• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoş geldin ördek.
sendeki sorun ne..? yaş kaç..?
neler yaşadın..?
tanışalım:)

Ben daha yeni oldugum için nereden mesaj yazılıyor,nereden okunuyor pek bılemıyorum zor gibi bu siteyi kullanmak yada daha alısamadım bana öle geliyor..
Bendeki sorunmudur bılemıyorum ama söle diyeyim,ben 6 senelik evliyim ve ilk 3 yıl felan hıc cocuk düşünmedik daha sonrakı senelerde de öncelikler hep baska oldu başka başka şeyler yaşamak ve onlarla ugrasmak oldu.cocuk meselesı içinde gec oldugunu ogrendıkten sonra bır sıkıntı olmadı evlılıgımde hayatımız bebek yuzunden asla cıkmaza gırmedi..ama şimdi istıyorum neden bılmıyorum 38 yasındayım...ancak tv deki haberlere baktıkca sakat dogan bebekler vçs ler acıkcası korkutuyor beni...yok donörler denılıyor donorlerden bozuk yumurta deniliyor,kafalar karısıyor..

ayseviciğim. umarım senin hamileliğin sonuna kadar devam eder canım. inşallha sağ salim kucağına alabilirsin...

ben her halde hiç bir zaman yaşayamayacağım bu duyguyu.
4 kez kendi yumi
1 defa donör
1defa donör dondurulmuş..

bilmiyorum artık ne olur.. na yapacağım kime gideceğim. nasıl devam edeceğim. beynim durmuş gibi..

Allah sabır versin, güç versin gerçekten çok zor bir durum,
bende ayseviye kulak vermeni tavsiye ederim biyerde bir yanlışlık var ama inşallah çözülecek umudunu kaybetme...

tesekkür ederim hosgeldin dıyen herkeze...ama suan cok fazla kisi yok sanırım...yada herkez artık eskısı gıbı yazmak düsüncelerini paylasmaktan cekiniyor gibi geldi bana..ben biraz gec kaldım galiba bu site için :))

Bence Kıbrıs'ta hiti dusunebilirsin,yada Berk beyi...ama oncesinde mutlaka kromozom analizi yaptir,ben ilk düşükten sonra yaptırdım bende bozukluk çıktı bunun üzerine 2 defa daha Pgt ile yaptırdım hepsi düştü...yani esinde bir sorun olabilir..bence batumu cok düşünme onlar daha cok yeni tecrübeli olmadıklarını düşünüyorum ...emegine yazık olur bence bu tip bir sorunda cok tecrübeli birine gitmen lazım o da hit yada Berk

Aymenciğim dün sana bir soru sormuştum ama nedense o sayfa bende açılmıyor.sanrım 196.sayfa.Kan sulandırıcı iğne kulanıyorum demiştin ama garantsi yok demii,ştin sanırım bennim kanımda pıtılşama var ben gebeliğimde kulanacam ama sen bunu söyledin ya ben çok korktum o ilaçların gerçekten etkisi yok mu:(

ne yazıkki 0,42
artık ne yapacağımı bilmiyorum.
neden ben hic hamile kalamıyorum.
trombofili ıvır zıvır yapıldı. bilmiyorum artık. çaresizim..

seninde olacak bırakma kendini bu hayat insana hep zor luklar çıkartıyor ama sen sakin ol herşey yoluna girecek sende alacaksın bebeğini kucağına çok üzüldüm bende senin sonucunu merak ediyordum herkes gibi sesin çıkmayınca heralde pozitiftir dedim ama olsun elbet birgün pozitif olacak.....

Herkeze merhaba ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve neredeyse herseyi ezberledim okadar takip ettim ve sonunda bende üye oldum..
hepinize sevgiler
ho şeldin ördek aramıza git gide çoğalıyok bende yeni sayılırım bir aydır burdayım valla iyikide geldin

kıbrıstaki ortadogu ve balkanlar tüp bebek merkezi için ne dersiniz.titizlikle herseye bakıyorlarmı?bilen varmı acaba?

iyi bir dr olduğunu düşünüyorum işinde ciddi bence aklına ilk gelen dr bu işe devam etmelisin yoksa sonradan aklın hepten karışır evet o dr halil ibrahim tekin ama kısaca hit diyebilirsin burda öyle diyorlar bende burdan öğrendim

Kızlar maalesefff bendende kötü haber:((( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş :(( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..

Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın

eğer vaktin olursa bu forumu baştan oku ve kararını ver tabi ben de denemedim ama önümüzdeki ay dünya tüp bebek merkezinde yapacam berk bey görüşüyorum şuan senin durumun nedir tedavin ney anlatırsan memnun oluruz bak burda aysevi var o çok iyi biri papatya40 yosunn efsune12 ben onların bilgileriyle bilgileniyorum hep not alıyorum falan....

Kızlar maalesefff bendende kötü haber:((( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş :(( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..

Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın

ahhh canımmm yaaa ne olur üzülmeeee bi acayip oldum şimdi ne olur kendini fazla hırpalama :(((((bende çok üzgünüm

çokkk üzüldümm neden böyle oldu biokimyasal gebelik olamaz böyle bişey lütfennn kendini harap etme valla ne diyeceğimi bilemiyorum ne desemde sen den bu moral bozukluğu bu hayal kırıklığı gitse allahım bu nedir böyle

Sevgili Aysevi çok üzüldüm.
Şimdi ne desek boş Allah sabır versin......

ne yazıkki 0,42
artık ne yapacağımı bilmiyorum.
neden ben hic hamile kalamıyorum.
trombofili ıvır zıvır yapıldı. bilmiyorum artık. çaresizim..

Sevgili Benimdeolacak Allah sabırlar versin....Üzüldüm...
Aysevinin dediği bencede dr.unu değiştirip tekrar dene....
Biliyorum hepimiz çok üzülüyoruz , inşallah hepimizinde bebeği olacak...
Benim bir arkadaş kazara 3. çocuğuna hamile doğal olarak istemiyor...
Diğer arkadaşlar diyorki Allah sevdiği kulunu hamile bırakırmış....
Bir üzüldümki sormayın....
Biliyorum bizide seviyor bizede verecek arkadaşlar.....

aysevi,
arkadaşım üzülme.. inşallah ikimizde bebeklerimize kavuşacağız.
hatta sen en azından hamilelik sevinci yaşadın. ben onu bile yaşayamadım hiççç.

aysevi,
arkadaşım üzülme.. inşallah ikimizde bebeklerimize kavuşacağız.
hatta sen en azından hamilelik sevinci yaşadın. ben onu bile yaşayamadım hiççç.

lütfen kızlar üzülmeyin valla sizi böyle görünce yaptırmak gelmiyor içimden aynı şeyler olacak biliyorum:((((((((((((

iyi bir dr olduğunu düşünüyorum işinde ciddi bence aklına ilk gelen dr bu işe devam etmelisin yoksa sonradan aklın hepten karışır evet o dr halil ibrahim tekin ama kısaca hit diyebilirsin burda öyle diyorlar bende burdan öğrendim

rowina tesekkür ederim valla bana kimse hosgeldin demedı dıye üzülürken ne güzel cevaplar alıyorum sımdı mutluyum suan...
ben hıt gıttım gayet profesyonel duruyor hemsırelerde öle...bı sorun yok gıbı gozukyor,recetemide yazdı ancak ilaçları alıp içmedim daha...cunkı aılem istanbulda olsun ıstıyor tüp bebek dıye bıldıklerı ıcın...burada gıttıgım bır yer cok zor demsıstı,sımdı aılemde kendınce burada cok zor dendı orada nasıl ok.verırler,hadı verdıler buradada verecek dr.cıkar ozaman dıye akıl verıyolar...işte sıkıntı buarada daha baslayamadım malesef...
Birde cekinmeye basladım sakat cocuk felan dogar dıye,buaralar haberler iyi seyler sölemiyor pek,bılemıyorumkı işte....

Back