• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım formu çok takip edemiyorum forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Gynolife’da embriyoda yine sorun yaşamışsın. Lütfen merkezde ısrarcı olma aynı hatayı bende yaptım fiyat konusunda Dr Firdevs yardımcı oluyor dıye denemeleri orda yaptım fakat hayal kırıklığını ve zaman kaybını inan maddiyat telafi edemiyor. Tedaviye sıfırdan başlamak herzaman daha iyi olabilir. Senin yerinde olsam kesin Kiev’i denerdim.
Ben de Firdevszedeyim,kıbrıs bitti benim için de...

Zirkaacım güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah. Dediğin gibi bundan sonra gezmelere git oralara bu sebepten hiç bir yere gitmene gerek kalmasın 🙏🥰

Z Zaza74 canım nerelerdesin görünmüyorsun
Burdayım kuzum
Yoğun iş temposu vardı bugün😂

Can bize söylenen bu donorun daha önce geçirmiş olduğunu gösteriyormus. İgg +/IgM - şeklinde yazıyor.
İgg + demek hastalığı geçirmiş bağışıklık kazanmış bulaştırıcılığı yok demek, igm + aktif olarak şuan hasta demek.

(İgg+ igm-) bağışıklığı var ve şuan aktif olarak hastalığı geçirmiyor demek..

bende donör seçiminde farkettim sperm donörlerinde belirtiliyor.

Pasaport u olmayanlar sadece kimlik ve asi kartı ile giris yapabiliyor mu ?
Bilginiz var mi🤗
Canım ben andreye sordum aşı pasaportu yeterli dedi bende pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz aşı pasaportu dediğiniz aşı kartı mı dedim evet ikisi aynı şey oluyor dedi ikinci aşı üstünden on dört gün geçmesi gerekiyor yalnız ama sen gene andreye bir sor işimizi garentiye alalım ben 12 si gidiyorum sen 13 ü galiba gene sana haber vermeye çalışırım ama bir gün ara olacak

Canım ben andreye sordum aşı pasaportu yeterli dedi bende pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz aşı pasaportu dediğiniz aşı kartı mı dedim evet ikisi aynı şey oluyor dedi ikinci aşı üstünden on dört gün geçmesi gerekiyor yalnız ama sen gene andreye bir sor işimizi garentiye alalım ben 12 si gidiyorum sen 13 ü galiba gene sana haber vermeye çalışırım ama bir gün ara olacak
Cok tesekkur ederim cnm. Ben de 12 sinde orda olcam🤗

İgg + demek hastalığı geçirmiş bağışıklık kazanmış bulaştırıcılığı yok demek, igm + aktif olarak şuan hasta demek.

(İgg+ igm-) bağışıklığı var ve şuan aktif olarak hastalığı geçirmiyor demek..

bende donör seçiminde farkettim sperm donörlerinde belirtiliyor.
Evwt bu önemli bir ayrıntı aslında yumurta domörleri için böyle bir bilgi verilmiyor ne yazık ki! Kiev’de durum nedir arkadaşlar ? Cvm? Toxoplaxma vb hastalık geçmişi bilgisi veriliyor mu?

Bizde 12 si sabahı gidiyoruz ilk görüşme için kısmetse görüşürüz 🥰

Şimdi herkes oraya yöneliyor peki ne kadar ücret konusunda bilgisi olan varmı 10.000 dolar diyen var .yeni yaptiran arkadaslar ne kadar ücret ödediniz paket halinde istiyorum sizler öyle mi yaptirdiniz
Aramıza hoş geldin
Nisan ayı açılışı yaptım biotexcoma ve okadar güzel fotoraflarla paylaştım orayı
İsterseniz 4800 sayfadan girin ve okuyup not alın
👍❤️

Yok canım ben bodrumdayım cuma öğlen istanbul bir hafta işlerim var sonra Fethiye, Karaman, Adana İstanbul ve 20 sinde kiev inşallah
Insallah guzel haberler olsun canim. burasida fena yaniyor santrale sicradi yangin bizim bulundugumuz noktaya biraz arali olmasina ragmen fena is kokusu sardi burayi. Hashimato kontrolum var yarin benimde hayirlisiyla bütün kontroller basliyor yarin hashimatoma bakilacak benimde. 10 unda kadindogumcuya gidiyorum. Herseye sifirdan tekrardan basliycam

Back