Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canımm en başından beri hep takdir ettim seniGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Başın sağolsun canım. İyi olmana güçlü durumana inan çok sevindimGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Başın sağ olsun canım Allah sabır versin. Bekleyen o üç melek de en kısa zamanda süreçlerini tamamlayarak yuvanıza mutlulukla sağlıkla annelerinin şefkat dolu kollarına dönerler inşallahGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Basiniz sagolsun.evlatlarin hemencecik toparlasin evinize gecin saglikla..Güzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Başın sağolsun.Allah diğer üç bebeğinize sağlıklı uzun ömür versin size bağışlasınGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Başın sağ olsun canımGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Güzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Allah üç evladınıza ve sizlere sağlık sıhhat versin bir an önce kavuşun inşallahGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Başın sağolsun panda can Rabbim diğer yavrularını size bağışlasın inşallah sağlıkla çıksınlar yuvalarina inşallahGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Muphem canım durumlar nasılAllah üç evladınıza ve sizlere sağlık sıhhat versin bir an önce kavuşun inşallah
sen yüce gönüllü bir kadınsın, burada ki çoğumuzdan gençsin ama yüreğin cesaretin duruşun takdire şayan, evlatların çok şanslı çok güçlü bir o kadar fedakar anneleri var. Rabbim 3 yavrunla birlikte sana huzurlu, mutlu, içinde tatlı heyecanları sevinçleri ara ara da nerede terlik diye seslendiğin güzel bir ömür nasip etsinGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
Buradaki cogu anne adayinin idolu, güzel anne. Kiyamam melegine. Gözyaşlarimdan yazamiyorum. Rabbim cennetine aldi o güzel meleğini. Yavrum benim Allahim sana dayanma gücü versin ne olur. Dayanma gücü ve sabir versin. Zor cok zor. Üç meleğin için duacinim canim. yavrularini Rabbim anne ve babasina bagislasin onlara can versin hayat versin. dualarim seninle ve canlarinlaGüzel yazılarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Sancım yoktu 28’i tamamlayabilecek kadar dayanabildi rahmim.Sürecin ortalarında yazmıştım belki takip edenler bilir bir kesemde olan 2 bebekte transfüzyon sıkıntısı vardı.O bebeklerimi anne karnında sularını eşitleyerek kurtarmıştık.Fakat tabiki doğarken aralarında farklı kilo ile doğdular küçük olan yavrum çok küçük doğdu , ameliyat esnasında doktor durumu iyi değil demişti, 2 gün anne sütü aldı ama kalbi dayanmadı bugün cenazesini kaldırdık.yani şuan beni bekleyen 3 yavrum var yoğun bakımda onların durumları stabilmiş. 1 yavrumda cennette bekliyor annesini, Belden aşağı uyuşturmalı sezeryan oldum sıkıntım yok iyileşiyorum iyiyim
İdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacakMuphem canım durumlar nasıl
Elimiz kalbimizde dua ediyoruz sanada
İnşallah gebesin
İdrar testi net gösterir
Yaptın mı?
Her nasip vaktine esirmiş canım hayırlı olsun demek ki doğru zaman şimdiymiş bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökersiniz inşallahİdrarda pozitifi gördüm çok şükür kızlar. Bakalım kanda ne çıkacak
Kaç senedir bu ikinci çizgi için uğraştık gözyaşı döktük. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
Amin canım inşallah hepimiz için çok güzel olsun her şeyHer nasip vaktine esirmiş canım hayırlı olsun demek ki doğru zaman şimdiymiş bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökersiniz inşallah
Gecmis olsun canımKizlar malesef bu sefer güzel haberlerle gelemedim kanamam oldu ve dusuk yapiyorum
Canım Allah yardımcın olsun çok üzüldümKizlar malesef bu sefer güzel haberlerle gelemedim kanamam oldu ve dusuk yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?