• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zümrütcüm adetin 23. günü amailaca adetin 5.gün başlanıyor:) daha 2 tane var içilecek:) ondan sonrada ortalama 4 gün içinde adet oluyorsun..
yosun ilacın prospektüsünde 21 gün içip 7 gün ara verin yazıyor ona göre içiyordum. adetin 5. günü mü içeceğiz yanlış mı kullanıyorum acaba...

tadilat tamirat işi çok zor herkes ustayım diye geziyor.
senin bu sıralar relaks ve mutlu olman gerekli biliyorsun değil mi... bunca işin içinde sakin olmayı başarabilecek misin?? kıbrıs öncesi bedenen ve ruhen hazırlanmalısın...

(diğer forumda S_F_Ö seni sormuş henüz cevap veren olmamış mesajla burada olduğunu yazdım.)

Son düzenleme:
ben de ünlülerin artık önceliklerini anne olmaya yönelik seçmelerini gördükçe geçen yıllarıma acıyorum... bu konuda nekadar duyarsız davranmışım. bilmiyorum belkide hep bir mucize bekledim daha bir yıla kadar kendi yumurtamla hamile kalmayı (hem de doğal yolla) bekledim... tabi geç evlenmenin ve kariyer sözkonusu olup bir sürede beklemenin cezalarını çekiyorum şimdi birçok arkadaşım gibi...
şimdi efsune okursa bunları diyecek ki belkide iç dünyan çocuk meselesinden kaçtı öncelikle geriye dönük meselelerini halletmelisin iyide nezaman hangi vakit ????

Baharcığım geçen günlerine acıma geçecek günlerine acı bu gidişle.İç dünyanı da boşver balıklama atla yaaa işte. Ama sadece kendine güven bakabilirim de yeter arkadaşım. Başka türlü bu sefer de iç dünyanı bekleyeceğiz;)

Köpeğime geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür. Sert şeyler vermemek köpeğe yapılacak en kötü şeymiş. 3 ay annemde kaldı hayatı kaydı hayvanın . Kukuda mantar gözde enfeksiyon kuyrukta kist şimdi de sırtta kist. Orada annem sadece kıymayla beslemiş zaten gezdirememiş. Belkide üzüldü ne bileyim zavallı. Bugün gittik diş taşları ve anal bölüm temizlendi. 3 tane dişi çekildi sallanıyordu. ( kimbilir ağrıyordu) Kistleri alayım dedi izin vermedim. Tüm bunları seyretmemi istedi valla nasıl dayandım bilemiyorum ara ara dışarı çıktım hamişim de diyemedim arkadaşım veterinere. Anestezi aldı aman ölüler gibi getirdim eve şimdi de etkisinde hala arada yalanıyor alt dişler gitti ya ! Aymoşum Bende bende tavsiye ederim evde hayvanı ama atmaycaksanız. Bak 3 ay bana nelere mal oldu insan gibi üzülüyor acı çekiyorlar ayrılınca Hele ki köpekler sadık dostlar ölü sahiplerini bile terketmezler. Eve girince seni bir karşılar mecbur gülümsersin sevme okşama eylemi yaparsın :) Ama siz hamiş adaylarına bu dönemde almayın derim. Daha sonra çocuğa hayvan sevgisinde alın derim. Ben de Shanti gibi düşünüyorum var olan köpeği atmanıza gerek yok. Benim köpek 14 yaşında oğlum 7 Hiçbir zararını görmedim alerjik bir durum da olmadı.

Yosun nerelerdesin.

İyi geceler herkese .

günaydın arkadaşlar.. sabah sabah tv yi açtım.. 24 şehit, onlarca yaralı.. içim yandı.. Allah rahmet eylesin hepsine... Ailelerine sabırlar versin...

selam herkese, uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazamadım bircok kez. yumurta rezervliği azlıgım var bircok basarısız tüp denemem oldu, şimdi bekliyorum. rüzgar selin merak ettiği kıbrıstaki drların istanbul ve ankarada beraber çalıştıkları drlar mı var, yaniyumurta donasyonunu kıbrısta deneme için mutlaka kıbrısta bulunmakmı gerekiyor,

Merhaba ses,

Kıbrıs taki merkezlerin çoğunun İstanbul'da beraber çalıştığı doktorlar var. Ama Ankara'yı bilemiyorum. burada hazırlık yapılıyor. yumurtaların toplanmasından 1 gün önce Kıbrıs'a gidiyorsun. toplamda 5 gece 6 gün orada kalıp dönüyorsun.
Sen karar verdin mi donasyona yoksa düşünme aşamasında mısın?

yosun ilacın prospektüsünde 21 gün içip 7 gün ara verin yazıyor ona göre içiyordum. adetin 5. günü mü içeceğiz yanlış mı kullanıyorum acaba...

tadilat tamirat işi çok zor herkes ustayım diye geziyor.
senin bu sıralar relaks ve mutlu olman gerekli biliyorsun değil mi... bunca işin içinde sakin olmayı başarabilecek misin?? kıbrıs öncesi bedenen ve ruhen hazırlanmalısın...

(diğer forumda S_F_Ö seni sormuş henüz cevap veren olmamış mesajla burada olduğunu yazdım.)

bana dr oyle demişti bende hep ona göre kullandım.. benimde ilk başta dikkatimi çekmişti bu fark ama dr öyle verdiği için aynen dediği gibi devam etmiştim..
prospektüste bunlar yazıyor... Eğer hastada halen menstrüel kanama mevcutsa tedavi siklusun beşinci günü
başlamalıdır (Menstrüel kanamanın birinci günü = siklusun birinci günü).
Amenoresi veya seyrek kanamaları olan kadınlarda veya postmenopozal olanlar,
gebeliğin ekarte edilmesi şartıyla herhangi bir zaman başlayabilirler..

ben adet görmüyordum başladığımda.. herhangi bir gün başlamış oldum.. ama sonra hep 5. gün başladım...

bu arada benim relax ve mutlu olmak gibi bir lüksüm olurmu bu dönemde bilemiyorum :) herşeyden vazgeçip bu evde devam edesim var.. o kadar baydı yani.. mahrumiyet bölgesi resmen... SFÖ ile haberleştim:) sağolasın:)

Son düzenleme:
merhabalar kızlar

bende sabahtan beri bu haberlere üzülüp duruyorum allah ailelerine sabır versin:(

yosuncuğum ilaçları yanlışmı kullanıyorsunuz acaba diye düşündüm;şimdi eğer kişide kanama varsa normalde 1.gün ilaç başlanır bütün doğum kontrol hapları böyledir ama ilk günü geçirmişseniz 5.güne kadar herhangi bir gün kullanılabilir.ama 21 günlük hap bitince 7 gün ara verilir ve böylece 28 günlük olması gereken adet döngüsü tamamlanır.sonra yeni kutuya kaçıncı gün olduğuna bakılmadan başlanır.yani 21 gün iç 7 gün ara ver sonra tekrar iç genelde yanlış kullanım çok fazla bu ilaçlarda ona dikkat edin :)
eğer kişi hiç adet görmüyorsa herhangi bir gün başlanır ama yine aynı düzende içilir.yani 21 gün iç 7 gün ara ver

Son düzenleme:
merhabalar kızlar

bende sabahtan beri bu haberlere üzülüp duruyorum allah ailelerine sabır versin:(

yosuncuğum ilaçları yanlışmı kullanıyorsunuz acaba diye düşündüm;şimdi eğer kişide kanama varsa normalde 1.gün ilaç başlanır bütün doğum kontrol hapları böyledir ama ilk günü geçirmişseniz 5.güne kadar herhangi bir gün kullanılabilir.ama 21 günlük hap bitince 7 gün ara verilir ve böylece 28 günlük olması gereken adet döngüsü tamamlanır.sonra yeni kutuya kaçıncı gün olduğuna bakılmadan başlanır.yani 21 gün iç 7 gün ara ver sonra tekrar iç genelde yanlış kullanım çok fazla bu ilaçlarda ona dikkat edin :)
eğer kişi hiç adet görmüyorsa herhangi bir gün başlanır ama yine aynı düzende içilir.yani 21 gün iç 7 gün ara ver

şimdi kafam iyice karıştı.. bana ısrarla öyle söylemişti dr. bir kutuyu bitir adet ol.. sonra adetin 5.günü diğer kutuya başla diye.. napıcaz şimdi... zümrüt doğru kullanıyor o halde...

birde doğum kontrol hapları demişsin dikkatimi çekti:) keşke doğum kontrol hapı kullanabileceğim bir durum olsaydı da, yanlış kullanıp hamile kalsaydıım :)

Son düzenleme:
yosunum sen cyclo kullanıyorsun değilmi??kesinlikle sana söylediğim gibi kullanılıyor ama ilk defasında sanırım doktorun bir sefere mahsus öyle kullan demiş olabilir çünkü kendiliğinden adet görmüyorsun. bence sen yinede doktoruna sor bazen bazı doktorlar değişik tedavi yöntemleri uyguluyorlar ama ilacın doğru kullanımı sana söylediğim gibi

yosunum sen cyclo kullanıyorsun değilmi??kesinlikle sana söylediğim gibi kullanılıyor ama ilk defasında sanırım doktorun bir sefere mahsus öyle kullan demiş olabilir çünkü kendiliğinden adet görmüyorsun. bence sen yinede doktoruna sor bazen bazı doktorlar değişik tedavi yöntemleri uyguluyorlar ama ilacın doğru kullanımı sana söylediğim gibi.

doğum kontrol derken yanlış söylemişim hormon ilaçları diyecektim:) keşke doğum kontrol ilacı kullanacak durumumuz olsaydı değilmi:)şöyle sağımızdan solumuzdan çekiştiren bir kaç çocumuzla ecz ye gidip doğum kontrol hapı alabiliseydik

Son düzenleme:
''33 şehit 70 milyon yaralı'' allah rahmet eylesin... körpecik dal gibi evlatlarını toprağa veren annelere ve de gelinlere kızlara öksüz kalan masum yavrulara
allah sabır versin...

selam kızlar,

benden haberler: yelken eğitimindeyim onun için online olmak pek mümkün olmuyor.
hayatımın en adrenalinli günleri. hava soğuk yağmurlu ve acayip rüzgarlı. Yelkenli bayağı yan yatıyor . Bir kaç kere bismillah çekmedim desem yalan olur:)
Deniz iyi geldi. Kafam boşaldı.
aysevi iyi olmuş %15, %15tir. 2 ay ara vermek senin aceleciliğine ve istekliliğine ters olsada artık başka çare yok..
mimoza cinsiyet ne oldu???????????çatladım vallaa..
yosunn yeni ev yapmış ve inşaatinin başında durmuş biri olarak tiyo vermem için konuşalım derim:)
berils ne alemdesin sanada yelken iyi gelir dene derim...

onun dışında herkese sevgiler ben ancak gelecek hafta online olurum artık. bana deniz göründü hoşçakalın:)

Milletimin başı sağolsun. Hep diyorum kardeş kardeşi kırmasın diye de işte lokal çözümler çözüm değil Karşılklı şiddet hiç çözüm değil ama bunu bir de büyükler görebilse mi yoksa ne bileyim burada da konuşulmuyor malum silinmiyormuş . ( ne gereksiz bir madde bana göre. ) Ben yine başımız sağolsun diyorum.

Efsuneciğim iyi iyi adrenalin az dozda iyidir ya da belli aralıklarla şok yaşamak da iyidir. Eğlen doya doya. Yok Efsuneciğim yok cinsiyet belli değil ben dr a 14. hafta ancak gidebildim adamcağız 18. hafta bekliyor beni tekrar artık o zaman belli olur. Benim tansiyon hep düşüktür Oğlum da uslu mu uslu bir bebekti Tekme bile duymamıştım Bu fena . Tansiyonu normal herhalde :) Benimkiyle çatışıyor Şimdiden dönmelerini hissediyorum yaramaz mı yaramaz ! Çapkın olursa hayatım kaydı :) 18 inde evlendiririm billahi ilk aşkıyla :)

Zümrtücüğüm iyi geceler Yosuncuğum sen de çok yorulma stres olacak bir ton iş var hayatta geç bir kalemde.

yosunum merhaba
kıbrıs için ilk adımı atmışsın. tebrik ederim hayırlı olsun. hangi merkezle anlaştın canım? ben ancak başladım görüşmeye. ama en az bir ay daha başlayamam sanırım. şube teftişe girdi. malum izin mümkün olmuyor bu dönemde. mecbur bekleyeceğim gitmelerini.

bu arada bende 8 ay önce yeni evime taşınırken komple tadilat işine girişmiştim. 3 ay sürmüştü ve sonuçta menepoza girmiştim:))))

kolay gelsin

Merhaba ses,

Kıbrıs taki merkezlerin çoğunun İstanbul'da beraber çalıştığı doktorlar var. Ama Ankara'yı bilemiyorum. burada hazırlık yapılıyor. yumurtaların toplanmasından 1 gün önce Kıbrıs'a gidiyorsun. toplamda 5 gece 6 gün orada kalıp dönüyorsun.
Sen karar verdin mi donasyona yoksa düşünme aşamasında mısın?

selam rüzgarselin merak ettim seni nerelerdesin başladınmı canım tüp bebeğe haberlerini yazarsan çok sevinirim bol şanslar canım..

kızlar günaydın...çivi gibi bir hava var burada.. öğlen falan ortalık kaynıyor hala ama şu an resmen buz gibi.. Efsuneee aşkolsun.. o tekne bu taraflara gelirdi yaaw.. keşke arasaydın buluşurduk bir yerlerde.. biz o fırtınada çektik tekneyi sadece.. sonra yine attık denize.. gelirdik nerdeyseniz:) br yemek yerdik :)

Turbice benim mesleğim bu zaten.. iç mimarlık mobilya dekorasyon tasarım ıvır zıvır.. oldum olası öyle elele tutuşmuş, mutlu mesut gelen, kurdukları hayali ete kemiğe büründürmeye çalışan çiftelere samimiyet derecesine göre şaka yollu söylediğim birşey vardır.. şimdi iyisiniz ama tadilat sonuna doğru, barut fıçısı şeklinde dolaşacaksınız:) o zaman geldiğinde içinizdeki canavara sahip çıkın falan derdim :) yani olayın stressli olacağını biliyorum.. Ve fakat burada işler acaip işliyor.. kendime göre önlemlerde alsam adamların umurunda değil.. başında beklesen inadına yapıyo.. gideyimde rahat etsin desen zaten bildiğini yapıyor:)mesela ahşap parke yapıldı.. adam çekiç varken almış keserle çakıyor ve çoğu kesimde ahşabı zedeledi..uyarıyorsun kendine göre saçma bir savunma.. sonra bir bakıyorsun o izler yine her yerde.. arada biz görmeden yine almış eline keseri.. marangozdan bahsetmek bile istemiyorum.. daha gelmeden fos çıktı :) bıraktık şimdi onu bekliyoruz bakalım ne gibi bir çözümle gelecek diye.. yarına kadar aramazsa biz arayıp olaya el koyacağız:)

bu arada merkeze daha karar verdiğim söylenemez.. ama aralık başı oradayım inşallah :) şimdi Ahmet beyle görüşüyoruz.. Verda ile öncesinde görüşmüştüm ve prensipte anlaşmıştık.. Çöp çekicem en sonunda ben :)

demin mutfakta çay alırken üşüyünce bu şarkı dolandı dilime:)

[video=dailymotion;xgdj7i]http://www.dailymotion.com/video/xgdj7i_tarkan-kyy-guneyi_music[/video]

günaydın canlar

bizde 6 aydır yeni evimizde oturuyoruz daha öncede orada oturuyorduk ama tadilat başlayınca geçici olarak diğer bir evimize taşındık vee tadilat 3 ay sürer dedikleri halde 10 ay sürdü.kabus gibiydi herkesle papaz oldum.eşim sağolsun bişeyle ilgilenmediği iç,in herkesle kötü olan ben oldum neler yaşadık bir bilseniz...yani kimselere tavsiye etmem.birine beddua edeceksen tadilat yaptır diyebilirsiniz mesela:)

mimoşum bende senin yaramazın kız olduğunu düşünüyorum hala...inşallah kız olur şöyle zilli yaramaz bir kız hiç fena olmazdı:)
efsuneciğim ne güzel yelken eğitimini alıyorsun ben daha sınava girip kaptan ehliyetimi alamadım.birkaç gün önce buradada feci fırtına oldu ve tekne için çok korktuk çünkü nehire bırakmıştık ve suyun yükselmesiyle nehir taşıp sel olabilir dediler.allahtan bişey olmadı.çok üzülürdük..bu hafta sonu yine balığa devam:)

selam rüzgarselin merak ettim seni nerelerdesin başladınmı canım tüp bebeğe haberlerini yazarsan çok sevinirim bol şanslar canım..

selam canım, salı sabah gittim doktora ve başladık ilaçlara. kısmetse haftaya cuma cumartesi gibi kıbrıs yolcusuyuz :))) hala bi anda kalkıştığıma inanamıyorum :)) her aşamayı anlatacağım size güzel haberler vereceğim inşallah...

Back