• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Rabbim o 2 bebeyini sene bağışlasın canım🙏🙏🙏 🙏

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın çoğu gitmiş azı kalmış. Hayırlısıyla transferin de olur sende evlatlarına kavuşursun inşallah 🙏🙏 yüreği evlat hasreti çeken herkese evlat nasip olsun ❤
Çok teşekkür ederim ❤️ Amin inşallah hepimiz anne olduğumuzu yazarız bir gün buraya 🙏

Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.
Rabbim yüreğindeki acıyı alsın iki yavrunuzu size bağışlasın inşallah kurban olduğum Allah yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi görsün yüzünüzü güldürsün inşallah Canım benim 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Ben uzun zaman sonra yazmanın heyecanıyla her şeyi anlatmayı unuttum 😅 son transferden sonra geriye 8 embriyomuz kalmıştı. Yeniden dondururken bir tanesi bozulmuş. Araya şu virüs belası girince erteledikçe erteledik. Neyse bir sürü tanıdığın ısrarı üzerine ben buradaki (istanbul) bir tüp bebek doktoruna göründüm. O da tüplerimin alınması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda genetik testler yaptırdı ( onca yıldır bir allahın kulunun istemediği testleri) embriyoları da onun istediği üzerine genetik teste gönderdik. 4 tanesinden üçü iyi dönmüştü çok şükür. Yaklaşık üç ay önce ameliyat oldum tüplerle beraber polip molip ne varsa temizlemiş çizik de atmış. Burada beni transfere hazırlayacak. İlaçları falan da o yazacakmış, merkezin önerdiği ilaçları gösterdiğimde, ben seni hazırlayacağım onlar transferi yapsın dedi. Kasım sonuna doğru olacaktı transfer ama E2 yüksek çıkınca iptal edildi. Adetten birkaç gün önce lucrin iğne yapacaklarmış onu bekliyorum şimdi. Ay bi çırpıda anlattım her şeyi 😂
Rabbim yüzünü güldürsün canim ınsallah hersey istedigin gibi olsun indallah kucagin dolu olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar merhabalar. İdrarda pozitif görmüştüm biliyorsunuz pazartesi günü biraz kanamam oldu yüreğim ağzıma geldi tabi. Dedim herhalde vücut atıyor bebişleri. Sonra ertesi gün beta hcg verdim yani transferimin 12. Günü. Değerim 1500 çıktı sanırım her şey yolunda şimdilik.
Sağlıcakla kucağımıza almadan stres korku bitmiyor galiba rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun🙏

Ben uzun zaman sonra yazmanın heyecanıyla her şeyi anlatmayı unuttum 😅 son transferden sonra geriye 8 embriyomuz kalmıştı. Yeniden dondururken bir tanesi bozulmuş. Araya şu virüs belası girince erteledikçe erteledik. Neyse bir sürü tanıdığın ısrarı üzerine ben buradaki (istanbul) bir tüp bebek doktoruna göründüm. O da tüplerimin alınması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda genetik testler yaptırdı ( onca yıldır bir allahın kulunun istemediği testleri) embriyoları da onun istediği üzerine genetik teste gönderdik. 4 tanesinden üçü iyi dönmüştü çok şükür. Yaklaşık üç ay önce ameliyat oldum tüplerle beraber polip molip ne varsa temizlemiş çizik de atmış. Burada beni transfere hazırlayacak. İlaçları falan da o yazacakmış, merkezin önerdiği ilaçları gösterdiğimde, ben seni hazırlayacağım onlar transferi yapsın dedi. Kasım sonuna doğru olacaktı transfer ama E2 yüksek çıkınca iptal edildi. Adetten birkaç gün önce lucrin iğne yapacaklarmış onu bekliyorum şimdi. Ay bi çırpıda anlattım her şeyi 😂
Rabbim işlerinizi rast getirsin her şey kolaylıkla istediğiniz gibi gerçekleşsin inşallah🙏

Kızlar merhabalar. İdrarda pozitif görmüştüm biliyorsunuz pazartesi günü biraz kanamam oldu yüreğim ağzıma geldi tabi. Dedim herhalde vücut atıyor bebişleri. Sonra ertesi gün beta hcg verdim yani transferimin 12. Günü. Değerim 1500 çıktı sanırım her şey yolunda şimdilik.
Sağlıcakla kucağımıza almadan stres korku bitmiyor galiba rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun🙏
Sana özelden yazdım burdada yazım bilsinler kızlar,transferin 7-12 günü olan kanamalar tutunma kanamaları ve genelde çoğul gebelikte oluyor
İnşallah seninde ikizlerin olucak🤲❤️

Çoğu gitmiş azı kalmış öyleyse.
Tedavin hayırlı olsun 🧿🧿 güzel sonuçlansın inşallah.
Kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🙏

Canim 18 yasindan küçük kizlarn yumurtalarını aliyolar birde firdevs zedelerimiz vardi bilirsin
Sen eskilerden millet neler yaşadı o kadindan ve kliniginden. Yasa disi is yaptigi içinde tutuklanmis gerisi noldu bilmiyorum ama
Kapatirlar herhalde Klinigini yada para cezasi olur kibrista isler nasil ilerliyor bilmiyorum
Neden ezbere konuşuyorsunuz ki, hangi merkeze hizmet ediyorsunuz, illegal bir durum bulsalardı Dr. Firdevs işinin başında başarılara imza atıyor olmazdı.

Hayirli olsun tedaviniz.
Rabbim kucaginizi bos birakmasin

Tamara Tamara Canımmmmm hayırlı olsun transferin.
Güzel haberini bekliyoruz...
Bu serüvenin de burada son bulsun inşallah
Kucağın dolsun
Bebişlerin olsun 🧿🧿
Canimmm aminnnnn inşallah Allah'ım sesimizi duysun hep birlikte kucaklarımiz dolsun 🧿🙏🙏❤️

canım Tamara ,Allah sana hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin , tutunsun bırakmasınlar seni İnşallah , 2022 hepimizi kolaylıklarla anne yapsın sağlıkla gelsinler kucaklarımız dolsun , dualarım sizinle 🙏💕
Canimmmm benim aminnn inşallah hep birlikte kucaklarımiz dolsun ❤️❤️❤️🙏🙏

Back