Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahGözünüz aydın olsun, Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah canım
Aralıkta transfer olacaklarla çoğalır inşallah son mahsuller teşekkür ederim2021 nin son mahsulleri cok sukur bin sukur saglikla kucagina al
Amin Deniz inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımızaSüper haber,hayırlı olsun cnm,sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Sibram beni sakinleştirenim çok teşekkür ediyoruz biz de eşinize selamlarOhhh bin kere şükürler olsun... Kıyamam sana Eşim ve ben sizi çok çok çooook tebrik ediyoruz saplıkla kucağınıza almanız dileğiyle.. hayırlı uğurlu olsun
İnşallah çokk aminn Allah bu konuda çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun tebrik ederim
Kanda uzun bol bol rakamlar görürsünüz inşallah
O iki kırmızı çizgi bizlere de nasip olur inşallah
Aminn inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşalımMaşallah hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bebeleriniz olsun inşallah
Tamara inşallah bu son olacak ve bebeklerini de kapıp geleceksin tüm dualarımız seninle. Allah rast getirsin umduğundan da güzel ve kolay olsun her şeyHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorum çok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Kucak dolusu sevgilerimle
Son transferin olsun insallah, bundan sonra bebegini saglikla kucagina alHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorum çok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Şimdi Kıbrıs'a gelecek olan arkadaşlarim, adapas diye bir site var oraya kayıt yaptırıp QR kodlu çıktı almanız şart, asi kartı çıktısı ve PCR testi çıktısı bunlar mutlaka basılı olarak yanınızda bulunsun olmazsa çok sorun yaşanıyor. Bugün bunlarla uğraşan çok insan vardı ne oldular bilmiyorum. Merkezinize bu konuları mutlaka sorun eğer atlatlarsa ciddi sorun yaşarsınız. Güncel bilgilendirme yapmak istedim.
Amiiiinnn❤❤❤❤Üzülen kadın olmasın Amiiiinnn
Umut kardeşimi okadar içten anlıyorum ki
Allah hiç bir kadına yaşatmasın sevincinin elinde boş kalmasını
Canimmm tamarammm cok sevindim hayirli uğurlu olsun transferin zazaminda dedigi gibi yasadiklarini biliyoruz birtanem .dualarimiz seninle herzaman.insallahhh hersey guzel olacak canim benim su gibi git gel canim arkadasim❤❤❤❤❤❤❤Herkese merhaba, ben yarın transfer oluyorum çok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Amiiiinnn canim benim yurekten amiinnn
Aminnn canım inşallah, çok teşekkür ederimHersey gönlünce olsun canım benim ❤ inşallah bu son olur bebeklerinle birlikte dönersin dualarım seninle Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ❤❤
Amn canım hep birlikte sevinelim inşallahHayırlı olsun ablacım
Dönüşün mutlulukla olsun inşallah
Canim hayal hep çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin ve duaların için amin amincanım benim ne güzel bir haber bu valla çok heyecanlandım bütün dualarım kalbim seninle inş kendin gibi tatlı zarif iyi kalpli bebeğini al gel herşey çok güzel geçsin inş
Eftoşum canım çok teşekkür ederim aminnn inşallahCanimmm tamarammm cok sevindim hayirli uğurlu olsun transferin zazaminda dedigi gibi yasadiklarini biliyoruz birtanem .dualarimiz seninle herzaman.insallahhh hersey guzel olacak canim benim su gibi git gel canim arkadasim❤❤❤❤❤❤❤
Canim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallah inşallahTamara inşallah bu son olacak ve bebeklerini de kapıp geleceksin tüm dualarımız seninle. Allah rast getirsin umduğundan da güzel ve kolay olsun her şey
İnşallah inşallah canımTamaram bir daha ki kıbrıs seyahatın bebeğinle tatil olsun inşallah
Abla hayirli olsun,dualarimdasinHerkese merhaba, ben yarın transfer oluyorum çok heyecanlıyım umarım bu son olur ve bende bebeğimi kucağıma alırım.
Allah yar ve yardımcın olsun canım dilerim bu son olsunİnşallah inşallah canım