Hayirlisiyla gidin gelin.hersey guzel gitsin insallah.Bizde 12 si sabahı gidiyoruz ilk görüşme için kısmetse görüşürüz
Eftalios kuzum Alkah bu yangınlara çare yağmur indirsinInsallah guzel haberler olsun canim. burasida fena yaniyor santrale sicradi yangin bizim bulundugumuz noktaya biraz arali olmasina ragmen fena is kokusu sardi burayi. Hashimato kontrolum var yarin benimde hayirlisiyla bütün kontroller basliyor yarin hashimatoma bakilacak benimde. 10 unda kadindogumcuya gidiyorum. Herseye sifirdan tekrardan basliycam
Afff canim vallahi nefes almak zorlasti burda buda ulkenin sinavi. Yazicam haber vericem sana. Yarin insallah uzun zamandir baktirmadigim hashimato degerlerime bakilacak .haber vericem ❤❤❤❤❤❤Eftalios kuzum Alkah bu yangınlara çare yağmur indirsin
Nedir bu memleketin çektiyi
Doktor kontrolünden sonra yaz
Canım sayfasına git bir bak üç paket var fiyat 4900 Euro’dan başlıyor ona göre fikir edinirsinŞimdi herkes oraya yöneliyor peki ne kadar ücret konusunda bilgisi olan varmı 10.000 dolar diyen var .yeni yaptiran arkadaslar ne kadar ücret ödediniz paket halinde istiyorum sizler öyle mi yaptirdiniz
Gümbür gümbür geliyoruz baskın yapacağız vallaSizinde tedaviniz hayırlı olsun
9 austos biotexcom açılıyor 12 austos türkiye orda
Rabbim korusun canım inş şu yangınlardan kurtulalım tedavinde inş güzel geçer herşey yolunda giderInsallah guzel haberler olsun canim. burasida fena yaniyor santrale sicradi yangin bizim bulundugumuz noktaya biraz arali olmasina ragmen fena is kokusu sardi burayi. Hashimato kontrolum var yarin benimde hayirlisiyla bütün kontroller basliyor yarin hashimatoma bakilacak benimde. 10 unda kadindogumcuya gidiyorum. Herseye sifirdan tekrardan basliycam
Canım arkadaşım gözün aydın olsunMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Sabah sabah gözlerim doldu ağlattınız beni Allah hayırlı uğurlu etsin evinize neşe huzur bereket getirsin mevlam neylerse güzel eyler sizinde tez zamanda şifanızı versin , darısı aynı güzellikleri hepimizin yaşamasına inşallahMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Maasllah size. Rabbim sağlıkli sıhhatli güzel ömürler versin. Gözlerim mutluluk gözyaşları içinde kaldıMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Gözünüz ,gönlünüz, haneniz hayırlı olsun inşallahMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Allah size bagislasin,hayırlı evlat olsunMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Amiiiiin canim benim aminnnnnnnRabbim korusun canım inş şu yangınlardan kurtulalım tedavinde inş güzel geçer herşey yolunda gider
Canimm yaaa cok sevindim gunler ne cabuk gecti hamile oldugun gunu hatirliyorum rabbim den ailenle bebeginle mutlu bir ömür gecirmeni dilerim. Saglicakla allah anali babali buyutsun insallahhhMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
En güzelini yaparsın hayatım inş sağlıkla ilerlersin bu arada.1000 euronu almana ayrıca sevindim kes artık ora ile bağlantını gel beraber kieve gidelim selvi boylum.Insallah guzel haberler olsun canim. burasida fena yaniyor santrale sicradi yangin bizim bulundugumuz noktaya biraz arali olmasina ragmen fena is kokusu sardi burayi. Hashimato kontrolum var yarin benimde hayirlisiyla bütün kontroller basliyor yarin hashimatoma bakilacak benimde. 10 unda kadindogumcuya gidiyorum. Herseye sifirdan tekrardan basliycam
Çok sevindim canım Allah analı banalı büyütsün sanada çok geçmiş olsun inş bir an önce toparlanır anneliğinin keyfini sürersinMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Gözünüz aydınMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Rabbim size bağışlasın nasıl güzel duygular beni ağlattınız valla rabbim minik kuşun yüzünü hep güldürsünMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?