Ohhhhhhhh

Nasıl sevindim anlatamam Dün de dua ettim .Toplu dualar her zaman işe yarar Bu kadar kişinin enerjisi evrenden sana poziitf döndü belki Belki de Yaratıcı . Bir de bu senin küçük minicik ! korkun harekete geçirdi rahime hanımı Efsuneye katılıyorum şalteri kapat. Bak seninle işte hala bu inatçı kız Seninle de olmaya devam edecek artık buna inan.
Bu arada kızım sennn bir mucizesin yani azmin elinden bir şey kaçmıyor sabah 7 de labı bulabilen böyle akşamdan tüp vs hazır eden kızın elinden değil bebek hiçbirşey kaçmaz kurtulmaz inşallah . Bak değerin de süper Ben sana demiştim benim oğlumda 20 . günü yapmıştım 148 çıkmıştı değeri Gayet sağlıklı bir bebek oldu Darısı herrrrrkessslerin isteyen herkesin başına diyorum tekrar tekrar.

çooooooooooooooooook sevindim :) dün akşam görüp çok üzülmüştüm. ama bu haberle güne muhteşem başlıyorum. Allah sizi hiç ayırmasın. önce rahmini sonra elini hiç bırakmasın minik :)

Canım benim :)) cok teşekkür ederim Allah bu güzel duyguyu sizlerede bir an önce yaşatsın inşallah ..asla bu isin pesini bırakma arkadasım sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Benim biricik mimosum valla gözlerim doldu ilk defa bende bu bebeğin beni birakmayacagini hissettim.. Efsunecigim haklı kendime sürekli telkin yapıyorum korkularımı bir kenara atmaya çalışıyorum ve ilk defa başarılı oluyorum.. hissediyorum..

Tabiki mimosum benden bişey kaçmaz valla aslında gece 23.30 esim dediki istersen yapalım testi cunku acilde bakılıyor ya benim kocamı da Allah'tan sevmeyen bir kimse yoktur kimseyi kırmaz o yüzden kimsede onu kırmaz, sabahın 3 unde götürse yine bakarlar.ama ben istemedim sabah bakalım diye ısrar ettim yani 7 gun 24 saat istediğim an baktirabilme lüksüne sahibim kızlar cok şükür ...

Seapearl

Evet hazırlk yapıyoruz ama bence forumda geriye dönük okusan diyorum Ben en çok berils in ( umarım yanılmıyorumdur ) hazırlıklarını beğendim. Diğer forum başlarında da tavsiyeler var sanıyorum en güzeli Aymoşla biizmki idi :) ama silindi bir tartışma sonrası . Kişisel olaylarımızı genel tıbba yansıtmamayı başarabilseydik. Kendi yumilerinle deneyeceksen google da çin tıbbı ile başaranlar diye ara orada ki hanımı oku Donasyon ile deneyeceksen değişik yaklaşımlar var 3 ay öncesinde dhea başlayanlar var 25 mg den başlayıp son ay günde 2 ye çıkaranlar veya hiç dhea ya gerek görmeyen dr lar da var. Yine de 3 ay öncesi folik asit son ayda elevit rahim kalınlaşsın diye nar kürü- lesitin tozu ( sabah akşam 1 tatlı kaşığı ama trioid sorunu varsa olmaz)
üzüm çekirdeği extrası gibi alternatif şeyler var. Bir oku istersen geriye dönük . selamlar

Son düzenleme:

Evettt tabiiki bırakmayacak sen rahat ol. Git bir tane komedi seyret az sonra . Haberleri filan seyretme salak haberler acitasyondan prim yapıyor Sen keyfine bak arkadaşım hatta bebeğe bir yelek filan başlasan ama işte işyerinde de olmuyor di mi ? Berk pinpirik biridir ama işte en çok donör olayında işimize yarıyor bu titizliği. Sen ona güven o iyi seçmiştir donörü kılı kırk yarmış kızı da illallah dedirtmiştir şu test bu test derken 7 sülalesini gelmişini geçmişini soruşturmuştur. Birşeycikler olmayacak inşallah ama uzan tamam mı ? Ben de de kanama olmuştu 25 gün yatıştım anımsıyorsan arkadaşım. İğneni 4 günde 1 tekrarlamayı unutma taaaki tek damla bile gelmeyinceye dek. Hadi şimdi mimoza kaçar 9.30 da dr a gideceğim nasıl tipi nasıl tipi burada .

Of Allah kolaylık versin canım ya bu karda Kista isiniz zor burada da yağmur atıştırıyor bugün hava kapalı bende ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum ecz gidip üst kattaki odamda yatmayı düşünüyorum böylelikle şaşkın elemanlarım bana danisabiliyorlar yalan yanlış bir ilaç vermelerinden cok korkarım bu konuda cok titizimdir bilirler en ufak bir şüphe varsa bana gösterirler benim kadar iyi bir kötü yazi okuyucusu yoktur.alllahtan hic basımıza Kötü bir olay gelmedi :))

Son düzenleme:

papatya çook teşekkürler ..donör canım ya nerdee kendi yumurtalarım

sevgiler

GÜNAYDINLAR aysevicim,,
güne böyle güzel bir haberle başlamak ne güzel... büyük bir oh çektim doğrusu senin adına... inşallah bu sefer bebbeğin sonuna kadar seninle devam edecek .....
ben buna inanıyorum..... Sen sakin ol stres yapma...
Duaalrım senin ve bebeğinle birlikte.... sevgiler ikinize de...

Canım canım canım cok teşekkürler karyacigimmm :))bizde senin ve oğlun icin dua ediyoruz..hersey yolunda gitsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

ayseviciğim çok şükür.. inşallah sonuna kadarda seninle birlikte olur... sen positif düşün arkadaşım. inşallah güzel olacak hersey.

arkadaşlar şimdide ben sizin dualarınızı isityorum. yarın 11. gün testimi yaptıracağım. lütfen bana çok çok dua edin.. artık benimde son bulsun..

aysevi bizi korkuttu ama neyseki korktuğumuz başımızada gelmedi onun adına çoookkkk sevindim umarım seninde testin pozitif olur bize güzel haberleri verirsin allah sanada bu güzel günleri yaşatsın inşallah

kız sen kendini korkutuyorsun bizden ne istiyorsun seninle beraber hop oturup hop kalkıyorum bu kadar kişinin duası tutar seninle üzülüp seninle seviniyoruz stresss yapma paniklemede bebişinde galiba seni istiyor tutunmak seni hiç bırakmamak sende ona iyi bak oda senin gibi güçlü olacak annesine benzeyecek.......

Ohhhhh şükürler olsun , ne olur 12 hafta kımıldama yat , evde yat , eczanede yat ama yat......

Merhabalar can arkadaslarim
uzun süredir giremedim ama okuyordum tam takip edmesemde...
sevinclerinizi ve üzüntülerimizi hep klabimden hissettim paylastim...Anne adaylarimizida tebrik ederim tüm cici annelerin.Allahim olmayanada evrsin diyorum.öyle bir annelik duygusuki tarifsiz .darisi basimiza
insallah bizde burada paylasma imkanimiz olacak diyorum..
Aysevi tebrikelr canim allahim tamamina erdirsin..simini sayamadigim ve unuttuklarimida kutlarim.
sevgilerimle

dün gece benide uyku tutmadı. sabah 5 te yattım ancak online oldum ve dadada..
ddaaaaaaaaaaadddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!1

derin bir rahatlama hadi bakalım bu bir prosess yani süreç ve her adımın başarılı olması lazım.
onun için gerekenler yapılsın lütfen..aysevi hanım..

bu konudaki maillerimi birdaha oku. telkin, gece yatarken sabah yataktan kalkmadan gibi şeyler yazmıştım..

yolun açık şansın bol kader iyi olsun:)

ohhhhh çok şükür herşey yolunda demek ki :) yüregimiz ağzımıza geldi, kanamamı, lekemi diye inşallah daha iyi olacak herşey bundan sonra...

Bol şans diliyorum, dualarım seninle allah yardımcın olsun yarın büyük harflerle pozitif yazacaksın inşallah...

Ursache ist ein Basenaustausch in einem speziellen Enzym-Gen
Ein neuer Botenstoff findet seit einigen Jahren zunehmendes Interesse bei Hormonforschern und Frauenärzten: die Serumkonzentration des so genannten anti-Müller-Hormons (AMH) zeigt einen engen Zusammenhang mit der Zahl heranreifender Eizellen im Eierstock und damit indirekt mit den Erfolgschancen einer Kinderwunschbehandlung. Dieser Zusammenhang führt teilweise bereits dazu, dass Krankenversicherungen die Kostenübernahme für eine Kinderwunschbehandlung vom AMH-Wert einer Patientin abhängig machen. Auch die richtige Dosierung der Hormontherapie wird mittlerweile von vielen Kinderwunschzentren vom AMH-Test bestimmt. Allerdings fällt bei diesem vielversprechenden Test immer wieder auf, dass bei einzelnen Patientinnen die Reifung der Eizellen doch nicht in dem Maße erfolgt, wie es der AMH-Wert erwarten lässt.
Die Arbeitsgruppe um Professor Christian Thaler vom Hormon- und Kinderwunschzentrum am Klinikum der Universität München (LMU), Campus Großhadern, konnte jetzt einen genetisch bedingten Störfaktor für den AMH-Test identifizieren: wie in der elektronischen Vorab-Publikation der amerikanischen Fachzeitschrift „Fertility and Sterility“ zu lesen ist, konnten Thaler und sein Team nachweisen, dass Frauen mit einer angeborenen Funktionsstörung eines Enzyms des B-Vitamin- (Folsäure)-Stoffwechsels um fast 25% schlechter auf die Hormonbehandlung für die assistierte Fortpflanzungtherapie reagieren (Pavlik R et al: Divergent effects of the 677C>T mutation of the 5,10-methylene-tetrahydrofolate re-ductase (MTHFR) gene on ovarian responsiveness and anti-Mullerian hormone concentrations; Fertility and Sterility epub ahead (2011)). Der Basenaustausch C>T in der Gen-Position 677 führt bei diesem Enzym (Metylen-Tetra-Hydro-Folat-Reduktase: MTHFR) zu einem Funktionsverlust um etwa 70%. „Bei etwa einem Zehntel aller Kinderwunschpatientinnen finden wir auf beiden Genen den Funktionsdefekt“, so Thaler, „und bei diesen Frauen müssen wir damit rechnen, dass die Eierstockreaktion deutlich schlechter ausfällt als es angesichts der AMH-Bestimmung zu erwarten wäre. Unsere Studie zeigt, dass die gleichzeitige Analyse des MTHFR-Gens die richtige Bewertung des AMH-Tests signifikant erhöhen könnte. Wir bieten deshalb unseren Kinderwunschpatientinnen diese Zusatzuntersuchung an, um das Risiko einer unterdosierten Hormonbehandlung möglichst zu vermeiden.“

ÖZETLE DİYORKI AMHSI DÜŞÜK OLAN KADINLAR İÇİN YAPIALCAK PROTOKOLDEKİ DOZ AYARINI YAPMADAN

""(Metylen-Tetra-Hydro-Folat-Reduktase: MTHFR)"" GEN TESTİNİN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. genet,k bir rahatsızlık nedeniyle b vitamini ile ilgili olan bir sorunu gösteriyormuş..
enziym testi ile en uygun hormon dozu belirlenebilir..

aymencim haberini şimdi okuyabildim çok sevindim inşallah kucağına aldığın haberlerini de duyarız...

yosuncum senin de iyi haberlerini bekliyoruzevine döndünmü henüz bilmiyorum forumun son sayfalarını okumadım kendine dikkat et aynı şey aymen için de geçerli...

temmuz8 ne güzel bir haber kızın dünyay gelmiş allah analı babalı sağlı büyütsün inşallah..

ben bir kaç gündür rahatsızdım şu an yosunu ve aymeni merak ettiğim için birkaç sayfa okudum başka haberler olabilir kaçıdığım şeyler varsa kusura bakmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…