• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar günaydın...çivi gibi bir hava var burada.. öğlen falan ortalık kaynıyor hala ama şu an resmen buz gibi.. Efsuneee aşkolsun.. o tekne bu taraflara gelirdi yaaw.. keşke arasaydın buluşurduk bir yerlerde.. biz o fırtınada çektik tekneyi sadece.. sonra yine attık denize.. gelirdik nerdeyseniz:) br yemek yerdik :)

Turbice benim mesleğim bu zaten.. iç mimarlık mobilya dekorasyon tasarım ıvır zıvır.. oldum olası öyle elele tutuşmuş, mutlu mesut gelen, kurdukları hayali ete kemiğe büründürmeye çalışan çiftelere samimiyet derecesine göre şaka yollu söylediğim birşey vardır.. şimdi iyisiniz ama tadilat sonuna doğru, barut fıçısı şeklinde dolaşacaksınız:) o zaman geldiğinde içinizdeki canavara sahip çıkın falan derdim :) yani olayın stressli olacağını biliyorum.. Ve fakat burada işler acaip işliyor.. kendime göre önlemlerde alsam adamların umurunda değil.. başında beklesen inadına yapıyo.. gideyimde rahat etsin desen zaten bildiğini yapıyor:)mesela ahşap parke yapıldı.. adam çekiç varken almış keserle çakıyor ve çoğu kesimde ahşabı zedeledi..uyarıyorsun kendine göre saçma bir savunma.. sonra bir bakıyorsun o izler yine her yerde.. arada biz görmeden yine almış eline keseri.. marangozdan bahsetmek bile istemiyorum.. daha gelmeden fos çıktı :) bıraktık şimdi onu bekliyoruz bakalım ne gibi bir çözümle gelecek diye.. yarına kadar aramazsa biz arayıp olaya el koyacağız:)

bu arada merkeze daha karar verdiğim söylenemez.. ama aralık başı oradayım inşallah :) şimdi Ahmet beyle görüşüyoruz.. Verda ile öncesinde görüşmüştüm ve prensipte anlaşmıştık.. Çöp çekicem en sonunda ben :)

demin mutfakta çay alırken üşüyünce bu şarkı dolandı dilime:)

[video=dailymotion;xgdj7i]http://www.dailymotion.com/video/xgdj7i_tarkan-kyy-guneyi_music[/video]

Merhaba Yosunnn

özelden mesaj atayim dedim basaramadim 100 adet mesaj göndermem gerekmis.
Tedavidemisin yosunn?
Anne adaylarini tebrik ederim,baslayacak olanlarada bol sanslar dilerim .
sevgili selam8 güzel günler diler hayirli hamillelikler temenni ederim cnm
bende hic sevmem tasinmayi tadilati sorma...fobim var ev boyanacak ertelyiorum bakalim ne zamana..
görüsmek üzere.
sevgiler.

Merhaba Yosunnn

özelden mesaj atayim dedim basaramadim 100 adet mesaj göndermem gerekmis.
Tedavidemisin yosunn?
Anne adaylarini tebrik ederim,baslayacak olanlarada bol sanslar dilerim .
sevgili selam8 güzel günler diler hayirli hamillelikler temenni ederim cnm
bende hic sevmem tasinmayi tadilati sorma...fobim var ev boyanacak ertelyiorum bakalim ne zamana..
görüsmek üzere.
sevgiler.

selam.. dediğim gibi aralık başı gitmeyi düşüüyorum.. tedavide değilim.. çünkü şimdilik herhangi bir ilaca falan başlamadım. sanırım bir sonraki adetimde başlayacağım.

merhabalar

ben de tadilat fobisi olanların başında geliyorum bu konu herkesin ortak problemi demekki
işin ilginç tarafı aramızda birçoğumuz bu arada aynı zamanda ev değiştiriyor yeni mekan ferahlığını ve huzurunu aynı zamanda bereketini allah hepimize nasip etsin

efsune sana iyi eğlenceler kendin için yaptığın her eylem sana mutluluk olarak geri dönecektir...bekliyorsun ama hiç değilse kendin için gerçekten istediğin şeyleri yapıyorsun yelken denizseverlerin ortak rüyası benim de....

yosuncum dr. ile görüşmenin olumlı geçmesine sevindim karar verdiğin merkezi dr. söylemen birşeyi değiştirir mi eğer senin dr. bağlantı kurduğu bir merkez yok ise o üstüne düşeni yapacak sadece allah yolunu açık etsin darısı benim başıma

Merhaba kizlar,
Yosuncum yeni yila ins bebislerle girersin, zamani belirlemene cok sevindim, oyle bir ozlem ki cocuksuzluk, 1 dk bile kaybetmemeliyiz bence, beslenmene dikkat et, enerjini arttir cnm

Merhaba kizlar,
Yosuncum yeni yila ins bebislerle girersin, zamani belirlemene cok sevindim, oyle bir ozlem ki cocuksuzluk, 1 dk bile kaybetmemeliyiz bence, beslenmene dikkat et, enerjini arttir cnm

bende sabahtan seni merak etmiştim nerlerde diye:) iyi dileklerin için teşekkür ederim :) beslenmene dikkat et demişsin yaaaaa:) bir seneden fazla oldu yediklerime içtiklerime özen göstereli.. sevdiğim çoğu şeyden bile vazgeçmiştim.. şimdi iseee.. nasıl olsa sonrasında uzun bir süre daha yiyemeyeceğim diye sanırım, en akla gelmedik şeyleri canım istiyor.. oldum olası böyleydim.. canım ne istese o şeyi yemeden, içmeden bana rahat olmaz :P arada kaçamak yapıyorum bende işte :) hep diyorum bu hafta son, diğer hafta normale dön diye ama bu her pazartesi başlanamayan diyetlere benziyor:)

Afiyet olsun, yarasin cnm, hamile olsak var ya sonrasindaki kiloyu vermek no problem, o asamaya gelelim de insallah, is de zaman gecmiyor sanki, dunden beri bu sehit haberleri icimi yakti, dusundum bu kadar zorluklarla evlat sahibi olacagiz, askerligi gelecek, ve teroristin biri onu vuracak, o dagi basina yikarim herhaldeee, Allah korusun, o anne babalar nasil aci cekiyorlardir, ist da bircok yerde gosteri vardi. Aksam haberleri izleyemedim tamamen, cok kotu oldum.

selam canım, salı sabah gittim doktora ve başladık ilaçlara. kısmetse haftaya cuma cumartesi gibi kıbrıs yolcusuyuz :))) hala bi anda kalkıştığıma inanamıyorum :)) her aşamayı anlatacağım size güzel haberler vereceğim inşallah...

rüzgarselin hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla gidip kaçaklarla dönersin....dualarım seninle........canım bu arada pıhtılaşma testi yaptırmadıysan günde 1 tane aspirin iç mutlaka önlm için.......

Son düzenleme:
rüzgarselin hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla gidip kaçaklarla dönersin....dualarım seninle........canım bu arada pıhtılaşma testi yaptırmadıysan günde 1 tane aspirin iç mutlaka önlm için.......

teşekkür ederim canım.ben de sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum. 2 gün kaldı.
pıhtılaşma testi yaptırmadım ama doktor da gerekli demedi. yani önceki hazırlığımda da dememişlerdi. neden pıhtı sorun oluyor? bilgim yok bu konuda canım.

parkk selam.. 2 gün kaldı sanırım senin teste değilmi?.. nrm34 nin 17sindeydi.. şimdi baktım en son 15inde gelmiş siteye... inşallah güzel haberin şokuyla bize haber vermeyi unutmuş olur...

selam herkese,
dünden beri iyi değilim aslında. kardeşim doğuda asker. aslında kardeşim diyorum ama bir ben doğurmadım diyebilirim. zaten o da beni annesi gibi görür. çok bağlıyız birbirimize. şehit haberleri öyle canımı yakıyor ki anlatamam. 2 gündür gözümde yaş. kardeşim tüm gece saldırı bekledi pusuda. sabah 6 da aradı döndüm diye. ama daha çok var bitmesine askerliğinin. çok korkuyorum arkadaşlar. hep duadayım. sizler de dua edin olur mu? kardeşime, tüm kardeşlerimize.

Aysevi canım histereskopinin iyi geçmesine sevindim bence yaptırman çok iyi oldu biz bence aklımıza takılan her şeye baktırmalıyız......doktorlar önemsemeseler bile sonuçta negatif sonuçların üzüntüsünü biz yaşıyoruz bende gitmeden pıhtılaşma tahlili yaptırmıştım ama sonucu alamamıştım 1 ay sonra demişlerdi ve sonuç heterozigot mutasyon çıktı. doktorlar yaptır bille dememişti ama buda etkili olmuş olabilir negatif sonuçlarda. allahtan günde bir aspirine gitmeden önce kendi kendime başlamıştım.......cumartei sonucumu alıcam allahım herkese hayırlısını nasip etsin ve bu yolda güç versin.....

selam herkese,
dünden beri iyi değilim aslında. kardeşim doğuda asker. aslında kardeşim diyorum ama bir ben doğurmadım diyebilirim. zaten o da beni annesi gibi görür. çok bağlıyız birbirimize. şehit haberleri öyle canımı yakıyor ki anlatamam. 2 gündür gözümde yaş. kardeşim tüm gece saldırı bekledi pusuda. sabah 6 da aradı döndüm diye. ama daha çok var bitmesine askerliğinin. çok korkuyorum arkadaşlar. hep duadayım. sizler de dua edin olur mu? kardeşime, tüm kardeşlerimize.

Allah sabır versin rüzgarselin... İnşallah kazasız belasız bitirir ve gelir.. bende kötüydüm dün.. bugün kendimi tuttum sabahtan beri haber vs izlemedim.. bir başlayınca o kanal bu kanal.. kendimi koyuyorum ailelerinin yerine.. nasıl bir acıdır Allahım.. Facebook da bir yazı gördüm.. o annelerden biri "ben oğluma bişey olmasın diye bisiklete bile bindirmezdim" demiş.. içim parçalandı:(

Allah sabır versin rüzgarselin... İnşallah kazasız belasız bitirir ve gelir.. bende kötüydüm dün.. bugün kendimi tuttum sabahtan beri haber vs izlemedim.. bir başlayınca o kanal bu kanal.. kendimi koyuyorum ailelerinin yerine.. nasıl bir acıdır Allahım.. Facebook da bir yazı gördüm.. o annelerden biri "ben oğluma bişey olmasın diye bisiklete bile bindirmezdim" demiş.. içim parçalandı:(

çok sağol yosunnn. inşallah bitirip gelecek. ben de işte kendimi koyduğum için o ailelerin yerine,dinmiyor gözyaşım. kardeşim de çok hassastı askere gitmeden önce. en ufak bişeyde ablaaa diye beni çağırır, çocuk gibi sızlanırdı. pamuklara sarıp sarmaladık, öyle büyüttük biz onu. şimdi dizden aşağısı mosmor soğuktan. gıkı çıkmıyor onun. ama ben burada kıyamıyorum ona. ''birşey olursa'' korkusu kelimelerle ifade edilecek gibi değil. Allah bu korkuyu da, şehit annelerinin acısını da kimseye vermesin. tedaviye başladım, moralimin yüksek olması lazım ama henüz başaramadım :(( içimdeki fırtınayı bastıramadım.

selam canım, salı sabah gittim doktora ve başladık ilaçlara. kısmetse haftaya cuma cumartesi gibi kıbrıs yolcusuyuz :))) hala bi anda kalkıştığıma inanamıyorum :)) her aşamayı anlatacağım size güzel haberler vereceğim inşallah...

rüzgarselin savaş beye mi gideceksin?İnşallah herşey istediğin gibi olur.Dualarımız seninle...

Ruzgarselin, benim kardesim askerdeyken yine olaylar vardi ama doguda degildi ben egzama oldum annem de tansiyon hastasi, dunden beri kafa derim, ensem, parmak aralarim, burnumun kenarlari dahil her yerim kabardi kasintidan bu haberlere cok uzuldum. Sadece bizim degil tum Turkiyenin dualari o gencecik askerlerle, Allah sabir versin, Allaha emanet olsun kardesin, seni cok iyi anliyorum bende anne gibiyim abla gibi degil, hatta kardesime yavrum derim hep, kuzularimiz onlar bizim

rüzgarselin savaş beye mi gideceksin?İnşallah herşey istediğin gibi olur.Dualarımız seninle...

merhaba lalem, evet savaş bey'e karar verdim. ilk görüştüğüm merkezdi ve diyalog gayet samimiydi. bakalım inşallah dediğin gibi olur. dualar için teşekkürler, ben de tüm kalbimle sizinleyim.

Ruzgarselin, benim kardesim askerdeyken yine olaylar vardi ama doguda degildi ben egzama oldum annem de tansiyon hastasi, dunden beri kafa derim, ensem, parmak aralarim, burnumun kenarlari dahil her yerim kabardi kasintidan bu haberlere cok uzuldum. Sadece bizim degil tum Turkiyenin dualari o gencecik askerlerle, Allah sabir versin, Allaha emanet olsun kardesin, seni cok iyi anliyorum bende anne gibiyim abla gibi degil, hatta kardesime yavrum derim hep, kuzularimiz onlar bizim

canımmm, inşallah ben de senin gibi -di 'li geçmiş zaman eki kullanacağım bugünkü yaşadıklarımı anlatırken. ama dileğim bundan sonra böyle acıların hiç yaşanmaması. duaların için çok teşekkür ederim. Allah herkesin kuzusunu korusun...

rüzgarselin rabbim kardeşini ve tüm asker kardeşlerimizi korusun moralini yüksek tut canım bu süreçte iyi olmalısın eminim kardeşinde böyle ister yumurtalar stresten üzüntüden etkilenir canım elde değil evet ama zorla kendini. gonol-f lemi başladın canım kaç günde bi çağırdı folikasit ve coraspirini mutlaka günde 1er defa kullan rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize ikiz nasip etsin inşallah

rüzgarselin rabbim kardeşini ve tüm asker kardeşlerimizi korusun moralini yüksek tut canım bu süreçte iyi olmalısın eminim kardeşinde böyle ister yumurtalar stresten üzüntüden etkilenir canım elde değil evet ama zorla kendini. gonol-f lemi başladın canım kaç günde bi çağırdı folikasit ve coraspirini mutlaka günde 1er defa kullan rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize ikiz nasip etsin inşallah

amin canım. ben de tv den ve facebook tan uzak durmaya çalışacağım. okudukça, gördükçe kötü olmamak elde değil. puregon la başladım. hergün 225 ünite. salı başladık, cumartesi kontrolüm var. sonra da büyük ihtimalle salı günü çağıracağım dedi. folikasit alıyorum ama coraspini neden almam gerektiğini anlamadım canım. kanla ilgili bir problemim yok diye biliyorum ben. doktor da söylemedi. acaba alsam bir zararı olabilir mi bana? inşallah ikimiz de bebeklerimizle gideceğiz Ümit Bey'e. hem de çok yakında.

Kızlar merhaba bende sizlere hem birşeyler sormak hemde durumumu anlatmak istiyorum.Ben maalesef erken menepoz teşhisi konulmuş ve yumurtası olmayan donasyondan başka şansı olmayan bir hastayım.Eşim de bende artık bunu denemek istiyoruz ama nerde başlayacağız nasıl olacak bilmiyoruz??
Kıbrıs'ta yapılıyormuş..Bilgi verebilecek olan var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Back