gülben de taşıyıcı annelik girit tüp bebek var şu an izlemek isterseniz
Yosuncuğum Ne kadar erken çağırmışlar seni ama neyse kısmet diyelim vardır bir bildikleri. Sakin ol dinlen keşke bir iki kitap mı götürseydin Burası korkunç soğuk buz kar tipi vs. Tüm TC bu durumda Orada hava nasıl ?
Benimde olcak Vallahi yorum yapamadım durumuna bu durumda olup pozitif de alan var negatifde olan en iyisi en kötüsüne hazır olup en iyisini ummak arkadaşım. Bu da evren düzenleyicisinden gelecek bir durum dediğin gibi elinden geleni yaptın sen. Gerisi kısmet .
gerilmeyeyim diye cevap vermek istemedim ama baktım içimde kalacak bir kaç satır yazmak istedim..fazla detaya girmek istemiyorum.. kısa öz iki madde...
1 - Herkesin her konuda isimlendirmeleri, tanımlamaları başka olabilir..
2 - Neyin doğru olup olmadığına herkes kendi karar verebilir. Kimseyi ilgilendirmez...
Nokta
Evren düzenleyicisi de kim. Sanki eve gelen gündelikçiden bahsediyorsunuz. Bu şekilde çocuk sahibi olmak da doğru değil ayrıca...
sana soruyorum majeste hanım ne şekilde çocuk sahibi olunabilir bilgin varsa ver bizde o şekilde çocuk sahibi olalım herkesin doğrusu kendine gerisi teferruat......
selam kızlar tekrar:)
şu an şömine başındayım.. keyfime diyecek yok :) çıtır çıtır yanıyor:) havada çok güzeldi bugün dolaştık biraz...
mimozacım normalde bgün olacatı transfer.. ama 5.güne gidelim diye düşünüyorum dedi.. hem biraz daha kalınlaşır diye düşündük tamam dedik.. kısmet bakalım.. bu arada 4 tane transfer edecekmiş:) varmı yorumu olan :)
kızlar sabahtan beri diğer formuda okuyorum çünkü orda da baya bilgiler var dr seçimi olsun başka şeyler olsun zten dr seçiminde karar vermiştim bu ay dr görüşüp hazırlıklara başlıyacam bende istiyoooooooooooommmmmm artık minik buruşuk bir bebiş allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn
Kime karar verdin????
Kime karar verdin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?