sen hiç denedin mi

Yok ben hiç denemedim önce bu işe beynen kendimi alıştırıyorum.
Annemlere yalan söyleyeceğim.Önce o yalana kendim inanıcam....
Ve güçlü bir şekilde karşılarına cıkıcam..vs...vs...
Ama bu sene bu işi yapıcam artık yaş geçiyor çünkü....

evet çünkü yaş ne kadar ilerlerse tutma şansı o kadar azalıyormuş gerçi önemli olan dönorun da yaşı sevgili erfat bende kayınvalidemlere bazı yerlere yalan söyliyecem ne yapalım anlatmaya kalksan yasaktır haramdır vs vs sonuçta benim kanımlamı besleniyor evet bende can buluyor evet biz doğuruyoruz evet ee benim bebebğim senin bebeğin boş ver bilmesinler

kızlar günaydın.. kahvaltı yaptık yeni.. içim bir tuhaf.. acaip duygu geçişleri yaşıyorum.. ağlasam rahatlayacağım belki ama bu seferde eşim ne oldu vs vs başımın etini yiyecek... neyse..

rowina.. diğer tarafta okudukların suyunun suyu neredeyse.. asıl bilgiler bizim buraya geçişimiz sırasında talan edildi diyebilirim.. papatya40 ve aysevi nin verdiği değerli bilgiler uçtu..

bu arada kimseye dert anlatmak, bilgi vermek zorunda değilsiniz.. Efsune gelince o yalan söyleyeceğiniz enerjiyi nerelerde kullanmanız gerektiğini daha detaylı anlatır:) yada geçmiş sayfalarda zaten vardır muhtemelen :) benim yalan söylemek zorunda kaldığım konu nerede olduğumla ilgili.. eşimin ailesi annemlerde (istanbulda) sanıyor.. benim ailem (annem hariç) evimizde olduğumuzu sanıyor.. İstanbula kar yağmasa bir sorun olmayacaktı ama haberlerde istanbulu gören bizi aradı durumunuz ne diye:) sanki sokakta kaldık yani:) neyse kar bitince gelicez dedik bizde:)

günaydın kızlarrrrr

yosunum hadi hayırlısı bakalım 4 tane çok iyi ama senin için sanki biraz fazla gibi yahu..yani bu ilk denemen ve rahmin iyice kalınlaştı yani ters giden bir şey yok şu ana kadar ya hepsi tutarsa ne olacak?? berk bey ben ne kadar ısrar etsemde 3 den fazla transfer etmedi çoğul gebelik riskini göze alamayız dedi ki bende onca sorun var.hit bile bana 3 transfer etti.yaşımdan dolayı 4 yapamayız demişti. birde tabi şu önemli kaç embriyon var?? kalanlar dondurulacakmı yada kaç hücreli oldu embriyoların?? bunların sonucuna göre yine en doğru kararı verda hanım verecektir.ben senin doktoruna güveniyorum.

Selam kızlaaarrr:)

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)

yosunnnn, ozgurozer, efsune12+, aysevi+, baharda

kızlar bencede böyle şeyleri heleki kayınvalidelere asla anlatmayın.aranız çok da iyi olsa gün gelir bunu bir şekilde size karşı kullanabilir.boşverin kimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz bu arada rowina sen kaç yaşındasın?? erfat seninde yaşını bilmiyorum

aymencim.. 10 tane idi.. 8 tane iyi kalitede var dendi.. dondurma işlemi olmayacak sanırım.. konuşmadık hiç.. sadece kalınlık yeterli gelmezse dondurur gelecek ay yaparız demişti. gerek kalmadı.

4 dediğinde bende şaşırdım.. 4müü dedim.. daha fazla olmaz cevabını aldım dahada şaşırdım :) bende düşünüyorum hepsi tutarsa ne olacak diye.. konuşup üçemi düşürsek acaba.. Allah korusun diğer türlü ne yaparım ben.. yazık..

sana çok katılıyorum asıl olan bilgi sırf HASET, KİN, SAĞLIKSIZ EGO sorunları dolayısıyla talan edildi...
gerçekten aymen ve mimozanın yazmış olduğu birebir deneyimden gelen tüm bilgiler uçtu..

nasıl bir kötülük kuyusuyduki aldı yuttu birsürü yazılmışı... emeklere saygısızlık olduğu kadar güç savaşının ne kadar yıkıcı olabileceğini gösterdi..
bizler bunu artık kabul ettik ve yola devam dedik. ama yeni gelenler için bir kütüphane yok oldu resmen..

bu arada senden gelen haberler güzel.. 4 embryo da mükemmel.. verda hanım artı bir puan aldı .. sıralamada:))

duygu geçişleri normal.. bilinçaltın kaynıyordur şimdi.. merak etme o sana doğru yolu gösterir.. herşey içimizde. çünkü bizler allahın bir parçası onun bir suretiyiz. ihtiyacımız olan sadece bize verileni ortaya çıkarmak.. kendimizi yani.. kalbim senle..

Yosuncum;
Banada 4 adet konulmuştu.Hçbiri tutmadı..Bence şansını arttır..Tabi yinde seçim senin.4 koymayı kendisi istedi ise bir bildiği vardır derim ben.

svgler..

bende aynı fikirdeyim ve kayınvalide ile sınırlamamak bunu tüm erkek tarafı ailesi olarak genişletmek gerektiğini düşünüyorum :) masumane söylenmiş birşeyin bile dönüp dolaşıp öyle hallere geldiğini görüp-yaşamış biri olarak aman derim :)

bundn 10 yıl önce türkiyede 18 yumurtası alınan bir arkadaşıma 5 embryo transfer edildi. ve sadece 1i tuttu yaşıda 26ydı.. bende yaşın dolayısıyla 4 iyi. ve sakın içinden bu korkuyu geçrime.. bu şimdi negatif bir düşünce virüs giib girdi beynine. ve gerekli enerjiyi yaydığında korkun ya başına gelecek yada hiçbir tutmayacak..

bence verda hanıma bırak o biliyordur.
sayı meselesinide unut..

ben unutmaya çalışıyorum eşim didikliyor.. onun zaten karakteristik özelliği herşeyin hep olumsuz taraflarını bulup didiklemek.. dün dedim yeter artk bahsedip durma.. oyle olursa ne olacak.. böyle olursa ne olacak.. birşey olmayacak.. bir problem olmayacak.. bahsettikçe çağırıyosun vs vs.. sustu ama içi içini kemiriyo eminim:) sizlere danışmadanda edemiyorum işte:)

sen de eşine de ki;keşke hepsi tutsa hepsini doğururum ne güzel bak bir tane isterken allah bize 4 verdi..bir anda kalabalık bir ailemiz olur ve kardeş yapma derdimiz falan da kalmaz de:)))

yosuncum zoru atlattın önemli olan başlayabilmek ve buralara gelebilmek şu an dr. güven ve içini rahat tut. 4 embriyo konusuna gelince daha evvel yapılan tüpbebeklerde bu sayı kullanılıyordu tutunma şansını artırıyor tabiki...ikiz ve üçüz olma durumunu küçük bir ihtimal de olsa göze almak lazım....

efsune çok haklısın bir kütüphane değerindeydi bencede bilgiler.... şu sıralar eski bilgilere dönüp okumak istedim çok az bilgiye ulaşabildim...neyse ana kaynaklar yine bizlerle sorunlarımıza hiç üşenmeden cevap vereceklerini biliyorum...

rovina ve erfat gizlilik konusu sizler için önemli ise değil kayınvalidenize annenize bile söylemeniz doğru değil..kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz....

bu arada bende pazartesiyi iple çekiyorum...gün yaklaştıkça heyecan daha da artıyor.
benimdeolacak sormuştu kahverengi kanamayı;;benim her defasında kahverengi akıntım olur hepside tuttu.sonra başka nedenlerden kaybettim.yani kahverengi alkıntı çok normal bişey benimde oluyor ve ben bunu sorun etmiyorum.zaten klinktede söylediler.kahverengi akıntı olabilir normaldir endişelenmeyin dediler.

kızlar boşverin bilgiler bir yere gitmedi biz buradayız :)) her zaman kim ne sorarsa elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum ve bundan sonrada çalışacağım.eskiyi boşverin zaten şimdi çok daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum.mimoza da aynen öyle..

sevgili aysevi ben 30 yaşındayım ama görünüşüm aynı çocuk gibi yani yaşımı göstermeyenlerdeyim ama şu gerçekki 30 olduk...

sevgili aysevi ben 30 yaşındayım ama görünüşüm aynı çocuk gibi yani yaşımı göstermeyenlerdeyim ama şu gerçekki 30 olduk...

canım 30 olmak ne kadar güzel buradaki en genç arkadaşlardan birisin..bir ara yaş listemiz vardı bir bulayım tekrar yayınlarım bende 38 oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…