• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya 46
aysevi 38
yosun 38
efsune 43
bahardalı 48
berils 49
arya 35
shanti 49
rosalyn 47
aybalaca 31
8 tenmmuz 39
gezgin 45
park 35
nilya 29
rowina 30

bu arada listeyi kısalttım uzun zamandır görünmeyenleri yazmadım ve herkese 1 yaş ilave ettim:) yanlış varsa şimdiden özür...
ayrıca listede olmayanlar kendilerini eklesin lütfen

Son düzenleme:
kızlar hepinizi kardeşim ablam yani aileden olarak görüyorum ister inanın ister inanmayın sizleri çok seviyorum neti açar açmaz hele bizim kızlar ne oldu ne yaşadılar diye meraktan ölüyorum bu formu arkadaşım önermişti iyiki de önermiş sizlerle tanıştığım için çok mutluyum yaptırmayı bile düşünmüyordum ama sizlerin cesaretinizi ve gücünüzü görünce ben bu zamana kadar boşa zaman harcamışım diye düşünüyorum

papatya 46
aysevi 38
yosun 38
efsune 43
bahardalı 48
berils 49
arya 35
shanti 49
rosalyn 47
aybalaca 31
8 tenmmuz 39
gezgin 45
park 35
nilya 29
rowina 30

bu arada listeyi kısalttım uzun zamandır görünmeyenleri yazmadım ve herkese 1 yaş ilave ettim:) yanlış varsa şimdiden özür...

sizleri bu kadar beklemiyordum yazdıklarınızdan yani verdiğiniz bilgiler falan ben şaşırdım kusuruma bakma aysevi

ben eve dönünce bol vaktim olacak ya.. listeyi düzenlerim. yeni liste yapmayı düşünüyorum yeni arkadaşlarla.. eskiler eskide kalsın bence:) ne dersiniz.. istatistik olarak kalsınlar orada isteyen döner bakar.. yeni listeden devam ederiz..

biz dışarı çıkıcaz biraz.. akşam üstü görüşmek üzere kızlaarr:) bir kere daha teşekkür ederim sizlere.. iyiki varsınız... rahatlatıyorsnuz beni:)

ben eve dönünce bol vaktim olacak ya.. listeyi düzenlerim. yeni liste yapmayı düşünüyorum yeni arkadaşlarla.. eskiler eskide kalsın bence:) ne dersiniz.. istatistik olarak kalsınlar orada isteyen döner bakar.. yeni listeden devam ederiz..

biz dışarı çıkıcaz biraz.. akşam üstü görüşmek üzere kızlaarr:) bir kere daha teşekkür ederim sizlere.. iyiki varsınız... rahatlatıyorsnuz beni:)

sıkıntı senden uzak olsun bol eğlen gez bugün yap yapacağını yarına bol dinamik bol enerji pozitif ol transferini yap güzel günler seni bekliyor bunu untma

valla hiç güleceğim yoktu aslında sizin yanınızda kendimizi cahil hissediyoruz tabi kendi açımdan ben öyle düşünüyorum kendinizi daha genç hissetirdiniz bana yoksa size bi saygısızlık yaptığımı düşünürüm çok pardon yanlış anlaşılmasın sözlerim kesinlikle yaşlı demiyorum

ya kızlar

az önce evlatlık için sosyal hizmet görevlim aradı,kız bebek için sıraya girmiştim ya,erkek bebek sırası çok daha çabuk geliyormuş erkek bebek için de girersem 6-7 aya kadar gelebilirmiş.kız için se 1 yıl dan biraz fazla dedi.ve hatta hemen isterseniz 1-2 yaş arası hemen verebiliriz dedi:) heyecanlandım kızlarrrrrrr ne yapsam acaba??? akşama kocamla konuşup haber veirriz dedi.görevlim dediki size bir bebek vermeyi en çok ben isiyorum çok şanslı bir bebek olacak dedi.atrıca sıradaki kişilerin içinde avermeyi en çok istediğim sizsiniz dedi çok mutlu oldum:)))

ya kızlar

az önce evlatlık için sosyal hizmet görevlim aradı,kız bebek için sıraya girmiştim ya,erkek bebek sırası çok daha çabuk geliyormuş erkek bebek için de girersem 6-7 aya kadar gelebilirmiş.kız için se 1 yıl dan biraz fazla dedi.ve hatta hemen isterseniz 1-2 yaş arası hemen verebiliriz dedi:) heyecanlandım kızlarrrrrrr ne yapsam acaba??? akşama kocamla konuşup haber veirriz dedi.görevlim dediki size bir bebek vermeyi en çok ben isiyorum çok şanslı bir bebek olacak dedi.atrıca sıradaki kişilerin içinde avermeyi en çok istediğim sizsiniz dedi çok mutlu oldum:)))

aysevi çok güzel bi haber sen heralde en çok kız istiyorsun aslında ne kadar küçük olarak alırsan okadar iyi olur keşke bazı taraflar evlatlığa sıcak baksada bizde alsak ama bizde pek sıcak karşılanmıyor bu durum onun yerine erkeği evlendirirler olur biter senin adına mutlu oldum evin gülücüklerle dolup taşacak sen eşin bebişlerin birde evlatlık alırsan senden mutlusu olmaz inan

aysevi çok güzel bi haber sen heralde en çok kız istiyorsun aslında ne kadar küçük olarak alırsan okadar iyi olur keşke bazı taraflar evlatlığa sıcak baksada bizde alsak ama bizde pek sıcak karşılanmıyor bu durum onun yerine erkeği evlendirirler olur biter senin adına mutlu oldum evin gülücüklerle dolup taşacak sen eşin bebişlerin birde evlatlık alırsan senden mutlusu olmaz inan

evet aslında kız bebek hastasıyım ama bu aralar içimden erkek bebek geçiyor ve bu ilk defa oluyor.

arkadaşım umarım hepimizin evi gülücüklerle ,bebek kahkahalarıyla dolsun..allah isteyen herkese versinnnn.senin için bu imkansız bir şeymi yani eşin böyle bir şeyi hiç ama hiç düşünmezmi??

haaa birde s.hizmet görevlisi dediki;

kendinizi şimdiden hamile hissetmeye başlayabilirsiniz,sadece sizin hamileliğiniz diğerlerinden biraz daha uzun süren bir hamilelik gibi düşünün dedi:)))

kendinizi şimdiden hamile hissetmeye başlayabilirsiniz,sadece sizin hamileliğiniz diğerlerinden biraz daha uzun süren bir hamilelik gibi düşünün dedi:)))

zaten şuan embriyolarda bi problem yok değil mi inşallah olmaz allah emeğini boşa çevirmesin senin kide az kaldı bugün ayın 3 hadi bakalım gerçi sen demiştin zannedersem pozitif oluyor sonradan düşük oluyor diye bu defa bunu hiç düşünme sana sımsıkı tutunacaklar daha yeni dünya aradı beni berk konuştu bana dr önerdi adres tlf. falan neyse işte hepsini verdi önümüzdeki ay gidecem kısmetse

aysevi güzel haber.. bebeğin bence cisiyetinin önemi yok. tek öenmli olan davranış bilimleri eğitimimden öğrendiğim çok erken almak. yani aylık bile olamsın ama 3 aya kadarda olur. 12 ay son sınır. birde sen şimdi hamile kalırsan ve 3 ay sonunda beklemek istediğin için neredeyse nisan sonu netleşecek durumunn öyle olunca sen hem hamile hem yeni bir bebek çok üst üste olmaz mı??sonuçta bebek sedece anneyi istiyor. ve ilgin bölünecek.
ama eğer kız çocuk için 1,5 yıl bekelrsen hem kendininki hemde evlattlık aldığın ardışık olarak büyürler. bana bu resim daha verimli gibi geldi..

aysevi güzel haber.. bebeğin bence cisiyetinin önemi yok. tek öenmli olan davranış bilimleri eğitimimden öğrendiğim çok erken almak. yani aylık bile olamsın ama 3 aya kadarda olur. 12 ay son sınır. birde sen şimdi hamile kalırsan ve 3 ay sonunda beklemek istediğin için neredeyse nisan sonu netleşecek durumunn öyle olunca sen hem hamile hem yeni bir bebek çok üst üste olmaz mı??sonuçta bebek sedece anneyi istiyor. ve ilgin bölünecek.
ama eğer kız çocuk için 1,5 yıl bekelrsen hem kendininki hemde evlattlık aldığın ardışık olarak büyürler. bana bu resim daha verimli gibi geldi..

efsuneciğim maalesef kendi öz çocuğun varsa evlatlık alamıyorsun ama önce alıp sonra doğurursan bir sorun yok.ben zaten sosyal hizm.uzmanına hiç tedavilerden falan bahsetmiyorum.tedavi olduğumu söylemeyeceğim hamile bile kalsam doğurana kadar haber vermem ,doğurunca otomatik olarak sıradan çıkıyorsun.hamile iken sıran gelirse o da çok iyi çünkü yine evlatlığı alabilirsin.tabi hamile olduğunu söylemezsen..yani bu iş biraz karışık.bende bir an önce bir bebek gelsin o zaman belki kendimde daha rahat hamile kalırım diye düşünüyorum.baksana gelmesi düşüncesi bile beni inanılmaz mutlu etti...

Son düzenleme:
biliyorum çokkk ama çok uzun aman oldu sizlere merhaba demeyeli. elimden geldiğince yazılarınızı takip etmeye çabaladım. yaşadıklarınızı , sevinç ve heyecanlarınızı okudum. ancak uzun süredir yanlız da yaşamadığımdan yazma konusunda oldukça korkak davrandım.

yaklaşık 3 aydır falan annem ve kayınvalidemle dönüşümlü olarak beraber yaşıyorduk. gebeliğimin son dönemlerinde oldukça riskli durum yaşadığımdan annem ve kayınvalidem bana baktılar. sağolsunlar. nihayet çok sıkıntılı olan süreç sona erdi ve bugün tam 15 günlük bir kızım dünyaya geldi.

okadar tatlı bi şeyki bu teyzeleri... minnacık ve çok masum. şimdi uyuyor ve bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

sevgili yosun ve aymen... yürekten diliyorum ki sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız. hemde en kısa sürede. tüm dualarım anne olmak isteyen arkadaşlarım için..

hepinizi öpüyorum.

biliyorum çokkk ama çok uzun aman oldu sizlere merhaba demeyeli. elimden geldiğince yazılarınızı takip etmeye çabaladım. yaşadıklarınızı , sevinç ve heyecanlarınızı okudum. ancak uzun süredir yanlız da yaşamadığımdan yazma konusunda oldukça korkak davrandım.

yaklaşık 3 aydır falan annem ve kayınvalidemle dönüşümlü olarak beraber yaşıyorduk. gebeliğimin son dönemlerinde oldukça riskli durum yaşadığımdan annem ve kayınvalidem bana baktılar. sağolsunlar. nihayet çok sıkıntılı olan süreç sona erdi ve bugün tam 15 günlük bir kızım dünyaya geldi.

okadar tatlı bi şeyki bu teyzeleri... minnacık ve çok masum. şimdi uyuyor ve bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

sevgili yosun ve aymen... yürekten diliyorum ki sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız. hemde en kısa sürede. tüm dualarım anne olmak isteyen arkadaşlarım için..

hepinizi öpüyorum.

ayyyy 8 temmuzummmmm canım inanki o kadar sevindim ki okurken gözlerim doldu....

ne güzel şimdi bir bebeğin oldu ve sen anne oldun öylemi??? mucize gibi birşey değilmi:) allah analı babalı büyütsün inşallah...umarım çok şanslı çok başarılı bir birey olur.annesinin kıymetini iyi bilir umarım....ona kavuşmak için neler çektiğini....

canım arkadaşım yazdıkların daha dün gibi aklımda...erken test yapmıştın ve tek çizgi çıkmıştı,sonrasında yrım saat sonra atmak için baktığında nazlı nazlı bir çizginin daha göründüğünü söylemiştin.bu kadar nazlı olduğuna göre kızının adını nazlı mı koydun acaba merak ettim??:))

ya kızlar

az önce evlatlık için sosyal hizmet görevlim aradı,kız bebek için sıraya girmiştim ya,erkek bebek sırası çok daha çabuk geliyormuş erkek bebek için de girersem 6-7 aya kadar gelebilirmiş.kız için se 1 yıl dan biraz fazla dedi.ve hatta hemen isterseniz 1-2 yaş arası hemen verebiliriz dedi:) heyecanlandım kızlarrrrrrr ne yapsam acaba??? akşama kocamla konuşup haber veirriz dedi.görevlim dediki size bir bebek vermeyi en çok ben isiyorum çok şanslı bir bebek olacak dedi.atrıca sıradaki kişilerin içinde vermeyi en çok istediğim sizsiniz dedi çok mutlu oldum:)))

Çok güzel bir haber inşallah hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun ama ben pozitif haberini almış kadar sevindim... :46::46::46:

hepinizi öpüyorum.

Allah analı, babalı, büyütmek nasipetsin...
Rabbim saglık ve huzur versin nazarlardan korusun bebegini inşallah...

Back