Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yosun ilacın prospektüsünde 21 gün içip 7 gün ara verin yazıyor ona göre içiyordum. adetin 5. günü mü içeceğiz yanlış mı kullanıyorum acaba...zümrütcüm adetin 23. günü amailaca adetin 5.gün başlanıyor:) daha 2 tane var içilecek:) ondan sonrada ortalama 4 gün içinde adet oluyorsun..
ben de ünlülerin artık önceliklerini anne olmaya yönelik seçmelerini gördükçe geçen yıllarıma acıyorum... bu konuda nekadar duyarsız davranmışım. bilmiyorum belkide hep bir mucize bekledim daha bir yıla kadar kendi yumurtamla hamile kalmayı (hem de doğal yolla) bekledim... tabi geç evlenmenin ve kariyer sözkonusu olup bir sürede beklemenin cezalarını çekiyorum şimdi birçok arkadaşım gibi...
şimdi efsune okursa bunları diyecek ki belkide iç dünyan çocuk meselesinden kaçtı öncelikle geriye dönük meselelerini halletmelisin iyide nezaman hangi vakit ????
selam herkese, uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazamadım bircok kez. yumurta rezervliği azlıgım var bircok basarısız tüp denemem oldu, şimdi bekliyorum. rüzgar selin merak ettiği kıbrıstaki drların istanbul ve ankarada beraber çalıştıkları drlar mı var, yaniyumurta donasyonunu kıbrısta deneme için mutlaka kıbrısta bulunmakmı gerekiyor,
son 5 gün :) haydi bakalım. dualarım seninle...
yosun ilacın prospektüsünde 21 gün içip 7 gün ara verin yazıyor ona göre içiyordum. adetin 5. günü mü içeceğiz yanlış mı kullanıyorum acaba...
tadilat tamirat işi çok zor herkes ustayım diye geziyor.
senin bu sıralar relaks ve mutlu olman gerekli biliyorsun değil mi... bunca işin içinde sakin olmayı başarabilecek misin?? kıbrıs öncesi bedenen ve ruhen hazırlanmalısın...
(diğer forumda S_F_Ö seni sormuş henüz cevap veren olmamış mesajla burada olduğunu yazdım.)
yosunnnnnnn sanada teşekkür ettimya bana msj yollamışsınnnnnnn
merhabalar kızlar
bende sabahtan beri bu haberlere üzülüp duruyorum allah ailelerine sabır versin
yosuncuğum ilaçları yanlışmı kullanıyorsunuz acaba diye düşündüm;şimdi eğer kişide kanama varsa normalde 1.gün ilaç başlanır bütün doğum kontrol hapları böyledir ama ilk günü geçirmişseniz 5.güne kadar herhangi bir gün kullanılabilir.ama 21 günlük hap bitince 7 gün ara verilir ve böylece 28 günlük olması gereken adet döngüsü tamamlanır.sonra yeni kutuya kaçıncı gün olduğuna bakılmadan başlanır.yani 21 gün iç 7 gün ara ver sonra tekrar iç genelde yanlış kullanım çok fazla bu ilaçlarda ona dikkat edin :)
eğer kişi hiç adet görmüyorsa herhangi bir gün başlanır ama yine aynı düzende içilir.yani 21 gün iç 7 gün ara ver
Merhaba ses,
Kıbrıs taki merkezlerin çoğunun İstanbul'da beraber çalıştığı doktorlar var. Ama Ankara'yı bilemiyorum. burada hazırlık yapılıyor. yumurtaların toplanmasından 1 gün önce Kıbrıs'a gidiyorsun. toplamda 5 gece 6 gün orada kalıp dönüyorsun.
Sen karar verdin mi donasyona yoksa düşünme aşamasında mısın?
selam rüzgarselin merak ettim seni nerelerdesin başladınmı canım tüp bebeğe haberlerini yazarsan çok sevinirim bol şanslar canım..