Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Epey uzun zamandır sayfaya giremiyordum... Kasım ayında hep girdiğimde hep pozitifler, testler, güzellikler görmeye öyle alışmışım ki bugün girip tek tek hepsini okuyunca yıkıldım...

P pandaaa meleklerin için çok ama çok üzgünüm... Allahım onları cennetinde saklayacak... Diğer 2 yavrun da sağlıkla toparlanıp evinize gelecek inşallah ♥️ diğer 2 meleğinin acılarını dindirecekler inşallah dualarım seninle 🙏🙏♥️

Zirkaa Zirkaa çok ama çok üzgünüm başın sağolsun..🥺 Allahım sana ve eşine sabırlar versin dayanma gücü versin inşallah.. söyleyecek söz yok... Bu acıyı hafifletecek dindirecek.... 🥺🥺

Yeni transfer olan arkadaşlara, pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum. Transfer günü bekleyenlere şans diliyorum. Umarım hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz ♥️

Ben psikolojik olarak umudumu kaybetmeye başladım... Kalbim kaybetmiyor ama psikolojik olarak sıkıntıdayım... İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur... İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz... Yavrularımızı kucaklar sarıp sarmalarız...

P pandaaa cım senimde güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz ve inan tanıyan tanımayan çok kişi sizin için dua ediyor🤲🤲🤲Ben sağlıkla evinize götüreceğinize yürekten inanıyorum çünlü sen çok güçlüsün ve bu mücadeleyi sen kazanacaksın👍Biraz daha sabır az kaldı çok az ❤️
P pandaaa 2 evladinla evinize en kisa zamanda gidebilin ..Allah baska aci yasatmasin, guc versin, sabir versin..kalbim ve dualarim seninle

Herkese merhaba, ben yarın transfer oluyorum 😊 çok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Kucak dolusu sevgilerimle ❤️
Tamara senden guzel haberler gelsin insallah🙏🧿 test gunu ne zaman?

Güzel haber icin girdim..
Cok uzgunum cok. Tutamiyorum kendimi..
Allahim sabirlar versin dayanma gücü versin. Düsünemiyorum kabullenemiyorum. Cok ugrasiyoruz gör bizi Rabbim ne olur yanimizda ol bize yardim et..

Allahim sabirlar versin dayanma gücü versin. Düsünemiyorum kabullenemiyorum. Cok ugrasiyoruz gör bizi Rabbim ne olur yanimizda ol bize yardim et..
Allahım hiç bir hamile kadının elini boş burakmasın
Rabbim Zirkamında tez bir zamanda yeni umutla sapa sağlam doğurmasını nasip etsin

Kızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti😞
Allah sabır versin🤲
Nasıl üzüldüm nasıl anlatamam Allah’ım bu acıları tez zamanda unuttursun inşallah. Rabbim sabırların en büyüğünü versin😢

AMİN.. ...psikolojik ve maddi büyük savaş veriyoruz.. ALLAH yardım etsin bize inşallah. Peşpeşe ve doğal yolla sağlıklı evlatlarını kucaklarına alan bayanlar ne kadar şanslı diye bazen isyana düşecek oluyorum sonra diyorumki eğer bu savaşı kazanırsam çok olgun ve iyi anne olacağım o nedenle mutlaka bunda da bir hayır vardır diyorum. Hepimiz bu savaşı kazanalım inşallah.

Allah sabır versin🤲
Çok üzgünüm zaza
İçimde belki diye bir umut vardı.
Allah sabır versin zirkaya
Bu aşamaya kadar gelmişken ne bileyim daha da hayal kırıklığı.
İnan diyecek bir şey bulamıyorum.
Çok üzüldüm 😥😥

Allah
Allah sabır versin🤲
😔Lafın sözün bittiği yer Ey kurban olduğum Allah önce sevindirip sonra ağlatma bu kullarını yarabbi bu acı acılı yüreklerimize çok fazla ağır geliyor sen acısını hafiflet tez zamanda yarabbi çok üzgünüm arkadaşım çok.. 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

X