• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aymenim; azönce güzel haberlerini aldım. tebrik ederim canımcım.... inan çok mutlu oldum senin adına. şimdi şenlik zamanı desene :)

12 haftalık oluncaya kadar gevşe ve beynindeki korkuları asla dinleme. bukez oldu benim güzel dostum. inanıyorum ki bukez bebeğini kucağına alacaksın. ve oğlun olacak bence de. :)

ve yosuncum, şimdi sıra sende . sende bu sevinç kervanına katıl. senin test tarihin tam olarak ne zamandı?

Rosacigimmm cok teşekkür ederim..seni görmek,senden bunları duymak beni cok mutlu etti.sen nasılsın güzel oğlun nasıl?? Eminim sen süper bir anne olmussundur.

Aymencim,ben forumu okuyorum ama pek yazmıyorum,senin sonucu görünce atladım hemen.Ben çok iyiyim,oğluşumla evden çıkmadan yaşıyoruz.doktordan doktora çıkıyoruz ancak dışarı,havalar çok soğuk diye.Oğlum çok güzel,yada bana öyle geliyor.Bir mücevher gibi,3,5 aylık oldu.Tombul tombul kolları,bacakları ile yattığı yerden tepinip duruyor.Süper bir anne olmadım bence ama çalışıyorum,ilk günlere oranla bebek bakımında çok daha iyiyim,hatta dün ilk kez tırnaklarını ben kestim.Biraz beceriksizim ben,ama daha iyi oluyor ,her geçen gün.İnşallah sende yaşayacaksın tüm bunları.

Karya 66 seninde hamileliğin hayırlı olsun.Sevgili 8 Temmuz seninde bebeciğin.

teşekkür ederim rosalyncim.... daha dün gibi forumlarda tanışmamış (neac), hayırlsııyla senin oğluşun doğdu. benim oğluşum yolda.. allah şanslarını açık etsin.. olmayanlara da en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu...

Aymencim,ben forumu okuyorum ama pek yazmıyorum,senin sonucu görünce atladım hemen.Ben çok iyiyim,oğluşumla evden çıkmadan yaşıyoruz.doktordan doktora çıkıyoruz ancak dışarı,havalar çok soğuk diye.Oğlum çok güzel,yada bana öyle geliyor.Bir mücevher gibi,3,5 aylık oldu.Tombul tombul kolları,bacakları ile yattığı yerden tepinip duruyor.Süper bir anne olmadım bence ama çalışıyorum,ilk günlere oranla bebek bakımında çok daha iyiyim,hatta dün ilk kez tırnaklarını ben kestim.Biraz beceriksizim ben,ama daha iyi oluyor ,her geçen gün.İnşallah sende yaşayacaksın tüm bunları.

Karya 66 seninde hamileliğin hayırlı olsun.Sevgili 8 Temmuz seninde bebeciğin.

selam kızlar eşim markete gitti bende kaçamak yapayım dedim biraz:) ben soran merak eden, iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.... benden sizlere haber getiren efsuneye de tabiki:)

ben iyiyim.. eve yeni geldik sayılır... yarın daha rahat yazabilirim başımdan geçenleri.. bugün çok yoruldum gece 2 den beri ayaktayım.. ytıyorum şimdi..

görüşmek üzere..

hoşgeldin yosuncum.. hayırlısıyla bebişleri kaptın geldin...
selamlar..

selam kızlar eşim markete gitti bende kaçamak yapayım dedim biraz:) ben soran merak eden, iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.... benden sizlere haber getiren efsuneye de tabiki:)

ben iyiyim.. eve yeni geldik sayılır... yarın daha rahat yazabilirim başımdan geçenleri.. bugün çok yoruldum gece 2 den beri ayaktayım.. ytıyorum şimdi..

görüşmek üzere..

görüşmek üzere..

Seni unuttum yazmayı Yosuncum ama heyecanla izliyorum, yat dinlen , herşey çok güzel olacak,sende mutlu hamilelik günleri ve doğumu yaşayacaksın.Memene yapışan bi bebeciğin olacak.

kızlarrrr kötü haberrr kanamam başladı:((

Selam
Şimdi baştan beri okuyup herkes gibi sana tebrik yazacaktım ...
Kanamayı okuyuncada üzüldüm.Devammı kanama, inşallah bimiştir olmamıştır, ya üzüldüm ben yaaa şimdi...
Aradınmı Berk beyi ne diyor??

Aman kızlar bıktım yaaa bu nasıl bir sinavdir anlamadım...
Yarın 2. Testim var o zaman anlayacağız ne olduğunu dua edin kızlar ..

İnşallah yaaa olumlu olur...İyi düşün iyi olsun...
Evet bu sınav işi zor haklısın...Olmadıkça sanki üstümüze geliyor herşey...
Dua ediyorum inşallah olumlu olur...

merhaba arkadaşlar forum ne güzel şenlenmiş.. oh oh ne güzel, nazar değmesin. güzel haberler artmış... İnşallah ta bu şekilde devam edecek..
öncelikle, 8temuzcum hayırlı uğurlu olsun bebişin, sağlıkla sıhhatle büyüsün, şansı bol olsun inşallah..
rosalyncim uzun zamandır gelmiyordun, senden haber almak ne güzel,,
aysevicim, senin adına çok sevindim, sende sevin canım, 3 ay sonrada bu sevincini göreceğiz inşallah,
transferini yaptıran arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun, inşallah sizlşerin de hayırlısıyla pozitif sonucunuzu alacağız,,
bu işe karar vere, ve karar vermeye çalışan diğer arkadaşlar,, hepine kocaman sevgiler,,
beni sorarsanız arkadaşlar, biz iyiyiz bebişimle. 4 aylık olduk, ve cinsiyetimiz erkek... şimdilik iyiyiz çok şükür..İnşallah böyle de devam edecek..
İnşallah bu duyguyu hepiniz bir gün yaşayacaksınız...
sonsuz sevgilerimle......

Allah tamamına erdirsin inşallah...
korkulu günlerini atlatmışsın, inşallah doğumunu, sünnetinide,anlatmak nasip olur hala buralarda olursak...

ymen keşke senin beyninin bir şalteri olsada bu sayfa üzerinden indrsek.

ve tüm kötü olumsuz düşünceler kapı dışarı kalsa.. panikleme tüm vücudun bir sorun var diye alarma geçeccek.

biliyorum hiç kolay değil. şu herşeyi bilmen seni yoruyor.. bırak bilme yarınki test için umutla bekle. kanamamı lekelenmemi onuda tam anlayamadım ama.

kendine dikkat et.. sevgili arkadaşım:)

arkadaşlar benimde tranferim bir ay sonra olucak inşallah bir terslik olmazsa rahim kalınlaşmasında veya troid değerlerimde
mart başı kıbrısta olucam, sizler tranferden önce herhangi bir kür uyguladınızmı yada kullandığınız antioksidan varmı tutunmayı
kolaylaştıracak merak ediyorum...

tabi enbaşında rahat olmak gerekiyor ama çok zor stres diz boyu nasıl rahatlıyacağım hiiiiç bilmiyorum..

kızlarrrr kötü haberrr kanamam başladı:((

aysevi beynin rahat olsun olmayacak bişey sen çok güçlüsün herşeyi bilen aklın bunun üstesinden de gelecek inşallah alacaksın bebişini korkma üzülmede:( allah yardımcın olsun bişey olmayacakkkkkkk

Kızlar kızlar kizlarrrrr günaydın

Böyle sen sakrak olmamın nedenini tahmin edersiniz... Testimi yaptırdım 353 çıktı yani bebeğim benimle:))))) cok mutluyummmmmm zaten kanamam her zaman oluyor sanırım buna alışmam lazim...benim rahime hanım biraz inatçı ama bebeğim daha inatçı olacak ben bunu biliyorum

Bu arada böyle sabahın köründe nasıl test yaptırdığımı merak ediyor olabilirsiniz..esim aksamdan kan tüplerini eve getiriyor sabah kanımı o alıyor ve bugunde ikimizde uyku tutmadı ve sabahın 6 sında uyandık kahvaltı yaptık saat 7 de de kanı götürdü ve alır almaz size yazdım canım arkadaslarımmmm iyiki varsinizzzzzz :)))

Bu arada böyle sabahın köründe nasıl test yaptırdığımı merak ediyor olabilirsiniz..esim aksamdan kan tüplerini eve getiriyor sabah kanımı o alıyor ve bugunde ikimizde uyku tutmadı ve sabahın 6 sında uyandık kahvaltı yaptık saat 7 de de kanı götürdü ve alır almaz size yazdım canım arkadaslarımmmm iyiki varsinizzzzzz :)))
çooooooooooooooooook sevindim :) dün akşam görüp çok üzülmüştüm. ama bu haberle güne muhteşem başlıyorum. Allah sizi hiç ayırmasın. önce rahmini sonra elini hiç bırakmasın minik :)

Back