Rosacigimmm cok teşekkür ederim..seni görmek,senden bunları duymak beni cok mutlu etti.sen nasılsın güzel oğlun nasıl?? Eminim sen süper bir anne olmussundur.
Aymencim,ben forumu okuyorum ama pek yazmıyorum,senin sonucu görünce atladım hemen.Ben çok iyiyim,oğluşumla evden çıkmadan yaşıyoruz.doktordan doktora çıkıyoruz ancak dışarı,havalar çok soğuk diye.Oğlum çok güzel,yada bana öyle geliyor.Bir mücevher gibi,3,5 aylık oldu.Tombul tombul kolları,bacakları ile yattığı yerden tepinip duruyor.Süper bir anne olmadım bence ama çalışıyorum,ilk günlere oranla bebek bakımında çok daha iyiyim,hatta dün ilk kez tırnaklarını ben kestim.Biraz beceriksizim ben,ama daha iyi oluyor ,her geçen gün.İnşallah sende yaşayacaksın tüm bunları.
Karya 66 seninde hamileliğin hayırlı olsun.Sevgili 8 Temmuz seninde bebeciğin.
selam kızlar eşim markete gitti bende kaçamak yapayım dedim biraz:) ben soran merak eden, iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.... benden sizlere haber getiren efsuneye de tabiki:)
ben iyiyim.. eve yeni geldik sayılır... yarın daha rahat yazabilirim başımdan geçenleri.. bugün çok yoruldum gece 2 den beri ayaktayım.. ytıyorum şimdi..
görüşmek üzere..
selam kızlar eşim markete gitti bende kaçamak yapayım dedim biraz:) ben soran merak eden, iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.... benden sizlere haber getiren efsuneye de tabiki:)
ben iyiyim.. eve yeni geldik sayılır... yarın daha rahat yazabilirim başımdan geçenleri.. bugün çok yoruldum gece 2 den beri ayaktayım.. ytıyorum şimdi..
görüşmek üzere..
aysevi rahat ol insallah bebişin sana tutunacak.
iyi haberlerini bekliyorum canım..
kızlarrrr kötü haberrr kanamam başladı(
Aman kızlar bıktım yaaa bu nasıl bir sinavdir anlamadım...
Yarın 2. Testim var o zaman anlayacağız ne olduğunu dua edin kızlar ..
merhaba arkadaşlar forum ne güzel şenlenmiş.. oh oh ne güzel, nazar değmesin. güzel haberler artmış... İnşallah ta bu şekilde devam edecek..
öncelikle, 8temuzcum hayırlı uğurlu olsun bebişin, sağlıkla sıhhatle büyüsün, şansı bol olsun inşallah..
rosalyncim uzun zamandır gelmiyordun, senden haber almak ne güzel,,
aysevicim, senin adına çok sevindim, sende sevin canım, 3 ay sonrada bu sevincini göreceğiz inşallah,
transferini yaptıran arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun, inşallah sizlşerin de hayırlısıyla pozitif sonucunuzu alacağız,,
bu işe karar vere, ve karar vermeye çalışan diğer arkadaşlar,, hepine kocaman sevgiler,,
beni sorarsanız arkadaşlar, biz iyiyiz bebişimle. 4 aylık olduk, ve cinsiyetimiz erkek... şimdilik iyiyiz çok şükür..İnşallah böyle de devam edecek..
İnşallah bu duyguyu hepiniz bir gün yaşayacaksınız...
sonsuz sevgilerimle......
çooooooooooooooooook sevindim :) dün akşam görüp çok üzülmüştüm. ama bu haberle güne muhteşem başlıyorum. Allah sizi hiç ayırmasın. önce rahmini sonra elini hiç bırakmasın minik :)Bu arada böyle sabahın köründe nasıl test yaptırdığımı merak ediyor olabilirsiniz..esim aksamdan kan tüplerini eve getiriyor sabah kanımı o alıyor ve bugunde ikimizde uyku tutmadı ve sabahın 6 sında uyandık kahvaltı yaptık saat 7 de de kanı götürdü ve alır almaz size yazdım canım arkadaslarımmmm iyiki varsinizzzzzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?