• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili Rovina
Benim fikrim hangisi daha ilgiliyse ona gitmak lazım çünkü işlem olarak sanırım hepsi aynı şeyi yapıyor.
HİT benim anladığım kadarıyla insana fazla değer vermiyor.
Bence sen Ayseviyi takip et...Onun Dünyayla ilgili zilenimlerine bak...Gerçi bende karar vermedim dahada...

ben de bu formu baştan beri okuyunca hit den vazgeçtim bize ilgi alaka lazım parayı alacaksın 10 dk göreceksin haydi bre valla savaş yada dünya olacak bugün mail attım inşallah yarın ararlarda bilgi alırım....martta başlayacam hayırlısı

günaydın kızlar

bugün klinikten haber bekliyorum.kaç emriyomuz oldu hangi gün transfer yapacaklar bugun belli olacak.büyük ihtimalle 3.gün transferi yaparız demişler eşime.eğer öyle olursa yarın akşam yolcuyuz ve inşallah bir aksilik olmazsa çarşamba transferim yapılacak ,heyecanla bekliyorum...

keşke bütün klinikleri gidip görme ve doktorlarlarıyla yüzyüze görüşebilme imkanımız olsaydı.hit mutlaka ön görüşme istiyor.yani hit e gidecekler bunada dikkat ederse iyi olur.aslında normal olan bu ,ama diğer klinikler ön muayene istemiyor.ben ilkinde tek başıma gittim 1 gece kaldım ve ertesi gün 5 dk lık bir muayene oldu.hemşireyle biraz konuşma fırsatım oldu.sonra tedaviyi planladık vsvs.hit muhakkak tedavi öncesi görmek istiyor.aksini asla kabul etmiyorlar.

dünya da ön görüşme istemiyor ama ben 2.tedavime gidip tedavi iptal olunca aynı gün dünyaya gittim ve muayene olup doktorla yaklaşık 1 saat kadar sohbet etme imkanım oldu ve bu bile beni rahatlattı.aslında bir faydası yok tabi bu işlerin ama moral olarak insana iyi geliyor.

ayseviciğim,
benimkileri 3. günde dondurduklarını söylediler.
bende blastosist konusunda ısrar ettim. 5. gün gelemecekese dışarıda gelmesin diye düşünüyorum..

Hayırlı olsun benimdeolacak

Blastosist konusuna gelince...donmuşlarsa deniyorsan onlar zaten hepsi blastosist demektir.genelde 5. Güne kalan embriyoları dondururlar.baska bişey,i demek istedin anlamadım??

günaydın kızlar

bugün klinikten haber bekliyorum.kaç emriyomuz oldu hangi gün transfer yapacaklar bugun belli olacak.büyük ihtimalle 3.gün transferi yaparız demişler eşime.eğer öyle olursa yarın akşam yolcuyuz ve inşallah bir aksilik olmazsa çarşamba transferim yapılacak ,heyecanla bekliyorum...

keşke bütün klinikleri gidip görme ve doktorlarlarıyla yüzyüze görüşebilme imkanımız olsaydı.hit mutlaka ön görüşme istiyor.yani hit e gidecekler bunada dikkat ederse iyi olur.aslında normal olan bu ,ama diğer klinikler ön muayene istemiyor.ben ilkinde tek başıma gittim 1 gece kaldım ve ertesi gün 5 dk lık bir muayene oldu.hemşireyle biraz konuşma fırsatım oldu.sonra tedaviyi planladık vsvs.hit muhakkak tedavi öncesi görmek istiyor.aksini asla kabul etmiyorlar.

dünya da ön görüşme istemiyor ama ben 2.tedavime gidip tedavi iptal olunca aynı gün dünyaya gittim ve muayene olup doktorla yaklaşık 1 saat kadar sohbet etme imkanım oldu ve bu bile beni rahatlattı.aslında bir faydası yok tabi bu işlerin ama moral olarak insana iyi geliyor.

hayırlısı inşallah bebişine kavuşursun sağlık ve sevgiyle

arkadaşlar bende sonunda donöre karar verdim ve doğum kont.hapı ile başladık bu ay transfer dünya tüp de olucak, benim merak
ettiğim rahim kalınlaştırma işlemi kaç gün sürüyor doktorum martta transfer yaparız dedi ama bana uzun geldi biraz sizinde bukadar
zaman aldımı acaba ?

Sevgili İnci

Bence elinde donor yok Berk bey in şu anda Mart çok uzun neden Mart dedi acaba ?? yani senin özel bir durumun yoksa hemen başlayabilirdi.

Anlamadım en iyisi sen ona sor .

Aymoşummmm canım arkadaşım güle güle git güle güle gel Bu sefer olacak bak görürsün. Herşeyciğini anlattın di mi dr a sevgili arkadaşım benim .

Hadi hayırlı olsun

günaydın kızlar

Hayırlısı olsun aysevi, güzel haberler bekliyoruz

Sevgili İnci

Bence elinde donor yok Berk bey in şu anda Mart çok uzun neden Mart dedi acaba ?? yani senin özel bir durumun yoksa hemen başlayabilirdi.

Anlamadım en iyisi sen ona sor .

Aymoşummmm canım arkadaşım güle güle git güle güle gel Bu sefer olacak bak görürsün. Herşeyciğini anlattın di mi dr a sevgili arkadaşım benim .

Hadi hayırlı olsun

Türkiye deki doktorum mart dedi dünya ile bağlantısı varmış ,dünya ile hiç görüşmedim daha evet en iyisi aramak
sevgiler

kızlar bu klinikler adamı çatlatırlar vallahi

bu saat oldu hala haber yok.dayanamadım ben aradım açan yok..hepsi aynı bunların...insanı sinir ederler.çok ucuza uçak bileti bulmuştum saat 15.00 a kadardı rzv.onu da kaçırdım tabi.otel ve araç içinde haber bekliyorlar.hemşireye mesajda yolladım ama nafile..son dakikaya kalacağız yine neyse hayırlısı olsun...geç olsunda güç olmasın.

ama şöyle rahat rahat bir tedavi yaptırtmıyorlar adama.oların işi çoksa bizimde ayarlamamız gereken işlerimiz var yani.herkes çalışıyor,işi başından aşkın..bana son dakika haber verecekler yine iki ayak bir papuç olayı olacak...

hit e kızıyordum ama bunlarda bak son dakika aynı şeyi yapıyorlar.ayol al bir tane eleman telefonlara cevap verdir yani ne ki bu kadar zormu??sanki sadece onlar bu işi yapıyorlar.bir hava bir hava...kendilerine hava vermişler..benim kocamda doktor hemde onlardan çok daha yoğun bir doktor ama arayanlara yardımcısı cevap verir en azından.insanları, heleki hassas,patlamaya hazır durumdaki insanları böyle cevapsız bırakmazlar.

Son düzenleme:

bu saat oldu hala haber yok.dayanamadım ben aradım açan yok..hepsi aynı bunların...insanı sinir ederler.çok ucuza uçak bileti bulmuştum saat 15.00 a kadardı rzv.onu da kaçırdım tabi.otel ve araç içinde haber bekliyorlar.hemşireye mesajda yolladım ama nafile..son dakikaya kalacağız yine neyse hayırlısı olsun...geç olsunda güç olmasın.

ama şöyle rahat rahat bir tedavi yaptırtmıyorlar adama.oların işi çoksa bizimde ayarlamamız gereken işlerimiz var yani.herkes çalışıyor,işi başından aşkın..bana son dakika haber verecekler yine iki ayak bir papuç olayı olacak...

hit e kızıyordum ama bunlarda bak son dakika aynı şeyi yapıyorlar.ayol al bir tane eleman telefonlara cevap verdir yani ne ki bu kadar zormu??sanki sadece onlar bu işi yapıyorlar.bir hava bir hava...kendilerine hava vermişler..benim kocamda doktor hemde onlardan çok daha yoğun bir doktor ama arayanlara yardımcısı cevap verir en azından.insanları, heleki hassas,patlamaya hazır d

urumdaki insanları böyle cevapsız bırakmazlar.[/QUOT

hiçbiri cevap vermiyorlar demekki o kadar meşguller kızzzlarr bu dünyanın buralarda beraber çalıştığı dr varmı nasıl ulaşabilirz savaştan da ses seda yok

hit bana 4600 euro çıkarmıştı verici bildik biri olursa acaba diğier merkezlerde fiyatlar nasıl bilen var mı

merhabalar..
sakin ol aysevicim... verici kesin hazır olmadan haber vermiyorlar.. çarşamba gideceksen bu gün mutlaka haber verirler...
sen sadece sakin ol.. son dakikada olsa, bilet te, yer de bulabiliyorsun... boşuna stress yapma....
herşey hayırlısıyla, su gibi devam edecek...
sevgiyle kal..

hit e kızıyordum ama bunlarda bak son dakika aynı şeyi yapıyorlar.ayol al bir tane eleman telefonlara cevap verdir yani ne ki bu kadar zormu??sanki sadece onlar bu işi yapıyorlar.bir hava bir hava...kendilerine hava vermişler..benim kocamda doktor hemde onlardan çok daha yoğun bir doktor ama arayanlara yardımcısı cevap verir en azından.insanları, heleki hassas,patlamaya hazır durumdaki insanları böyle cevapsız bırakmazlar.

hit e kızıyordum ama bunlarda bak son dakika aynı şeyi yapıyorlar.ayol al bir tane eleman telefonlara cevap verdir yani ne ki bu kadar zormu??sanki sadece onlar bu işi yapıyorlar.bir hava bir hava...kendilerine hava vermişler..benim kocamda doktor hemde onlardan çok daha yoğun bir doktor ama arayanlara yardımcısı cevap verir en azından.insanları, heleki hassas,patlamaya hazır d

urumdaki insanları böyle cevapsız bırakmazlar.[/QUOT

aynen ben bugün hem savaş beyi hemde dünyaya ulaşmaya çalıştım kimsede tık yok deli eder bunlar insanı sanki hayır yapacaklar bu ne ya

merhabalar..
sakin ol aysevicim... verici kesin hazır olmadan haber vermiyorlar.. çarşamba gideceksen bu gün mutlaka haber verirler...
sen sadece sakin ol.. son dakikada olsa, bilet te, yer de bulabiliyorsun... boşuna stress yapma....
herşey hayırlısıyla, su gibi devam edecek...
sevgiyle kal..

karyacığım eşim dün sperm verip geldi ben çarşamba transferi için yarın akşam gideceğim inşallah.yani vericiyle falan işimiz yok.embriyoların durumunu söyleyip 3.günmü yoksa 5.gün mü transfer onu söyleyecekler.eğer 3.gün ise yarın akşam,5.gün ise perşembe akşamı gitmemiz gerekiyor.onun için bu kadar acele ediyorum.

sanırım bizi kıbrıstayız zannediyorlar ve son gün arayıp yarın şu saatte burada olun falan diyecekler

Son düzenleme:

Sevgili Aysevi
No Panik.İnşallah şu saate ulaşmışsındır.Herşey yoluna girmiştir.
Ben birşey sorucam uçak biletini falan bizmi ayarlıyoruz.Oteli falan...Onlar bu işlerle ilgilenmiyormu??.
Şimdi bu işi biz fazla bilmeyince nasıl ayarlanır napılır bilmiyoruz...
İnşallah herşey yolundadır.

hit bana 4600 euro çıkarmıştı verici bildik biri olursa acaba diğier merkezlerde fiyatlar nasıl bilen var mı

Bu fiyatın içinde uçak ve otel kalma varmı???Vericiyi niye bildik yapıyorsunki o çok riskli bence..
Evlatlık al bence daha iyi vericinin bildik olmasındansa...

Sevgili Aysevi
No Panik.İnşallah şu saate ulaşmışsındır.Herşey yoluna girmiştir.
Ben birşey sorucam uçak biletini falan bizmi ayarlıyoruz.Oteli falan...Onlar bu işlerle ilgilenmiyormu??.
Şimdi bu işi biz fazla bilmeyince nasıl ayarlanır napılır bilmiyoruz...
İnşallah herşey yolundadır.

canım şimdi az önce arayıp iyice fırçaladım hemşireyi.bu saat olmuş hala aramadınız diyede aynı şeyleri tekrarlıyorlar...çok yoğunuz..bende bu sinirle, herkes yoğun canım bu ne hava falan diye bir güzel hemşireyi payladım.bir özür bir özür,illa fırça istiyorlar

dediğim gibi beni son gün arayıp yarın burada olun demeyi düşünüyorlarmış çarşamba transferim olacak.yarın akşam gideceğiz.size oradan da bildirmeye devam ederim kızlar merak etmeyinnn

ha bu arada sorunu cevaplayım;istersen paket fiyat alabilirsin ben kıbrısa çok gittiğim için orayı iyi biliyorum.o yüzden kendim ayarlıyorum ve çok daha ucuza geliyor.eğer onlar ayarlayacaksa tedavinin üzerine 1000 euro koyuyorlar ama ben araç kiralama dahil oteli 1000 tl ye ayarlıyorum.aynı paket aynı oteller...

Son düzenleme:
Bu fiyatın içinde uçak ve otel kalma varmı???Vericiyi niye bildik yapıyorsunki o çok riskli bence..
Evlatlık al bence daha iyi vericinin bildik olmasındansa...

evet verici olarak kız kardeşimi düşünüyorum ne farkederki kendime benzer birini arayıp durmaktansa fiyat konusuna gelince verici kardeşim olacaksa 3500 yanlız ulaşım konaklama dahil olunca 1100 ordan 4600 yapıyor yani dönor başkası olursa 1000 daha ekle olur sana 5500 falan tabi bu h.i.t fiyatı sağolsun diğer merkezler bir haftadır dönmediler bile

Back