Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Rabbimden dileğim kizin ve oğlun yakinzamanda ciksin kuvezden.cikacaklar rabbimin izniyle sen iyi ol yeterki canim bebislerin ve sen mutlu olun herzaman

Tedaviye başlayacak babayiğit var mı bu ara Yaa şundan 1 ay 1.5 ay önce 50 bin lira olan tedavi paketi bugün 80 bin lira.
Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Yeni gidecek olan yok şuan sanırsam.
E Eftalios kuzum sen ne yaptın belli oldu mu tedavi başlangıcın.

Merhaba arkadaslar bir süredir bu Grubu takip ediyorum, ilk sayfalardan itibaren okumaya basladim. Yani siz beni tanimiyorsunuz ama ben bircogunuzu tanima firsati buldum yazılarınızı okuyarak ve hepinize teker teker dua ettim ediyorum Umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmaz.
Kısaca kendimden bahsedeyim nerdeyse 7 senedir bebek için uğraşıyoruz. İlk önce eşimin asospermi olduğunu öğrendik. Tese ameliyatından hiçbir sonuç elde edemedik, senelerce güya tedavi oldu eşim ama sonuç hep hüsran. Hep birileri para kazandı. Senelerce İçimizi o kadar yaktı ki bu çağresizlik. Yıllar geçtikçe bambaşka insanlara dönüştük. Çok neşeli insanlarken,iyice mutsuzlaştık, anlamsız gelmeye başladı herşey. Beni birtek siz anlarsınız onu anladım.
Son çağre embriyo donasyonu için karar verdik. Çok zor bir karardı bizim için ama sizleri okudukça sizler bana güç verdiniz. Allah razı olsun, belki hiç bilmeden birsürü insanın hayatına dokunuyorsunuz. Birçok bilgi edindim buradan. Şuan kıbrısta iki tane merkezle görüşüyoruz. İnşallah ocak ayı adetimden sonra yolcuyuz. Çok tedirginim yapabilcekmiyim ya ilaçları yanlış zamanda günde alırsam diye hep birşey takılıyor aklıma. Bir yandan da yine yaşama sevincimiz geldi eşimle. Hayalin hayalini kurmak bile o kadar iyi geliyor ki..

Hoşgeldin aramıza
Hepimiz çok emek veriyoruz ve ben burada gerçek anlamda birbirimizi anladığımızı düşünüyorum.
İnşallah tedavin güzel sonuçlanır, işin gücün rast gider, kucağın dolar.
Bizleri okuyup yazmayan çok kişi var galiba Aslında herkes tecrübesini paylaşsa daha da güzel olurdu.
Bence en güzel kararı vermişsiniz eşiniz ve kendiniz için. Dünyanızı güzelleştirmek istemişsiniz Allah gönlünüze göre versin

Amin çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Valla biz kendimizi ayarlamaya çalışırken bu artışlarla imkansizlasacak gibi vay halimize

Aramıza hoş geldin
İnşallah tedavin başarıyla biter
Hazır embriyo şansıda yüksek
Hiç stres yapmadan Allaha tevekkül et ve başla

Canim yarin 1 ayim doluyor ameliyatt olali persembe günü doktorum söyleyecek bana bende andreyle iletisime gecicem. Bu donemde kendilugimden adet oldum hormonlarim yenilendi ya bu iyiye isaret demisti doktorum rahmime cizik atilmis kist ameliyati yapılırken onun ustunden fazla gecmeden tedavinebaslariz dedi okontrol edicek beni. Andreyle 2 gunekadar iletisenegeceriz.

Canim sayfamiza hosgeldin. Hangi merkez olursa olsun insallah ilk denemende bebisine kavusursun. Herkonuda hepimuz sana yardimci oluruz. Acilar dertler sikintilar paylastikca azalir.

Eftalioscum canım Evet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah
Merhaba sizinle iletişime geçebilir miyiz bende Kıbrıs düşünüyorum nasıl yaptınız

Harikaaa
Hadi başla artık da güzel haberlerini alalım seninde

Ben gidecektim işte çarşamba günü çıkacak sonuçlara bağlı şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…