çooooooooooooooooook sevindim :) dün akşam görüp çok üzülmüştüm. ama bu haberle güne muhteşem başlıyorum. Allah sizi hiç ayırmasın. önce rahmini sonra elini hiç bırakmasın minik :)
Ohhhhhhhh
Nasıl sevindim anlatamam Dün de dua ettim .Toplu dualar her zaman işe yarar Bu kadar kişinin enerjisi evrenden sana poziitf döndü belki Belki de Yaratıcı . Bir de bu senin küçük minicik ! korkun harekete geçirdi rahime hanımı Efsuneye katılıyorum şalteri kapat. Bak seninle işte hala bu inatçı kızSeninle de olmaya devam edecek artık buna inan.
Bu arada kızım sennn bir mucizesin yani azmin elinden bir şey kaçmıyor sabah 7 de labı bulabilen böyle akşamdan tüp vs hazır eden kızın elinden değil bebek hiçbirşey kaçmaz kurtulmaz inşallah . Bak değerin de süper Ben sana demiştim benim oğlumda 20 . günü yapmıştım 148 çıkmıştı değeri Gayet sağlıklı bir bebek oldu Darısı herrrrrkessslerin isteyen herkesin başına diyorum tekrar tekrar.
Benim biricik mimosum valla gözlerim doldu ilk defa bende bu bebeğin beni birakmayacagini hissettim.. Efsunecigim haklı kendime sürekli telkin yapıyorum korkularımı bir kenara atmaya çalışıyorum ve ilk defa başarılı oluyorum.. hissediyorum..
Tabiki mimosum benden bişey kaçmaz valla aslında gece 23.30 esim dediki istersen yapalım testi cunku acilde bakılıyor ya benim kocamı da Allah'tan sevmeyen bir kimse yoktur kimseyi kırmaz o yüzden kimsede onu kırmaz, sabahın 3 unde götürse yine bakarlar.ama ben istemedim sabah bakalım diye ısrar ettim yani 7 gun 24 saat istediğim an baktirabilme lüksüne sahibim kızlar cok şükür ...
Evettt tabiiki bırakmayacak sen rahat ol. Git bir tane komedi seyret az sonra . Haberleri filan seyretme salak haberler acitasyondan prim yapıyor Sen keyfine bak arkadaşım hatta bebeğe bir yelek filan başlasan ama işte işyerinde de olmuyor di mi ? Berk pinpirik biridir ama işte en çok donör olayında işimize yarıyor bu titizliği. Sen ona güven o iyi seçmiştir donörü kılı kırk yarmış kızı da illallah dedirtmiştir şu test bu test derken 7 sülalesini gelmişini geçmişinisoruşturmuştur. Birşeycikler olmayacak inşallah ama uzan tamam mı ? Ben de de kanama olmuştu 25 gün yatıştım anımsıyorsan arkadaşım. İğneni 4 günde 1 tekrarlamayı unutma taaaki tek damla bile gelmeyinceye dek. Hadi şimdi mimoza kaçar 9.30 da dr a gideceğim nasıl tipi nasıl tipi burada .
Seapearl
Evet hazırlk yapıyoruz ama bence forumda geriye dönük okusan diyorum Ben en çok berils in ( umarım yanılmıyorumdur ) hazırlıklarını beğendim. Diğer forum başlarında da tavsiyeler var sanıyorum en güzeli Aymoşla biizmki idi :) ama silindi bir tartışma sonrası . Kişisel olaylarımızı genel tıbba yansıtmamayı başarabilseydik. Kendi yumilerinle deneyeceksen google da çin tıbbı ile başaranlar diye ara orada ki hanımı oku Donasyon ile deneyeceksen değişik yaklaşımlar var 3 ay öncesinde dhea başlayanlar var 25 mg den başlayıp son ay günde 2 ye çıkaranlar veya hiç dhea ya gerek görmeyen dr lar da var. Yine de 3 ay öncesi folik asit son ayda elevit rahim kalınlaşsın diye nar kürü- lesitin tozu ( sabah akşam 1 tatlı kaşığı ama trioid sorunu varsa olmaz)
üzüm çekirdeği extrası gibi alternatif şeyler var. Bir oku istersen geriye dönük . selamlar
Kızlar kızlar kizlarrrrr günaydın
Böyle sen sakrak olmamın nedenini tahmin edersiniz... Testimi yaptırdım 353 çıktı yani bebeğim benimle:))))) cok mutluyummmmmm zaten kanamam her zaman oluyor sanırım buna alışmam lazim...benim rahime hanım biraz inatçı ama bebeğim daha inatçı olacak ben bunu biliyorum
Allah tamamına erdirsin inşallah...
korkulu günlerini atlatmışsın, inşallah doğumunu, sünnetinide,anlatmak nasip olur hala buralarda olursak...
GÜNAYDINLAR aysevicim,,
güne böyle güzel bir haberle başlamak ne güzel... büyük bir oh çektim doğrusu senin adına... inşallah bu sefer bebbeğin sonuna kadar seninle devam edecek .....
ben buna inanıyorum..... Sen sakin ol stres yapma...
Duaalrım senin ve bebeğinle birlikte.... sevgiler ikinize de...
ayseviciğim çok şükür.. inşallah sonuna kadarda seninle birlikte olur... sen positif düşün arkadaşım. inşallah güzel olacak hersey.
arkadaşlar şimdide ben sizin dualarınızı isityorum. yarın 11. gün testimi yaptıracağım. lütfen bana çok çok dua edin.. artık benimde son bulsun..
Böyle sen sakrak olmamın nedenini tahmin edersiniz... Testimi yaptırdım 353 çıktı yani bebeğim benimle:))))) cok mutluyummmmmm zaten kanamam her zaman oluyor sanırım buna alışmam lazim...benim rahime hanım biraz inatçı ama bebeğim daha inatçı olacak ben bunu biliyorum
ayseviciğim çok şükür.. inşallah sonuna kadarda seninle birlikte olur... sen positif düşün arkadaşım. inşallah güzel olacak hersey.
arkadaşlar şimdide ben sizin dualarınızı isityorum. yarın 11. gün testimi yaptıracağım. lütfen bana çok çok dua edin.. artık benimde son bulsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?