Benim bir tanıdık 32 haftasına kadar taşıdı üçüzlerini
Biride 28 haftasına kadar

Benim bir tanıdık 32 haftasına kadar taşıdı üçüzlerini
Biride 28 haftasına kadar
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin seninde canim benim❤❤❤ sıkıntısız bir hamilelik gecirmeni dilerim rabbimden seninde dogum haberlerini alicaz insallahhh

Insallah canim bugun zorda olsa son 2 dikisim alindi cok şükür ayin 15 inde kontrolum var artik ondan sonrasi kolay olucak
Senin tedavin artık kaldı 2022 yıla
Aralık sonu ve ocağın 8-10 kadar ukrayna büyük bayram eder yıl başında
Her yerler en az 10 günlük kapalı olur

Senin tedavin artık kaldı 2022 yıla
Aralık sonu ve ocağın 8-10 kadar ukrayna büyük bayram eder yıl başında
Her yerler en az 10 günlük kapalı olur
Evet canim andrey demisti nasip kismet insallah yeni yil uğur getirir bebis getirir

Güzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini , Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim

Pandaaa Allah o yavrunu sana Cennet kapısını açan Melek etsin
Allah geride kalan o 3 yavruna uzun,sağlık dolu önür versin

Basin saolsun canim.Canim benim rabbim 3 yavrunu korusun ve seni.hep mutlu olun.

Rabbim 1 yavrunun acısını dindirsin İnşallah cennet kapısında seni bekliyor olacak yavrun canım Diğer bebislerimize ve size uzun mutlu bir ömür versin Rabbim

Allah diğer kuzularına sağlık versin bir an önce evinize dönmeyi nasip etsin meleğin cennette seni bekleyecek canım benim

Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara şifa versin sabır versin tez zamanda evinize yuvanıza kavuşun yavrularınızla birlikte huzurun bereketin mutluluğun kapılarını açın evinize inşallah

Canım panda öncelikle sağlıklı doğum yaptığı için çok şükür bin şükür bir tane evladını kaybettin Rabbim onun bütün ömrünü üç evladına vermiş olsun Basın sağ olsun çok üzüldüm İnşallah üç evladın sağlıkla yoğun bakımdan çıkıp Güzel annesinin Sıcacık kollarında büyüyecekler En kısa zamanda cennet kokulu meleklerinin evinize gelmesini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…