..
AMH NIN DÜŞÜKLÜĞÜNÜ ASLINDA YILLAR ÖNCE GÖRÜLEBİLNİRDİ YANİ...

Son düzenleme:
merhaba Yosun ;
Allahim tamamina eridrsin insallah.Nerde yaptirdin cnm ?
Yakinda bende gideegim ins kismetse cok dikkatli okyuorum karar verecegim.
selamlar sevgiler tüm arkadaslara kimsenin kucagini bos koymasin allahim.

iyi akşamlar kızlar allah sizede,bizede bu sevinçleri yaşatır yosunn doğuştaki verda hanıma yaptırdı tabi daha yeni allah onu korusun bebişini kucağına almayı nasip etsin sen daha önce hiç denedin mi jades

Canım benim :)) cok teşekkür ederim Allah bu güzel duyguyu sizlerede bir an önce yaşatsın inşallah ..asla bu isin pesini bırakma arkadasım sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

amiiiin :) canım ben aslında ne zaman gideceğimi bilemiyorum. son denemede, gerçi ilk donasyon denemesiydi, çok umutlanmıştım ben. olmayınca çok üzüldüm. hala da içimden gelmiyor denemek. heyecan duyamıyorum. ama çok ertelemek de istemiyorum. o yüzden bu ay bir psikologdan yardım almaya başlamayı ve yaza kadar umutlarımı, heyecanımı toparlayıp yazın denemeyi düşünüyorum. inşallah bu defa olur :)

Benimdeolacak sonucunu cok merak ediyorum hemen yaz olur mu

Bende evde yatıyorum yine kanamam var :(

geçmiş olsun yat dinlen sizlerden duyduğum kadarıyla normalmiş bu kanamalar ama benim başımada gelse bende korkardım açıkçası bu kanamalar niye diye kendine dikkat et allah yardımcın olsun

Benimdeolacak sonucunu cok merak ediyorum hemen yaz olur mu

Bende evde yatıyorum yine kanamam var :(

günaydın kızlar..

aymencim.. kanamaların hep bugünlerdemi başlıyordu senin? yoksa zamanlama farklımı oldu bu sefer? sen daha iyi bilirsin ama bu kanamayı kesmek için yokmu bir çözüm acaba..

Ah yosuncugum bu kanamalar hep oluyor hepte testten sonra başlıyor yani kanamasiz bir hamilelik yasamadım..bu da digerlerinden farklı değil :(

Back