• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak😊
Kaç senedir bu ikinci çizgi için uğraştık gözyaşı döktük. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder😊
Nakadar murlu oldum canım😍😍
Allah kucağına almayı nasip etsin
12-14-16 günler kanda baktır
Bugün ilkinin 9 günü değilmi,

Kizlar malesef bu sefer güzel haberlerle gelemedim kanamam oldu ve dusuk yapiyorum
Umut lütfen umudunu yitirme
Rahim iyi olmayanı atar,bunu ben çok yaşadım
Britishde dondurulmuş embriyoların kalitesi ne?
Birde bu koyulanların kalitesi neydi?

Kaç senedir bu ikinci çizgi için uğraştık gözyaşı döktük. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder😊
Muhtesem bir haberr🤩🤩🤩🤩 cok sevindim kandada pozitif cikar canim benim rabbim saglicakla sürdürsün hamileliğini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim.❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏

Muhtesem bir haberr🤩🤩🤩🤩 cok sevindim kandada pozitif cikar canim benim rabbim saglicakla sürdürsün hamileliğini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim.❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏
Amin canım en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız inşallah😊

Kizlar malesef bu sefer güzel haberlerle gelemedim kanamam oldu ve dusuk yapiyorum
Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah sağlıklı evlat nasip etsin hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim kucaklarimizi sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun inşallah 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Güzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini 🤲🏻, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim😊
Panda’cım bebeğin seni cennete bekleyecek. Bebeklerin en kısa sürede evlerine ve size kavuşur inşallah. Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün ❤️🧿🧿❤️

Gözün aydın 🙏🙏
Hayırlı, uğurlu olsun

Gözünüz aydın olsun, Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah canım 🙏🏻🥰

2021 nin son mahsulleri 😄cok sukur bin sukur saglikla kucagina al❣️

Güzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini 🤲🏻, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim😊
Basın sağolsun cnm,diğer üç yavruna Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin🤲

Back