Amiiiiinnnnn canim benim amin❤❤❤Aminnnn Rabbim hiçbir anneyi gözü yaşlı bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiinnnnn canim benim amin❤❤❤Aminnnn Rabbim hiçbir anneyi gözü yaşlı bırakmasın
Allahım yardım etsin ya çok üzgünüm peki pandadan haber var mıZirkayla konuştum kızlar yeni bir şey öyrensim
Zirka Andreyle konuşmuş
Andrey durumu dr Elenaya anlatmış
Elena demiş kesesi patlamış bebeğin şansı yok,ama diğer bebeği koruma altına alsınlar
Biotexcomda taşıyıcı annelerde böyle durum yaşarken bunu yapıyorlarmış
Birini alıyorlar biri kalıyor ama nasıl bilemiyorum
Andrey demiş şu durumda uçak bile riskli
Kızlar bunlar neler beceriyor
Ben anlamadım neden türk doktorları bu işi yapmıyo
Acaba yapan doktor varsa söyleyin Zirkam ona gitsin
Allahım nolursun bir bebek yaşadın
Benimde aklıma geldi.Zirkayla konuştum kızlar yeni bir şey öyrensim
Zirka Andreyle konuşmuş
Elena demiş kesesi patlamış bebeğin şansı yok,ama diğer bebeği koruma altına alsınlar
Suyu biten zaten çok yaşamazBenimde aklıma geldi.
Suyu biten diğerine zarar verir mi diye
Hiç duymadım ben.Suyu biten zaten çok yaşamaz
Rahim kasılarak onu atmak istiyecek
Oda ardından sağlam olanıda çekicek
Bunu acaba ameliyatla alma olurmu
Kendi doktorum prof dr melih atahan güveni öneririm. Riskli gebelik uzmanı kendisi zor vakaları çok iyi yönetir o olmazsa da mutlaka bir riskli gebelik uzmanına yani perinatloğa gitsinZirkayla konuştum kızlar yeni bir şey öyrensim
Zirka Andreyle konuşmuş
Yardım sever kardeşlerim benimKendi doktorum prof dr melih atahan güveni öneririm. Riskli gebelik uzmanı kendisi zor vakaları çok iyi yönetir o olmazsa da mutlaka bir riskli gebelik uzmanına yani perinatloğa gitsin
Yeminle ilk defa duydum boyle bişey insallah sorun olmaz canimSuyu biten zaten çok yaşamaz
Rahim kasılarak onu atmak istiyecek
Oda ardından sağlam olanıda çekicek
Bunu acaba ameliyatla alma olurmu
AmiinnnYardım sever kardeşlerim benim
Özeldende bir isim yazdılar
Zirkama attım isimleri
İnşallah derdine çare bulanı Allah karşısına yetirsin
Canım zazam zaten bu sayfaya en çok senin mutluluğuna şahit olmak için döndüm.Yardım sever kardeşlerim benim
Özeldende bir isim yazdılar
Zirkama attım isimleri
İnşallah derdine çare bulanı Allah karşısına yetirsin
Allah hepinizden razı olsun
CanımsınCanım zazam zaten bu sayfaya en çok senin mutluluğuna şahit olmak için döndüm.
Rabbim size dayanma gücü versin canım benim. Çok zor biz bile çok etkilendik siz neler yaşıyorsununuz Allah sabır versin. İnşallah bebeklerinizle beraber evinize döneceksiniz. Güzel günler az kaldı canım biraz daha sabredin Rabbim yardımcınız olsun evlatlarımızı size bağışlasın dualarımızı o 2 minik yavrunuzdan eksik etmiyoruz yüce Rabbim tez vakitte şifa versinÖncelikle Zirka’ya acil şifalar diliyorum inşallah yavrusu kurtulur Soran,yazan,dua eden, güzel dileklerde bulunan tüm kızlar; HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN Bebeklerim küvezdeler, durumları stabil. Yenidoğan yoğun bakımında olan hiçbir bebek için iyi veya kötü gibi kelimeler kullanmıyorlar çünkü her an durumu değişebiliyor.Biz de hergün “bir gün daha sıkıntısız geçti” diye şükrediyoruz.Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Ben mezara gitmedim ama eşim ikisini de gömdüğü için babalık yüreğine çok acı düştü o yüzden hep üzülüyor ağlıyor, ben de ister istemez etkileniyorum.İnşallah yavrularımız kısa sürede iyileşme göstermeye başlarlar.Mesajımı okuyan herkesten dua bekliyor, sizleri seviyorum.