papatya 46
aysevi 38
yosun 38
efsune 43
bahardalı 48
berils 49
arya 35
shanti 49
rosalyn 47
aybalaca 31
8 tenmmuz 39
gezgin 45
park 35
nilya 29
rowina 30
bu arada listeyi kısalttım uzun zamandır görünmeyenleri yazmadım ve herkese 1 yaş ilave ettim:) yanlış varsa şimdiden özür...
ben eve dönünce bol vaktim olacak ya.. listeyi düzenlerim. yeni liste yapmayı düşünüyorum yeni arkadaşlarla.. eskiler eskide kalsın bence:) ne dersiniz.. istatistik olarak kalsınlar orada isteyen döner bakar.. yeni listeden devam ederiz..
biz dışarı çıkıcaz biraz.. akşam üstü görüşmek üzere kızlaarr:) bir kere daha teşekkür ederim sizlere.. iyiki varsınız... rahatlatıyorsnuz beni:)
sizleri bu kadar beklemiyordum yazdıklarınızdan yani verdiğiniz bilgiler falan ben şaşırdım kusuruma bakma aysevi
ya kızlar
az önce evlatlık için sosyal hizmet görevlim aradı,kız bebek için sıraya girmiştim ya,erkek bebek sırası çok daha çabuk geliyormuş erkek bebek için de girersem 6-7 aya kadar gelebilirmiş.kız için se 1 yıl dan biraz fazla dedi.ve hatta hemen isterseniz 1-2 yaş arası hemen verebiliriz dedi:) heyecanlandım kızlarrrrrrr ne yapsam acaba??? akşama kocamla konuşup haber veirriz dedi.görevlim dediki size bir bebek vermeyi en çok ben isiyorum çok şanslı bir bebek olacak dedi.atrıca sıradaki kişilerin içinde avermeyi en çok istediğim sizsiniz dedi çok mutlu oldum:)))
aysevi çok güzel bi haber sen heralde en çok kız istiyorsun aslında ne kadar küçük olarak alırsan okadar iyi olur keşke bazı taraflar evlatlığa sıcak baksada bizde alsak ama bizde pek sıcak karşılanmıyor bu durum onun yerine erkeği evlendirirler olur biter senin adına mutlu oldum evin gülücüklerle dolup taşacak sen eşin bebişlerin birde evlatlık alırsan senden mutlusu olmaz inan
haaa birde s.hizmet görevlisi dediki;
kendinizi şimdiden hamile hissetmeye başlayabilirsiniz,sadece sizin hamileliğiniz diğerlerinden biraz daha uzun süren bir hamilelik gibi düşünün dedi:)))
aysevi güzel haber.. bebeğin bence cisiyetinin önemi yok. tek öenmli olan davranış bilimleri eğitimimden öğrendiğim çok erken almak. yani aylık bile olamsın ama 3 aya kadarda olur. 12 ay son sınır. birde sen şimdi hamile kalırsan ve 3 ay sonunda beklemek istediğin için neredeyse nisan sonu netleşecek durumunn öyle olunca sen hem hamile hem yeni bir bebek çok üst üste olmaz mı??sonuçta bebek sedece anneyi istiyor. ve ilgin bölünecek.
ama eğer kız çocuk için 1,5 yıl bekelrsen hem kendininki hemde evlattlık aldığın ardışık olarak büyürler. bana bu resim daha verimli gibi geldi..
biliyorum çokkk ama çok uzun aman oldu sizlere merhaba demeyeli. elimden geldiğince yazılarınızı takip etmeye çabaladım. yaşadıklarınızı , sevinç ve heyecanlarınızı okudum. ancak uzun süredir yanlız da yaşamadığımdan yazma konusunda oldukça korkak davrandım.
yaklaşık 3 aydır falan annem ve kayınvalidemle dönüşümlü olarak beraber yaşıyorduk. gebeliğimin son dönemlerinde oldukça riskli durum yaşadığımdan annem ve kayınvalidem bana baktılar. sağolsunlar. nihayet çok sıkıntılı olan süreç sona erdi ve bugün tam 15 günlük bir kızım dünyaya geldi.
okadar tatlı bi şeyki bu teyzeleri... minnacık ve çok masum. şimdi uyuyor ve bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
sevgili yosun ve aymen... yürekten diliyorum ki sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız. hemde en kısa sürede. tüm dualarım anne olmak isteyen arkadaşlarım için..
hepinizi öpüyorum.
ya kızlar
az önce evlatlık için sosyal hizmet görevlim aradı,kız bebek için sıraya girmiştim ya,erkek bebek sırası çok daha çabuk geliyormuş erkek bebek için de girersem 6-7 aya kadar gelebilirmiş.kız için se 1 yıl dan biraz fazla dedi.ve hatta hemen isterseniz 1-2 yaş arası hemen verebiliriz dedi:) heyecanlandım kızlarrrrrrr ne yapsam acaba??? akşama kocamla konuşup haber veirriz dedi.görevlim dediki size bir bebek vermeyi en çok ben isiyorum çok şanslı bir bebek olacak dedi.atrıca sıradaki kişilerin içinde vermeyi en çok istediğim sizsiniz dedi çok mutlu oldum:)))
haaa birde s.hizmet görevlisi dediki;
kendinizi şimdiden hamile hissetmeye başlayabilirsiniz,sadece sizin hamileliğiniz diğerlerinden biraz daha uzun süren bir hamilelik gibi düşünün dedi:)))
Çok güzel bir haber inşallah hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun ama ben pozitif haberini almış kadar sevindim...
biliyorum çokkk ama çok uzun aman oldu sizlere merhaba demeyeli. elimden geldiğince yazılarınızı takip etmeye çabaladım. yaşadıklarınızı , sevinç ve heyecanlarınızı okudum. ancak uzun süredir yanlız da yaşamadığımdan yazma konusunda oldukça korkak davrandım.
yaklaşık 3 aydır falan annem ve kayınvalidemle dönüşümlü olarak beraber yaşıyorduk. gebeliğimin son dönemlerinde oldukça riskli durum yaşadığımdan annem ve kayınvalidem bana baktılar. sağolsunlar. nihayet çok sıkıntılı olan süreç sona erdi ve bugün tam 15 günlük bir kızım dünyaya geldi.
okadar tatlı bi şeyki bu teyzeleri... minnacık ve çok masum. şimdi uyuyor ve bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
sevgili yosun ve aymen... yürekten diliyorum ki sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız. hemde en kısa sürede. tüm dualarım anne olmak isteyen arkadaşlarım için..
hepinizi öpüyorum.
sağol canım benim allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah....sen ne zaman başlayacaksın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?