Pandaaa nolursun bize haber ver
Aynen bende çok merak ediyorumPandaaa nolursun bize haber ver
Nasılsın
Bebekler nasıl
Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.Pandaaa nolursun bize haber ver
Nasılsın
Bebekler nasıl
Canım benim başınız sağolsun Rabbim sana dayanma gücü versin yüreğini ferahlık versin. Diğer evlatlarını size bağışlasın. Sen güçlü bir kadınsın evlatların için daha da güçlü olmalısın. ❤ Sen elinden geleni yaptın takdir ilahi böyleymiş. Zaman çok çabuk geçer inşallah bebeklerini kucağına alıp evinize dönersiniz. Tüm kalbimle dualarımı gönderiyorum Rabbim yavrularını korusunCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Yaşadıklarınız için çok üzgünüm. Allah size dayanma gücü versin. İki bebeğiniz, canlarınız için güçlü olun size ihtiyaçları var. İnşallah sağlıkla büyürler. Dualarım sizinleCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim içi
Canim pandaamm basin sağolsun inan okadar üzüldüm ki bebeklerin icin hergun dua ediyorum rabbime iki yavrunu rabbim korusun 2 side melek oldular 1i vefat etti dediginde inan acini yurekten hissettim kurban oldugum rabbim sana ve 2 yavruna saglik sihhat versin insallah dualarimiz herzaman seninleCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Canım PandamCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Allah sabırlar versin çok üzüldüm , Allah tez zamanda bebişlerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin , dualarım sizinleCanım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Çok üzüldüm Allah sabırlar versin , zamanı gelince sizde anne olacaksınız lütfen öyle düşünün geri kalan embriyolarınız da çok iyi inşallah onlarla bebişlerinize kavuşacaksınız sizde , dualarım sizinleZazam daha yeni yeni kendime gelebiliyorum keseyi görüp ertesi gün kanamam oldu ve düsük yaptim tranfer edilen embriyolar 4aa kaliteydiler
Kalan embriyolarda 4ab kaliteler
Kafam cok karisik suan ne yapacagimi bilemiyorum kafamda devamli neden ve acaba sorulari var
Aminnnnnn inşallah canımSon transferin olsun insallah, bundan sonra bebegini saglikla kucagina al
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah rabbim sesimizi duysun aminnnnYemin ediyorum heyecanlandımmçok çok sevindimmmmm bu son olsunn kaç tane istiyorsan kız/erkek hangisi geçiyorsa gönlünden Önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar olsun sana insallahh Kalbimde dualarımda seninle yeni yıla bebeklerinle girmeni sağlık mutluluk huzur dolu nice yılları evlatlarınla geçirmeni yürekten diliyorum
Canım beyzosum inşallah inşallah Allah razı olsunCanimmRabbim yolunuzu acik etsin Bu son olsun insallah Yavrularin can olsun sana Hayirli haberlerini bekliyoruz. Dualarimiz seninle
Amnn inşallah canım çok teşekkür ediyorum rabbim sesimizi duysun inşallahTamara yolun bahtın açık olsun inşallah transferin su gibi geçsin yapışsın brbeler annelerinr 9 ay bırakmasın peşini sağ salim kucağına alıp güxel güzel büyütürsün inşallah
güzel gözlümCanım tamara'mÇok sevindim bu habere
İnşallah bu son olur ve bebeğini kucağına alırsın canım arkadaşım.
Aklım sendeydi soramadım da ne yaptın diye.
Ama biliyordum tedaviye başlayacağını.
Çok sevindim hayırlısı olsun canım
Allah sana bağışlasın yavrularını pandacım.Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Yeni tadavin hayırlı olsun fırsat bulduğunda bizi de haberdar et canım Allah işlerini su gibi akitsin inşallahMerhaba arkadaşlar belki beni hatırlayanlar vardır, uzun süre sonra yeniden başladım tedaviye. Bristish’de dondurulmuş embriyolarımız vardı transfer için adet olmayı bekliyorum. Heyecanlıyım :) yazmasam da takip ediyorum ara ara. Z Zaza74 güzel haberine çok sevindim abla inşallah sağlıkla doğurursun çok emek verdin. Diğere gebe arkadaşlar için de aynı dilekte bulunuyorum dualarınızda bizleri unutmayınTamara umarım her şey güzel geçer Uyarıların için teşekkürler ben gidince onları temin ederim
Umutcum seni çok iyi anlıyorum canım lütfen güçlü ol, kalan embriyolarin da kalitesi gayet güzel benim gebeliğim 4ab ile olmuştu inan onlara. Önce biraz kendini rahatlat sonra bunu düşünürsun. Ne yazık ki bazan bir neden bulamıyoruz biliyorsun ben de 16 haftalıkken kaybettim nedensiz. Önemli olan senin kendini iyileştirmen sonra daha iyiZazam daha yeni yeni kendime gelebiliyorum keseyi görüp ertesi gün kanamam oldu ve düsük yaptim tranfer edilen embriyolar 4aa kaliteydiler
Kalan embriyolarda 4ab kaliteler
Kafam cok karisik suan ne yapacagimi bilemiyorum kafamda devamli neden ve acaba sorulari var
Çok teşekkür ediyorum inşallah inşallahHayırlı olsun.. 9 ay sonra ALLAH sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah..Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?