Nevin hanımla bugün konuştum sizin söylediklerinizi onayladı sizden bahsetti siz Almanya'dan mi geliyordunuz

Merhaba dondurulmuş embriyonun size en az 4000 Euro ya verirler baküde 4000 dolara donasyon yapıyorlar ben yaptırmadım ama bakuye gidip donasyon yaptıracağım kesin karar verdim sadece maddi olarak ayarlamamiz gerek kendimizi

Merhaba dondurulmuş embriyonun size en az 4000 Euro ya verirler baküde 4000 dolara donasyon yapıyorlar ben yaptırmadım ama bakuye gidip donasyon yaptıracağım kesin karar verdim sadece maddi olarak ayarlamamiz gerek kendimizi
Bu arada bende 46 yasindayim

Ben eşimin speri ile yumurta donasyonu yaptırdım geçen sene tam tamına 6000 € artı 1 sene dondurtma ücreti içindeydi.

Rabbim utandırmasın inşallah herşey gönlünce olur

İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnan burdaki 5000 ne yakın yorumu okudum tek tek herkesin bir hikayesi acısı mutlulugu var şuan M Menekse_Ivf_Baku hanımla görüşüyorum karar verdim aslında baküye sadece doğru zamanı bekliyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarım seninle

Aynen!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…