Canım unutmazsam inş yollarım sırada ilk gidenlerdenimKiev' e Kimlik ile giriş yapan arkadaşlardan bir ricada bulunabilir miyim
Hava limanında bir form doldurulduğundan bahsetmişlerdi. İmkanınız olur ise o formu paylaşabilir misiniz ? Ekmek piş durumu oluyor farkındayım ama
O formu biz daha dığrusu sadece eşim kiev e girişte doldurdu . Beni direkt geçirdiler eşimi tuttular sonra form doldurmuşlar çıkarken bunu gösterin demişlerKiev' e Kimlik ile giriş yapan arkadaşlardan bir ricada bulunabilir miyim
Hava limanında bir form doldurulduğundan bahsetmişlerdi. İmkanınız olur ise o formu paylaşabilir misiniz ? Ekmek piş durumu oluyor farkındayım ama
Saolasın CnmCanım unutmazsam inş yollarım sırada ilk gidenlerdenim
internet ortamında doldurmaktan ziyade "ayy buda neO formu biz daha dığrusu sadece eşim kiev e girişte doldurdu . Beni direkt geçirdiler eşimi tuttular sonra form doldurmuşlar çıkarken bunu gösterin demişlerÇıkışta da eşim formu gösterdi beni de form olmadığı için tuttular Yani o formu sadece orda görebilirsin internet üzerinden doldurulma dırumu var mı bilemiyorum Bu da benim tuhaf deneyimim oldu
O da şansına bir türk vardı o yardımcı olmuştu dediSaolasın Cnmİtina ile hatırlatabilirim (hadi inşallah seninde emeklerin boşa çıkmasın )
internet ortamında doldurmaktan ziyade "ayy buda nenereye ne yazacağım şimdi " dememek için sordum.
Lütfen kabul etmeyin. Cmv bir virüs son dönemde yapılan birçok araştırmada birçok ottoimmün hastalığın sebebi olduğu biliniyor. (MS, ottoimmün triot ve birçok hastalıkta) genetik geçişlerde olduğu biliniyor. Sizin yerinizde olsam asla kabul etmezdim. Bilmiyorum Kıbrıs’ta mı deniyorsunuz orda sperm donör seçeneği az sanırım fakat yine de diğer alternatifleri düşünün.merhaba arkadaşlar, erkek donor bilgilerinde cmv pozitif yazıyor. sizde de böyle bir durum oldu mu? bir sorun teşkil eder mi gebelikte veya embriyoda
Canım formu çok takip edemiyorum forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Gynolife’da embriyoda yine sorun yaşamışsın. Lütfen merkezde ısrarcı olma aynı hatayı bende yaptım fiyat konusunda Dr Firdevs yardımcı oluyor dıye denemeleri orda yaptım fakat hayal kırıklığını ve zaman kaybını inan maddiyat telafi edemiyor. Tedaviye sıfırdan başlamak herzaman daha iyi olabilir. Senin yerinde olsam kesin Kiev’i denerdim.Cookkk tatttyli ikiz rabbim sag saglim ikizleri kucagina almayi nasip etsin insallahh❤❤❤❤
Zirkaacım güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah. Dediğin gibi bundan sonra gezmelere git oralara bu sebepten hiç bir yere gitmene gerek kalmasınMerhaba arkadaşlar nöbetten dolayı formu okuyorum ama çok cevap yazma imkanım olmuyor Asya’yı ve ısabellayı tebrik ediyorum. Yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum.Pasaportunuz varsa form doldurmuyorsunuz arkadaşlar.
listede düzenlemelere devam ediyorum tarihleri belli olanlar bir göz atabilirse düzeltmeleri yaparım zaten cuma geri istanbula dönüyorum sonrada inşallah bir daha gelmiyorum buraya.burası ile daha fazla ve yakından ilgilenebileceğim hepinize kocaman sevgilerrrr
Can bize söylenen bu donorun daha önce geçirmiş olduğunu gösteriyormus. İgg +/IgM - şeklinde yazıyor.Lütfen kabul etmeyin. Cmv bir virüs son dönemde yapılan birçok araştırmada birçok ottoimmün hastalığın sebebi olduğu biliniyor. (MS, ottoimmün triot ve birçok hastalıkta) genetik geçişlerde olduğu biliniyor. Sizin yerinizde olsam asla kabul etmezdim. Bilmiyorum Kıbrıs’ta mı deniyorsunuz orda sperm donör seçeneği az sanırım fakat yine de diğer alternatifleri düşünün.
Ahhh canim bu yasadigim 2. Sorun orda artik gynolife zerre kadar guvencim yok gynolife giden arkadaslar lutfen kirilmasin bana ama beni zor durumda biraktilar. Bir sure kafami toparlayip baska bir yere sanirim kiev olucak kibris bitti benim icinCanım formu çok takip edemiyorum forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Gynolife’da embriyoda yine sorun yaşamışsın. Lütfen merkezde ısrarcı olma aynı hatayı bende yaptım fiyat konusunda Dr Firdevs yardımcı oluyor dıye denemeleri orda yaptım fakat hayal kırıklığını ve zaman kaybını inan maddiyat telafi edemiyor. Tedaviye sıfırdan başlamak herzaman daha iyi olabilir. Senin yerinde olsam kesin Kiev’i denerdim.
Daha önceden cvm pozitmiş ve antikor geliştirmiş. Bu durumlarda avidite testine bakılmalı yani ne kadar süre öncesi geçirdiği ile bir test. Bunu Kıbrıs yapmamıştır çünkü özel ve pahalı bir test Donör içine çok mu sindi bilmiyorum fakat yine de risk alma benceCan bize söylenen bu donorun daha önce geçirmiş olduğunu gösteriyormus. İgg +/IgM - şeklinde yazıyor.
Çok doğru karar tatlımAhhh canim bu yasadigim 2. Sorun orda artik gynolife zerre kadar guvencim yok gynolife giden arkadaslar lutfen kirilmasin bana ama beni zor durumda biraktilar. Bir sure kafami toparlayip baska bir yere sanirim kiev olucak kibris bitti benim icin
teşekkür ederim canım. tekrar görüşecegiz bu durumda. cmv beni de cok düşündürdü.Daha önceden cvm pozitmiş ve antikor geliştirmiş. Bu durumlarda avidite testine bakılmalı yani ne kadar süre öncesi geçirdiği ile bir test. Bunu Kıbrıs yapmamıştır çünkü özel ve pahalı bir test Donör içine çok mu sindi bilmiyorum fakat yine de risk alma bence
Aminn kurban oldugum rabbim büyüktür canim insallahhÇok doğru karar tatlımKiev’de anne olacağına inancım sonsuz Eminim evlatlarına orada kavuşacaksın
Gittinmi kuzum senAmin canım Allah ağzından duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?