Eftalios kuzum Alkah bu yangınlara çare yağmur indirsin
Nedir bu memleketin çektiyi
Doktor kontrolünden sonra yaz

Eftalios kuzum Alkah bu yangınlara çare yağmur indirsin
Nedir bu memleketin çektiyi
Doktor kontrolünden sonra yaz
Afff canim vallahi nefes almak zorlasti burda buda ulkenin sinavi. Yazicam haber vericem sana. Yarin insallah uzun zamandir baktirmadigim hashimato degerlerime bakilacak .haber vericem ❤❤❤❤❤❤

Şimdi herkes oraya yöneliyor peki ne kadar ücret konusunda bilgisi olan varmı 10.000 dolar diyen var .yeni yaptiran arkadaslar ne kadar ücret ödediniz paket halinde istiyorum sizler öyle mi yaptirdiniz
Canım sayfasına git bir bak üç paket var fiyat 4900 Euro’dan başlıyor ona göre fikir edinirsin

Rabbim korusun canım inş şu yangınlardan kurtulalım tedavinde inş güzel geçer herşey yolunda gider

Merhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.

Canım arkadaşım gözün aydın olsun
Rabbim uzun,sağlık dolu ömür versin size ve kızınıza
Bahtını hüzel yazsın
İnşallah sana kanat veren evlatlardan olsun
Çok mutlu oldum adına
Alkah sanada sağlık,güç ,kuvvet versin yavruna güzel bakasın
Ben her zaman söylemişim ve söyliyecem,şekil veren Allahtır
Bebek eşine benzemiş bunu Allah böyle istemiş
İnşallah babasının prensesi olsun

Sabah sabah gözlerim doldu ağlattınız beni Allah hayırlı uğurlu etsin evinize neşe huzur bereket getirsin mevlam neylerse güzel eyler sizinde tez zamanda şifanızı versin , darısı aynı güzellikleri hepimizin yaşamasına inşallah hepimizin mutlu günlerimiz olsun

Maasllah size. Rabbim sağlıkli sıhhatli güzel ömürler versin. Gözlerim mutluluk gözyaşları içinde kaldı

Gözünüz ,gönlünüz, haneniz hayırlı olsun inşallah
Sağlıkla büyütün meleğinizi

Allah size bagislasin,hayırlı evlat olsun,Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın.,gözlerim doldu okurken

Canimm yaaa cok sevindim gunler ne cabuk gecti hamile oldugun gunu hatirliyorum rabbim den ailenle bebeginle mutlu bir ömür gecirmeni dilerim. Saglicakla allah anali babali buyutsun insallahhh

En güzelini yaparsın hayatım inş sağlıkla ilerlersin bu arada.1000 euronu almana ayrıca sevindim kes artık ora ile bağlantını gel beraber kieve gidelim selvi boylum.

Çok sevindim canım Allah analı banalı büyütsün sanada çok geçmiş olsun inş bir an önce toparlanır anneliğinin keyfini sürersin

Gözünüz aydın Güle güle büyütün bebeğinizi.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Kendinize dikkat edin yormayın keyfini çıkarın bu zamanların.
Hikayenizi bilmiyorum ama eminim çok beklemişsinizdir bu anı.
Tekrar gözünüz aydın

Rabbim size bağışlasın nasıl güzel duygular beni ağlattınız valla rabbim minik kuşun yüzünü hep güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…