- 23 Mayıs 2021
- 26
- 213
Bizim içimiz yandi Allah sabir versin zirkaya dayanma gücü versinKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
Ahhh yaaa icim yaniyor, zaza sevgilerimizi ilet. Hicbir sey diyemiyor insan. Acisi tarifsiz , Allah sabir versinKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Allah sabır versin
P pandaaa 2 evladinla evinize en kisa zamanda gidebilin ..Allah baska aci yasatmasin, guc versin, sabir versin..kalbim ve dualarim seninle
Tamara senden guzel haberler gelsin insallahHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Kucak dolusu sevgilerimle
Allahım hiç bir hamile kadının elini boş burakmasınGüzel haber icin girdim..
Cok uzgunum cok. Tutamiyorum kendimi..
Allahim sabirlar versin dayanma gücü versin. Düsünemiyorum kabullenemiyorum. Cok ugrasiyoruz gör bizi Rabbim ne olur yanimizda ol bize yardim et..
Kızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Allah sabır versin
Çok üzüldüm Allah sabırlar versinKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Allah sabır versin
AmiiiinnnGüzel haber icin girdim..
Allahim sabirlar versin dayanma gücü versin. Düsünemiyorum kabullenemiyorum. Cok ugrasiyoruz gör bizi Rabbim ne olur yanimizda ol bize yardim et..
Nasıl üzüldüm nasıl anlatamam Allah’ım bu acıları tez zamanda unuttursun inşallah. Rabbim sabırların en büyüğünü versinKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Allah sabır versin
AMİN.. ...psikolojik ve maddi büyük savaş veriyoruz.. ALLAH yardım etsin bize inşallah. Peşpeşe ve doğal yolla sağlıklı evlatlarını kucaklarına alan bayanlar ne kadar şanslı diye bazen isyana düşecek oluyorum sonra diyorumki eğer bu savaşı kazanırsam çok olgun ve iyi anne olacağım o nedenle mutlaka bunda da bir hayır vardır diyorum. Hepimiz bu savaşı kazanalım inşallah.Güzel haber icin girdim..
Çok üzgünüm zazaKızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Allah sabır versin
Şükür ben iyiyim bebeğimde iyi
Allah
Allah sabır versinLafın sözün bittiği yer Ey kurban olduğum Allah önce sevindirip sonra ağlatma bu kullarını yarabbi bu acı acılı yüreklerimize çok fazla ağır geliyor sen acısını hafiflet tez zamanda yarabbi çok üzgünüm arkadaşım çok..