Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ne kadar zor bir durum Rabbim diger 2 bebeyinizi size bağışlasın. ZİRKA için de dua ediyorum, atlatsın bu durumu, tek yavrusunu sağ salim kucağına alsın inşaAllah

Canim benim derdi veren rabbim dermaninida verir. Sende bu sayfamizdaki guclu kadinlardan birisin rabbim size guc kuvvet versin canim herzaman duamdasiniz.rabbimden dilegim bebeklerine sifa ihsan eylesin olacak canim en kisa zamanda zaman bebislerin atlatacak senin acini o kadar iyi anliyorumki yurekten hissediyorum melek olan yavrularin sizi koruyor canim rabbimin izniyle ben buna inaniyorum bu gunlerde gecicek rabbimden tez zamandan sifa dilerim size. Seni okadar iyi anliyorum ki zor bir surectir dualarimiz hep seninle ve bebeklerinle kardeşim ❤❤❤

Canım Panda bir bilsen uçan kuştan bile senin için dua istiyorum hep aklımdasın emin ol her şey yoluna girecek içini ferah tut allahım evlatların ile birlikte ordan çıkmayı nasip edecektir

Allah size de eşinize de sabır versin Yavrularınız bir an önce toparlarsın da diğerlerinin acısını unuttursun inşallah

Canım Pandam o bebekler seninle olucak inşallah
Ben buna inanıyorum
Az kaldı

Kızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
Allahım sabır versin inşallah diyecek hiç bir kelime bulamıyorum senin de dediğin gibi Zaza bu bize ders olsun redüksiyon işinde geç kalınmamalı demek ki

Allah sabır versin
Ayy içim cız etti Rabbim kimseye yaşatmasın benim uykularım kaçıyor öğrendikçe Allahım anne babalara dayanma gücü ver ferahlık ver acılarını hafiflet kimseyi evladıyla sınama Ya Rabbim duy sesimizi

Allah sabır versin
Başımız sağolsun...ALLAH zirkaya sabır ve güç versin.. İki sene önce çok benzerini yaşamıştım..Çok zor çokkk....

Son düzenleme:
Allah sabır versin
Nasıl dua ettim öğrendiğimden beri hep güzel haber alma umuduyla sık sık girdim Söyleyecek söz bulamıyorum çok çok üzüldümmmmAllah sabırların en büyüğünü versinn

P pandaaa cım senimde güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz ve inan tanıyan tanımayan çok kişi sizin için dua ediyorBen sağlıkla evinize götüreceğinize yürekten inanıyorum çünlü sen çok güçlüsün ve bu mücadeleyi sen kazanacaksınBiraz daha sabır az kaldı çok az

Allah sabır versin
Buna cok ama cok uzuldum dun geceden beri bakiyirdum dua edip yattim güzel bir haber umuduyla. Sonsuz sabirlar diliyorum zirkaya.Allahim yar ve yardimcisi olsun icine ferahlik versin tez zamanda insallah

Pandam kayiplariniz icin cok uzgunum, Allah insallah geride kalan yavrularini korusun, saglikli bir yasam versin daima pozitif dusun mumkun oldugunca guzel arkadasim, hersey yoluna girecek Allah’in izniyle. Dualarim seninle ve bebislerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…