Kızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
arkadaşlar açıkcası bende bi sorun yok 31 yaşındayım.
eşimde morfoloji bozukluğu var değeri 1 ve tümü baş anormalisi.
3 aydır vitamin tedavisindeyiz ama bu değerle 3 4 kere tüp bebek yaptırıp tutmayan gördüm.
burada 2 3 tüp bebek denemesine harcanacak para yerine direk donasyona gitsem diye düşünüyorum.
ama ben hem yumurta hem sperm istiyorum eşim kendini kötü hissetmesin diye.
öyle oldugunda donasyon maliyeti daha fazla sanırım
Amacınız nedir merak ettim ?bende de bir sorun cikmamisti, bir gende pihtilasma heterozigotdu sadece, eshimde morfoloji 1 bas anomalisi, imsi yapilmisti, iki kere cok basarili yerde tup bebek denedik ikisinde de hamile kaldim, ikisi de tek cok iyi kaliteli 5ci gun embriyosuydu. biri kimyasal, birinde de kalbi durdu kurtaj oldum malesef. ama eshim 3cuyu tutmazsa 4cu de dusunuyor, tabi vucudum yikilmis durumda, ama donasyondan daha iyi. para icin donasyonu dusunmeyin derim, tabi sizin karariniz. donasyonlar da zaten cogu zaman tutmuyor cunki tasiyicinin yumurtasi degil
Sizede geçmiş olsunbende de bir sorun cikmamisti, bir gende pihtilasma heterozigotdu sadece, eshimde morfoloji 1 bas anomalisi, imsi yapilmisti, iki kere cok basarili yerde tup bebek denedik ikisinde de hamile kaldim, ikisi de tek cok iyi kaliteli 5ci gun embriyosuydu. biri kimyasal, birinde de kalbi durdu kurtaj oldum malesef. ama eshim 3cuyu tutmazsa 4cu de dusunuyor, tabi vucudum yikilmis durumda, ama donasyondan daha iyi. para icin donasyonu dusunmeyin derim, tabi sizin karariniz. donasyonlar da zaten cogu zaman tutmuyor cunki tasiyicinin yumurtasi degil
Ne alakası var şimdi donasyonun tutmamasyla ilgili bu şekilde konuşuyorsunuz bu konu hakkında senelerce arastirmami yaptınızda kesin bir tanımlama yapabiliyorsunuz. Size belki doktorunuz bu şekilde bir açıklama yapmış olabilir ama ticari kaygılardan dolayı bu şekilde açıklama yapan çok doktor biliyor buradaki arkadaşlar. Buradaki insanlarin son çareleri bu çünkü senelerce uğraşıyorlar hem maddi hem manevi tükenme noktasına geliyorlar. Çoğu iletişimde olduğumuz arkadaşlardanda olumlu sonuclar duyuyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Burada acılarımızı da sevinclerimizide beraber paylasiyoruz. Destek olacaksınız kalın .Bende ikiz bir anne adayı olarak söylüyorum benim için hayalin hayaliydi. Sansim çok düşüktü doktor doktor turkiyede gezmedim . İyikide olmusum şimdi hayallerimi yaşıyorum.bende de bir sorun cikmamisti, bir gende pihtilasma heterozigotdu sadece, eshimde morfoloji 1 bas anomalisi, imsi yapilmisti, iki kere cok basarili yerde tup bebek denedik ikisinde de hamile kaldim, ikisi de tek cok iyi kaliteli 5ci gun embriyosuydu. biri kimyasal, birinde de kalbi durdu kurtaj oldum malesef. ama eshim 3cuyu tutmazsa 4cu de dusunuyor, tabi vucudum yikilmis durumda, ama donasyondan daha iyi. para icin donasyonu dusunmeyin derim, tabi sizin karariniz. donasyonlar da zaten cogu zaman tutmuyor cunki tasiyicinin yumurtasi degil
Allah isteyen her kadının kucağını boş birakmasin. Çaresizliğin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum .Sizede geçmiş olsun
İnşallah 3 denemede anne olursunuz
Ama inanın donasyon kararı verinceye kadar nerdeyse çoğumuz kendi yumurtamızla bir kaç kere denedik
Mesela ben 11 defa kendi yumurtamla denedim ve en başarılı yeni tekniklerle
Donasyonu para için yapmıyoruz,son çare olarak düşünüyoruz
Lütfen konuşurken yaralayarak konuşmayın
Bu platformda çok yaralı kalpler var
Yaralı kalbi kanatmak hiç güzel bir konu değil
Pandacim her gün dualarımız seninle canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerini yuvanıza götüreceksiniz. Allah sana ve eşine de sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı şeyi yaşamıştı Allah güç kuvvet versin sizeÖncelikle Zirka’ya acil şifalar diliyorum inşallah yavrusu kurtulurSoran,yazan,dua eden, güzel dileklerde bulunan tüm kızlar; HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN Bebeklerim küvezdeler, durumları stabil. Yenidoğan yoğun bakımında olan hiçbir bebek için iyi veya kötü gibi kelimeler kullanmıyorlar çünkü her an durumu değişebiliyor.Biz de hergün “bir gün daha sıkıntısız geçti” diye şükrediyoruz.Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Ben mezara gitmedim ama eşim ikisini de gömdüğü için babalık yüreğine çok acı düştü o yüzden hep üzülüyor ağlıyor, ben de ister istemez etkileniyorum.İnşallah yavrularımız kısa sürede iyileşme göstermeye başlarlar.Mesajımı okuyan herkesten dua bekliyor, sizleri seviyorum.
Sozun bittiği yer insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabırlar versin zirkaya ve eşineKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
Cumartesi günü canım inşallahTamara senden guzel haberler gelsin insallahtest gunu ne zaman?
Amin inşallah canım ben de çok istiyorum güzel haberler vermeyiTamaram lütfen güzel haberin gelsin ve sayfamıza yeniden bayram gelsin
Lütfen
Guzel haberler olurr insallahhhhh canim tamaracim dualarimiz seninleAmin inşallah canım ben de çok istiyorum güzel haberler vermeyi
Allahin izniyle tum yasadiklarini unutturacak , biz inaniyoruzAmin inşallah canım ben de çok istiyorum güzel haberler vermeyi
Tamaram senden güzel haberler gelsin bize tekrar umut olsunCumartesi günü canım inşallah
Eftoşum canım aminnn inşallahGuzel haberler olurr insallahhhhh canim tamaracim dualarimiz seninle❤❤❤❤❤
İnşallah Umutcum inşallahTamaram senden güzel haberler gelsin bize tekrar umut olsun
hayir parayi dusunmeyip once sonuna kadar mucadele edilmesini dusunuyorum, en son yol artik baska ulkeye gidip donasyon yapmaktir. yazan hanfendi hic tup bebek denemesi yapmamis, belki insallah ilkinden tutacak gerek kalmiycak gitmeyeAmacınız nedir merak ettim ?
Destek olmak mı köstek olmak mı ?
Köstek olmak niyetindeyseniz sizi şöyle dışarı alalım...
ahbabimiz kibrista iki dene donasyonla yapti tutmadi, geldi burada tup bebekle hamile kaldi ikiz dogurdu. ona sordugumda o demisti yumurta kendinin olmuyor diye tutmamak ihtimali tup bebekten cok. bana o soylemisti. insallah sizin bebekler sag salim dogarlar. ben yaptirmis kadinlar icin yazmadim. yorum yazdigim hanim tup bebek denememis sadece bosa para gitmesin diye donasyona gitmek istiyordu bu da sahsen ban gore yanlisNe alakası var şimdi donasyonun tutmamasyla ilgili bu şekilde konuşuyorsunuz bu konu hakkında senelerce arastirmami yaptınızda kesin bir tanımlama yapabiliyorsunuz. Size belki doktorunuz bu şekilde bir açıklama yapmış olabilir ama ticari kaygılardan dolayı bu şekilde açıklama yapan çok doktor biliyor buradaki arkadaşlar. Buradaki insanlarin son çareleri bu çünkü senelerce uğraşıyorlar hem maddi hem manevi tükenme noktasına geliyorlar. Çoğu iletişimde olduğumuz arkadaşlardanda olumlu sonuclar duyuyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Burada acılarımızı da sevinclerimizide beraber paylasiyoruz. Destek olacaksınız kalın .Bende ikiz bir anne adayı olarak söylüyorum benim için hayalin hayaliydi. Sansim çok düşüktü doktor doktor turkiyede gezmedim . İyikide olmusum şimdi hayallerimi yaşıyorum.
sizde ogle ola bilir ama benim yorum yazdigim hanfendi para icin dusunuyordu, okuyun sonra cevap yazin derim. tskler guzel dilekleriniz icin, insallah sizin de bebeginiz sag salim dogarSizede geçmiş olsun
Ama inanın donasyon kararı verinceye kadar nerdeyse çoğumuz kendi yumurtamızla bir kaç kere denedik
kim bilir belki benim de tutmayack bundan sonraki denemelerim ve ben de donasyon dusuncem, ama yine de donasyondan once cok iyi bir yerde tup bebek denemeleri yapilmali benceSizede geçmiş olsun