kızlar günaydın...çivi gibi bir hava var burada.. öğlen falan ortalık kaynıyor hala ama şu an resmen buz gibi.. Efsuneee aşkolsun.. o tekne bu taraflara gelirdi yaaw.. keşke arasaydın buluşurduk bir yerlerde.. biz o fırtınada çektik tekneyi sadece.. sonra yine attık denize.. gelirdik nerdeyseniz:) br yemek yerdik :)
Turbice benim mesleğim bu zaten.. iç mimarlık mobilya dekorasyon tasarım ıvır zıvır.. oldum olası öyle elele tutuşmuş, mutlu mesut gelen, kurdukları hayali ete kemiğe büründürmeye çalışan çiftelere samimiyet derecesine göre şaka yollu söylediğim birşey vardır.. şimdi iyisiniz ama tadilat sonuna doğru, barut fıçısı şeklinde dolaşacaksınız:) o zaman geldiğinde içinizdeki canavara sahip çıkın falan derdim :) yani olayın stressli olacağını biliyorum.. Ve fakat burada işler acaip işliyor.. kendime göre önlemlerde alsam adamların umurunda değil.. başında beklesen inadına yapıyo.. gideyimde rahat etsin desen zaten bildiğini yapıyor:)mesela ahşap parke yapıldı.. adam çekiç varken almış keserle çakıyor ve çoğu kesimde ahşabı zedeledi..uyarıyorsun kendine göre saçma bir savunma.. sonra bir bakıyorsun o izler yine her yerde.. arada biz görmeden yine almış eline keseri.. marangozdan bahsetmek bile istemiyorum.. daha gelmeden fos çıktı :) bıraktık şimdi onu bekliyoruz bakalım ne gibi bir çözümle gelecek diye.. yarına kadar aramazsa biz arayıp olaya el koyacağız:)
bu arada merkeze daha karar verdiğim söylenemez.. ama aralık başı oradayım inşallah :) şimdi Ahmet beyle görüşüyoruz.. Verda ile öncesinde görüşmüştüm ve prensipte anlaşmıştık.. Çöp çekicem en sonunda ben :)
demin mutfakta çay alırken üşüyünce bu şarkı dolandı dilime:)
[video=dailymotion;xgdj7i]http://www.dailymotion.com/video/xgdj7i_tarkan-kyy-guneyi_music[/video]
Merhaba Yosunnn
özelden mesaj atayim dedim basaramadim 100 adet mesaj göndermem gerekmis.
Tedavidemisin yosunn?
Anne adaylarini tebrik ederim,baslayacak olanlarada bol sanslar dilerim .
sevgili selam8 güzel günler diler hayirli hamillelikler temenni ederim cnm
bende hic sevmem tasinmayi tadilati sorma...fobim var ev boyanacak ertelyiorum bakalim ne zamana..
görüsmek üzere.
sevgiler.