Canim benim yaa dualarim onunla rabbim korusun onu ve bebeklerini

Amiinn canim cok üzüldüm duyduğumda rabbim evlatlarini bagislasin dedigin cok dogru kimseye yasatmasin bu durumu

Amiiiiiin insallahhhhh❤❤❤❤❤❤❤ yeni yil yepyeni umutlar yepyenibebekler

Hamile arkadaslarim rabbim bebeklerinizi korusun rabbim kimseye yasatmasin artik acilari kurban oldugum rabbim korusun bebislerinizi transfer olan canlar elimiz kalbimizde guzel haberlerinizi bekliyoruz benim gibi yakin zamanda tedaviyee gidecek arkadaslariminda transferi su gibigecsin insallahh

Allahim bebeklerini ona bağışlasın

Sabırlar diliyorum Rabb'im diğerlerini sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin inşallah

Allahhh yardimcisi olsunnn cok üzüldümmm Rabbim şifasını versin inşallah
Bu hafta cok üzüldüm pandaacima birde zirkaya canim cok sıkıldı rabbim hepinizin bebeklerini sizi korusun derdi veren rabbim dermanida verir inşallah hepinize hergun dua ediyorum

Bu hafta cok üzüldüm pandaacima birde zirkaya canim cok sıkıldı rabbim hepinizin bebeklerini sizi korusun derdi veren rabbim dermanida verir inşallah hepinize hergun dua ediyorum
Aminnnn Rabbim hiçbir anneyi gözü yaşlı bırakmasın

Pandaaa canım kardeşim nolursun sessiz kalma
Biz teyzeleri o iki miniklerine dua ediyoruz
Bizede onlardan haber yaz
Zirka’dan haber alırsan bize de yazar mısın Zaza. Onun da durumunu çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır.
Allah herkesin yavrusuna sağlık sıhhat güç versin hayata sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Zirkamla az önce yazıştım
Geceni kasılmalar ve kanama devam
Sabah proluton vurmuşlar ve enfeksiyon var azitro başlamışlar
Yine suyu gelmiş
Serviks plasentayla tıkanmış,o suyu boşalmış bebe yolu tukıyor
Ondan umudum yok zaten
Rabbim ikincini korusun
Ama ikisininde kalbi atıyor

Ay Allahım iki yavrusunu da bağışlasın çok zor ve stresli bir süreç
Dualarımız onunla ve minişleriyle

Cok sukur kalbi atiyor ikisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…