Masallah canim.Ne guzel duygular.Dilerim evladinizin guzel gunlerini de gorun.Rabbim saglik sihhat versin.Hayirli uzun ömürler nasip eylesin.❤❤

Ayni yol arkadaşlarım bu uzun yolda yıllarca mücadele ettik maddi manevî yıprandık yıkımdık tekrardan toparladık tedaviye başladık bende toparlanıp allahın izniyle tedaviye başlayacam ama bütçe beni aşıyor çok şükür eşimin kitabı çıktı geliriyle kirve gitmeyi düşünüyorum herkesten ricam bir tane almasını tüp bebeğime katkıda bulunmasını istiyorum mürşit fırçası adlı kitap çüngüş yayınlarında tedarik edebilirsiniz alandan olmayandan allah razı olsun

Oyyy gözünüz aydın canımmm mutluuu saglıklı uzun ömrünüz olsun yavrunuzla inşallahhh Darısı hepımıze ınsallahhh

Son düzenleme:
Ne güzel ne mutlu sana Allahım güle güle sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. sanada iyilkler versin ki bir an önce anneliğin tadını çıkar. canım sana meleğinle hayırlı sağlıklı musmutlu bir ömür diliyorum darısı bekleyen cümlemize inşallah

Gözün aydın olsun Noname Eşin bi gün sormuştu ya bizim evimiz hiç bebek kokmayacak mı diye, artık sizin evinizde bebek kokuyor
Yavrunu kucağına aldın, şimdi bu ve enerjiyle herşeyin üstesinden gelirsin kızınla

Eşini ve seni tebrik ederim. Doya doya yaşayın artık anne babalığı sağlıkla inşallah

Canım çok teşekkür ederim Rabbim burdaki herkese de nasip etsin inşallah

Amin canım amin öyle çok dua ediyorum ki sizler için inşallah bir an önce dualarımızın karşılığını alırız ve burdaki kadınların hepsinin kucakları bebişlere dolar

Masallah canim.Ne guzel duygular.Dilerim evladinizin guzel gunlerini de gorun.Rabbim saglik sihhat versin.Hayirli uzun ömürler nasip eylesin.❤❤
Amin canım inşallah hepimiz yaşarız böyle mutlulukları teker teker hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah

Rabbim size bağışlasın nasıl güzel duygular beni ağlattınız valla rabbim minik kuşun yüzünü hep güldürsün
Çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersiniz bebeğinize her bakışta milyonlarca kez şükür dersiniz.

Çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersiniz bebeğinize her bakışta milyonlarca kez şükür dersiniz.
Gözünn aydın oldun cnımmNe güzel ne mutlu sana Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve bebeğinle birbirinden güzel anılar biriktirmeye başlarsınSağlık mutluluk huzur dolu ömrü olsunn Darısı hepimizin başına olsunnn inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…