Gözün gönlün aydin kucaklarin dolu dolu gelmeni dilerim
Darisi Ben dahil diger tüm arkadaslarimiza olsun insallah
Bende 7 Aralik Kibris ta olucam
Allah yardimcimiz olsun
Sevgiler

Gözün gönlün aydin kucaklarin dolu dolu gelmeni dilerim
Darisi Ben dahil diger tüm arkadaslarimiza olsun insallah
Bende 7 Aralik Kibris ta olucam
Allah yardimcimiz olsun
Sevgiler
Amin canım inşallah Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın emeklerimizin karşılığı hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah Allah sizin de yardımcıniz olsun

Yemin ediyorum heyecanlandımm çok çok sevindimmmmm bu son olsunn kaç tane istiyorsan kız/erkek hangisi geçiyorsa gönlünden Önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar olsun sana insallahhKalbimde dualarımda seninle yeni yıla bebeklerinle girmeni sağlık mutluluk huzur dolu nice yılları evlatlarınla geçirmeni yürekten diliyorum

Canimm Rabbim yolunuzu acik etsin Bu son olsun insallah Yavrularin can olsun sanaHayirli haberlerini bekliyoruz. Dualarimiz seninle

Diğer pozitif gören tüm arkadaşlar hepinizi canı yürejten tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlere olsun . Gebe arkadaşlar, allahın izni ile gebe insanların duası kabul olurmuş dualarınızda bizleri de unutmayın ne olur hepinize kolaylıklar diliyorum inşallah sağ salim alırsınız evlatlarınızı kucağınıza

Merhaba arkadaşlar belki beni hatırlayanlar vardır, uzun süre sonra yeniden başladım tedaviye. Bristish’de dondurulmuş embriyolarımız vardı transfer için adet olmayı bekliyorum. Heyecanlıyım :) yazmasam da takip ediyorum ara ara. Z Zaza74 güzel haberine çok sevindim abla inşallah sağlıkla doğurursun çok emek verdin. Diğere gebe arkadaşlar için de aynı dilekte bulunuyorum dualarınızda bizleri unutmayın Tamara umarım her şey güzel geçer Uyarıların için teşekkürler ben gidince onları temin ederim

Canım inşallah dondurulmuş embriyolardan evladına kardeş getirirsin
Burayada yaz tedavi sürecini
Merak edicez seni

Canım tamara'm Çok sevindim bu habere
İnşallah bu son olur ve bebeğini kucağına alırsın canım arkadaşım.
Aklım sendeydi soramadım da ne yaptın diye.
Ama biliyordum tedaviye başlayacağını.
Çok sevindim hayırlısı olsun canım

Hayirli uğurlu olsun tedavin canim insallah rabbim yüzünü güldürsün seninde

Umut lütfen umudunu yitirme
Rahim iyi olmayanı atar,bunu ben çok yaşadım
Britishde dondurulmuş embriyoların kalitesi ne?
Birde bu koyulanların kalitesi neydi?
Zazam daha yeni yeni kendime gelebiliyorum keseyi görüp ertesi gün kanamam oldu ve düsük yaptim tranfer edilen embriyolar 4aa kaliteydiler
Kalan embriyolarda 4ab kaliteler
Kafam cok karisik suan ne yapacagimi bilemiyorum kafamda devamli neden ve acaba sorulari var

Şuan hiç bir şey yapmadan ancan sakinleş
Embriyoların iyi
İnşallah onlardan anne olursun

Hayırlı olsun.. 9 ay sonra ALLAH sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah..Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…