Yok canım ben bodrumdayım cuma öğlen istanbul bir hafta işlerim var sonra Fethiye, Karaman, Adana İstanbul ve 20 sinde kiev inşallahGittinmi kuzum sen
Ben de Firdevszedeyim,kıbrıs bitti benim için de...Canım formu çok takip edemiyorum forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Gynolife’da embriyoda yine sorun yaşamışsın. Lütfen merkezde ısrarcı olma aynı hatayı bende yaptım fiyat konusunda Dr Firdevs yardımcı oluyor dıye denemeleri orda yaptım fakat hayal kırıklığını ve zaman kaybını inan maddiyat telafi edemiyor. Tedaviye sıfırdan başlamak herzaman daha iyi olabilir. Senin yerinde olsam kesin Kiev’i denerdim.
Allah seni güldürsünBen de Firdevszedeyim,kıbrıs bitti benim için de...
İgg + demek hastalığı geçirmiş bağışıklık kazanmış bulaştırıcılığı yok demek, igm + aktif olarak şuan hasta demek.Can bize söylenen bu donorun daha önce geçirmiş olduğunu gösteriyormus. İgg +/IgM - şeklinde yazıyor.
Agnucaston gunde tek doz olarak mi kullandiniz?Hayıt aslında extarct şeklinde. Belçika menşeili. Hormonları dengeler
Pasaport u olmayanlar sadece kimlik ve asi kartı ile giris yapabiliyor mu ?Ben yaptım ama çıkmıyor aşı kartında pasaport no gözükmüyor ama o önemli değil galiba çünkü pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz ama aşı kartı şart
Canım ben andreye sordum aşı pasaportu yeterli dedi bende pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz aşı pasaportu dediğiniz aşı kartı mı dedim evet ikisi aynı şey oluyor dedi ikinci aşı üstünden on dört gün geçmesi gerekiyor yalnız ama sen gene andreye bir sor işimizi garentiye alalım ben 12 si gidiyorum sen 13 ü galiba gene sana haber vermeye çalışırım ama bir gün ara olacakPasaport u olmayanlar sadece kimlik ve asi kartı ile giris yapabiliyor mu ?
Bilginiz var mi
Cok tesekkur ederim cnm. Ben de 12 sinde orda olcamCanım ben andreye sordum aşı pasaportu yeterli dedi bende pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz aşı pasaportu dediğiniz aşı kartı mı dedim evet ikisi aynı şey oluyor dedi ikinci aşı üstünden on dört gün geçmesi gerekiyor yalnız ama sen gene andreye bir sor işimizi garentiye alalım ben 12 si gidiyorum sen 13 ü galiba gene sana haber vermeye çalışırım ama bir gün ara olacak
Evwt bu önemli bir ayrıntı aslında yumurta domörleri için böyle bir bilgi verilmiyor ne yazık ki! Kiev’de durum nedir arkadaşlar ? Cvm? Toxoplaxma vb hastalık geçmişi bilgisi veriliyor mu?İgg + demek hastalığı geçirmiş bağışıklık kazanmış bulaştırıcılığı yok demek, igm + aktif olarak şuan hasta demek.
(İgg+ igm-) bağışıklığı var ve şuan aktif olarak hastalığı geçirmiyor demek..
bende donör seçiminde farkettim sperm donörlerinde belirtiliyor.
Bizde 12 si sabahı gidiyoruz ilk görüşme için kısmetse görüşürüzCanım ben andreye sordum aşı pasaportu yeterli dedi bende pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz aşı pasaportu dediğiniz aşı kartı mı dedim evet ikisi aynı şey oluyor dedi ikinci aşı üstünden on dört gün geçmesi gerekiyor yalnız ama sen gene andreye bir sor işimizi garentiye alalım ben 12 si gidiyorum sen 13 ü galiba gene sana haber vermeye çalışırım ama bir gün ara olacak
İnş görüşürüz canımBizde 12 si sabahı gidiyoruz ilk görüşme için kısmetse görüşürüz
Ukrayna’nın başkenti canımKiev nere arkadaşlar kusura bakmayin bilgim yok araştırıyorum
Hastanenin adı da biotexcomKiev nere arkadaşlar kusura bakmayin bilgim yok araştırıyorum
Şimdi herkes oraya yöneliyor peki ne kadar ücret konusunda bilgisi olan varmı 10.000 dolar diyen var .yeni yaptiran arkadaslar ne kadar ücret ödediniz paket halinde istiyorum sizler öyle mi yaptirdinizHastanenin adı da biotexcom
Sizinde tedaviniz hayırlı olsunBizde 12 si sabahı gidiyoruz ilk görüşme için kısmetse görüşürüz
Aramıza hoş geldinŞimdi herkes oraya yöneliyor peki ne kadar ücret konusunda bilgisi olan varmı 10.000 dolar diyen var .yeni yaptiran arkadaslar ne kadar ücret ödediniz paket halinde istiyorum sizler öyle mi yaptirdiniz
Insallah guzel haberler olsun canim. burasida fena yaniyor santrale sicradi yangin bizim bulundugumuz noktaya biraz arali olmasina ragmen fena is kokusu sardi burayi. Hashimato kontrolum var yarin benimde hayirlisiyla bütün kontroller basliyor yarin hashimatoma bakilacak benimde. 10 unda kadindogumcuya gidiyorum. Herseye sifirdan tekrardan basliycamYok canım ben bodrumdayım cuma öğlen istanbul bir hafta işlerim var sonra Fethiye, Karaman, Adana İstanbul ve 20 sinde kiev inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?