teşekkür ederim canım.ben de sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum. 2 gün kaldı.
pıhtılaşma testi yaptırmadım ama doktor da gerekli demedi. yani önceki hazırlığımda da dememişlerdi. neden pıhtı sorun oluyor? bilgim yok bu konuda canım.
parkk selam.. 2 gün kaldı sanırım senin teste değilmi?.. nrm34 nin 17sindeydi.. şimdi baktım en son 15inde gelmiş siteye... inşallah güzel haberin şokuyla bize haber vermeyi unutmuş olur...
selam herkese,
dünden beri iyi değilim aslında. kardeşim doğuda asker. aslında kardeşim diyorum ama bir ben doğurmadım diyebilirim. zaten o da beni annesi gibi görür. çok bağlıyız birbirimize. şehit haberleri öyle canımı yakıyor ki anlatamam. 2 gündür gözümde yaş. kardeşim tüm gece saldırı bekledi pusuda. sabah 6 da aradı döndüm diye. ama daha çok var bitmesine askerliğinin. çok korkuyorum arkadaşlar. hep duadayım. sizler de dua edin olur mu? kardeşime, tüm kardeşlerimize.
Rüzgarselin canım bebeğin tutunması yada tutsa bile düşmesi konusunda etkili olabiliyor ben gitmeden yaptırdım ama sonucu 1 ay sonra verecekleri için alamamıştım dün aldım ve kanda pıhtılaşma çıktı doktorlar bana da yaptır dememişlerdi. buradaki arkadaşlardan öğrenerek yaptırdım. ama tedavisi günde 1 aspirin önlem olarak ben almıştım o yüzden sana da yazdım biz bu süreçte çok yıpranıyoruz hem maddi hem manevi bizi gönderen doktorlar her şeyimizi araştırdıktan sonra bizi göndermeliler ama ne yazikki öyle olmuyor.Rabbim yardımcın olsun yarın iyi haberler verebimek dileğiyle..........
Canım dualarımız hem kardeşin hem tüm askerlerimizle sen içini ferah tut hayırlısıyla aslanlar gibi gelecek kardeşin sende ona müjdeli bebek haberleri vereceksin Allahın izniyle......
çok sağol canım ya. bilmiyordum böyle bir problem olabileceğini. bugün hemen alıp başlarım coraspine.
yarın vereceğin haber için çok heyecanlıyım. senin heyecanını düşünemiyorum :)))
paarrk hadi amaa :) dışarı çıkmam lazım çıkmadadım vallaa
canım ben bu gün erkenden kalktım heyecanla testi yaptırdım hem sizi hemde kendimi bekletmemek için veeeeeeeee sonuç nihayet pozitif hamileyim kızlar hepinize çok teşekkür ederim kader arkadaşlarım rüzgarselin, yosun, aysev, papatya 40, zümrüt, efsune ve adınını unuttugum butün arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum....
çookk sevindimmgözümüz aydıınn
[video=dailymotion;x8lyff]http://www.dailymotion.com/video/x8lyff_oryantal-didem-4-mart-2009#rel-page-6[/video]
evet yosuncum hayırlısıyla yarın alıcam sonucu rabbim herkese buradan hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. bende nrm34'ü merak ediyorum. umarım dediğin gibi olmuştur canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?