Çok teşekkür ederim canım amin inşallahAbla hayirli olsun,dualarimdasin
Cok merak ediyordum tedavini, yavrularını al gel inşallahguzel haberlerini bekliyorum
Gözün gönlün aydin kucaklarin dolu dolu gelmeni dilerimHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Kucak dolusu sevgilerimle
Aminnnnn canım çok aminnn çok teşekkür ederimAllah yar ve yardımcın olsun canım dilerim bu son olsun
Amin canım inşallahGözün gönlün aydin kucaklarin dolu dolu gelmeni dilerim
Darisi Ben dahil diger tüm arkadaslarimiza olsun insallah
Bende 7 Aralik Kibris ta olucam
Allah yardimcimiz olsun
Sevgiler
Yemin ediyorum heyecanlandımmHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
CanimmHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Canım inşallah dondurulmuş embriyolardan evladına kardeş getirirsinMerhaba arkadaşlar belki beni hatırlayanlar vardır, uzun süre sonra yeniden başladım tedaviye. Bristish’de dondurulmuş embriyolarımız vardı transfer için adet olmayı bekliyorum. Heyecanlıyım :) yazmasam da takip ediyorum ara ara. Z Zaza74 güzel haberine çok sevindim abla inşallah sağlıkla doğurursun çok emek verdin. Diğere gebe arkadaşlar için de aynı dilekte bulunuyorum dualarınızda bizleri unutmayınTamara umarım her şey güzel geçer Uyarıların için teşekkürler ben gidince onları temin ederim
Canım tamara'mHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Hayirli uğurlu olsun tedavin canim insallah rabbim yüzünü güldürsün senindeMerhaba arkadaşlar belki beni hatırlayanlar vardır, uzun süre sonra yeniden başladım tedaviye. Bristish’de dondurulmuş embriyolarımız vardı transfer için adet olmayı bekliyorum. Heyecanlıyım :) yazmasam da takip ediyorum ara ara. Z Zaza74 güzel haberine çok sevindim abla inşallah sağlıkla doğurursun çok emek verdin. Diğere gebe arkadaşlar için de aynı dilekte bulunuyorum dualarınızda bizleri unutmayınTamara umarım her şey güzel geçer Uyarıların için teşekkürler ben gidince onları temin ederim
Zazam daha yeni yeni kendime gelebiliyorum keseyi görüp ertesi gün kanamam oldu ve düsük yaptim tranfer edilen embriyolar 4aa kaliteydilerUmut lütfen umudunu yitirme
Rahim iyi olmayanı atar,bunu ben çok yaşadım
Britishde dondurulmuş embriyoların kalitesi ne?
Birde bu koyulanların kalitesi neydi?
Şuan hiç bir şey yapmadan ancan sakinleşZazam daha yeni yeni kendime gelebiliyorum keseyi görüp ertesi gün kanamam oldu ve düsük yaptim tranfer edilen embriyolar 4aa kaliteydiler
Kalan embriyolarda 4ab kaliteler
Kafam cok karisik suan ne yapacagimi bilemiyorum kafamda devamli neden ve acaba sorulari var
Hayırlı olsun.. 9 ay sonra ALLAH sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah..SevgilerHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorumçok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Insallah canim dondurulmuslarinla tez zamanda hamile kalirsin rabbim herzaman yar ve yardimcin olsunGüzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsunGüzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın
Tamara transferin hayırlı olsun canımİnşallah inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?