Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

kim bilir belki benim de tutmayack bundan sonraki denemelerim ve ben de donasyon dusuncem, ama yine de donasyondan once cok iyi bir yerde tup bebek denemeleri yapilmali bence
Tabii size katılıyorum,önce tüp bebekle kendi yumurtalarıyla denemeliler
Ama biliyorsunuz çok masraflı
Tüp bebekle olmayınca donasyona para biriktiremiyenler var
Rabbim isteyen her kese versin

Andreyle iletişime girin ve o size program,tarih uygular

Tabii size katılıyorum,önce tüp bebekle kendi yumurtalarıyla denemeliler
Ama biliyorsunuz çok masraflı
Tüp bebekle olmayınca donasyona para biriktiremiyenler var
Rabbim isteyen her kese versin
simdiki parayla ama donasyon 150 bin tlye falan denk geliyor:/ bi de yorum yazdigim hanimda benim gibi problem yokmys, problem esinin morfolojisiymis bizde de ogle. ben donasyon dusunursem ilerde sperm donasyonu dusunurum eger saglikli olgun yumurtam olusuyorsa.

sizde ogle ola bilir ama benim yorum yazdigim hanfendi para icin dusunuyordu, okuyun sonra cevap yazin derim. tskler guzel dilekleriniz icin, insallah sizin de bebeginiz sag salim dogar
Siz benim hikayemi okusanız çok şey öyrenirsiniz hem tüp bebekle ilgili hem donasyonla
İnşallah size hiç gerek kalmaz donasyona
Kendi yumurtanızla başarıyı yakalarsınız

Bazen zaman geçtikce eşini düşünürken yumurtada yaşla bitiyor
O zaman artık hazır embriyo yaptıranlarda çok

Canim zazacimda dedigi gibi andrey sana takvim olusturacak ben sana kendimden ornek vereyim ayin 15inde kontrokum var 1 ay doluyor doktorumun verecegi karara gore andrey le konusmustum o bana tatil sonrasini soyledi iletisim halinde olalim dedi

dualarımız sizinle

hayir parayi dusunmeyip once sonuna kadar mucadele edilmesini dusunuyorum, en son yol artik baska ulkeye gidip donasyon yapmaktir. yazan hanfendi hic tup bebek denemesi yapmamis, belki insallah ilkinden tutacak gerek kalmiycak gitmeye
Sonuna kadar mücadele derken herkesin durumu aynı değil değil mi? Sizin 10 kere deneme imkanınız vardır benim 5 kere mesela.
Tavrınızı beğenmedim açıkçası.
Mecbur kalan bir sürü kadın var en basiti yumurtası yoktur vs. vs.
Donasyonla hamile olan da bir sürü arkadaşımız var.
Burada olmamızın sebebi birbirimize destek olmak, tecrübelerimizi paylaşmak.
Gayet açıklayıcı oldu sanırsam.

Kesinlikle katılıyorum. İnsanların neler yaşadığını bilmeden böyle yorumlar yapılmamalı.. Bir yerde okumuştum; sen beni anlayamazsın çünkü benim gittiğim yolları benim ayakkabilarimla yürümedin diyor.

Buradaki insanlar tek tek araştırıyor... Ahbap lafıyla hareket edilmeyecek kadar hassas bir konu ve yorum yaparken buna dikkat ederseniz seviniriz..

Aynen katılıyorum
Her kesin imkanı yok ki hele bu dönemde paraları kendi yumurta ve spermlerinde denemelerine
Hele ki üçkağatçı doktorda çok amh 0.01 ile umut ve para sönürüyorlar

Ben tüp bebekle anne oldum ama bu beni donasyonla anne olan arkadaşlardan daha çok anne yapmıyo. Çünkü şans faktörü devreye girmeseydi şu an ben de kiew yolunda olcaktım. Ne gereksiz boş beleş muhabbetler. Sayfanın adı yumurta ve sperm donasyonu destek sayfası mı olmalı bilmiyorum. Herkes burda birbirine destek olmaya ve umut bulmaya calışırken neden birileri alakasız bi şekilde gelip yorum yapıyo anlamıyorum sana tersse görme abi demek ki o kadar da ters değil cesaret edemiyosun cesaret edeni de yadırgama, motivasyon düşürme çalışması resmen kıskançlık.0

Mükemmel miş vallahi

Hepinize güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum canlarım.Tek tek yazmıyorum ama tek tek okuyorum ve kalbimdesiniz.Diğer bebeklerim 15 günlük oldular çok şükür durumları stabil beslenmeleri aynı.Psikolojik olarak daha iyi hissetmek için alışveriş yapmak istiyorum bir yandan korkuyorum bir yandan umudumu tazelemek istiyorum Öyle sizinle dertleşeyim dedim.Zirka’ma çok üzüldüm ,Rabbim inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Karşılaştırmak doğru değil biliyorum kalbini de kırmak asla istemem ama doğurunca onların bakışını ,kokusunu, nefes alışını ,küçücük ellerini ayaklarını görünce kaybetmek çok daha zor. Teselli etmez ama belki imtihanının bu kısmını görmek ona iyi gelir.Rabbim güç kuvvet sabır versin.Dualarım hepinizle

Panda kuzum yavaş yavaş alış verrişini yap
2 haftaya meleklerin evine dönücek
Ben buna çok inanıyorum
Kuzularımın cinsiyeti ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…