Olur canim insallah stres yapma.estrafem harici yuzde yuz olan nar sulari var onu da ic bbence. maksimum.gunde 2 bardak dedi saracoglu.Benim de cok inceliyor rahim 2ml kadar.Estrafem nar suyu ve bir de nette arastirip buldugum bir karisim aldim sabah aksam ac karnina onu ictim cok sukur 9ml olmus.Bugün ultrason günümdü dr rahin kalınlığı 6.5 dedi 17 transfer sizce nasıl ?Tecrübeli arkadaşlar bu aşamada böyleyse 8 olur mu o güne ?
Sanırım merkeze olan inancımdan ötürü hiç stres yapmıyorumOlur canim insallah stres yapma.estrafem harici yuzde yuz olan nar sulari var onu da ic bbence. maksimum.gunde 2 bardak dedi saracoglu.Benim de cok inceliyor rahim 2ml kadar.Estrafem nar suyu ve bir de nette arastirip buldugum bir karisim aldim sabah aksam ac karnina onu ictim cok sukur 9ml olmus.
Cayin ismi Pervati cayi....Ayvali karisik bitki cayi yaziyor ustunde...Ermis Aktar uskudardan aldik intermet sotesimde satisi var canim.
Dogru haklisin kuzum dedigin gibi yap o da ise yarar eminim. Faydalanirsin insallah canimcimSanırım merkeze olan inancımdan ötürü hiç stres yapmıyorumBitkisel şeyler bana yaramıyor canımm daha doğrusu karıştırıp başka bir arıza çıkardığımdan beri ne olur ne olmaz diye yanaşmıyorum Ama nar suyu içebilirim iyi hatırlattın cnmm gidene kadar içerim çok sağ ol
Canım kuru incir de iyi geliyor diye biliyorum bende bitki çayların dan korkarım ama nar suyu ve incir tüketiyorumSanırım merkeze olan inancımdan ötürü hiç stres yapmıyorumBitkisel şeyler bana yaramıyor canımm daha doğrusu karıştırıp başka bir arıza çıkardığımdan beri ne olur ne olmaz diye yanaşmıyorum Ama nar suyu içebilirim iyi hatırlattın cnmm gidene kadar içerim çok sağ ol
Gözün aydın arkadaşım çok mutlu oldum sağlıkla büyüt inş yavrunu darisi bizlerin başına inşMerhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum.
Yaa bayılırımmCanım kuru incir de iyi geliyor diye biliyorum bende bitki çayların dan korkarım ama nar suyu ve incir tüketiyorum
Canım Zirka ne kadar acele edersem edeyim yine iş olacağına varıyor. Hala elimde net bir tarih yok. 12 Ağustosta ultrason kontrolüm var. Sonra sanırım şu meşhur Zoladexin muadiliyle tanışacağım. her şey o gün belirlenecek inşallah
Tabii olur kuzum rahat olBugün ultrason günümdü dr rahin kalınlığı 6.5 dedi 17 transfer sizce nasıl ?Tecrübeli arkadaşlar bu aşamada böyleyse 8 olur mu o güne ?
Nar suyu hangisini içtin?Olur canim insallah stres yapma.estrafem harici yuzde yuz olan nar sulari var onu da ic bbence. maksimum.gunde 2 bardak dedi saracoglu.Benim de cok inceliyor rahim 2ml kadar.Estrafem nar suyu ve bir de nette arastirip buldugum bir karisim aldim sabah aksam ac karnina onu ictim cok sukur 9ml olmus.
Cayin ismi Pervati cayi....Ayvali karisik bitki cayi yaziyor ustunde...Ermis Aktar uskudardan aldik intermet sotesimde satisi var canim.
Dimesin 100 de 100 organik yazan canimNar suyu hangisini içtin?
Bugün 6. Gün canımm 1/08 de başladım içmeyeTabii olur kuzum rahat ol
Kaç gün oldu estrofemi kullanalı
Sabah aksam 1 su bardagi adetin bittikten sonra basla canim.Ama tansiyon dusuklugu varsa gunde 1 su bardagi icin yeter dedi saracoglu.Bitkisel kullanirsan o karisim da bana cok etki etti yukarida yazdigim bitki karisim da sabah aksam yemeklerden once ac karnina.Kizlar nar suyunu ne zaman ictiniz mi benim bugün yarin reglm bekleniyor sonra süreç ici neler yaptiniz yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz yani dr tavsiyesi hariç ne yediniz ne içtiniz farklı takviye ilaçlar aldinizmi
Canim bitki caylariniguvendigin cok iyibildigin tanidigin aktardan al benide gida muhendisi kuzenim var o uyardi bende cok tuketirdin biraktim onun anlattiklarindan sonra yesil cay icerim ben mesala onu bile tanidik bildik yerden alirim .internetteki bitki caylarina guvenme canim. Bir doktor bu yuzden hayatini kaybetti aman canim gozunu seveyim dikat etOlur canim insallah stres yapma.estrafem harici yuzde yuz olan nar sulari var onu da ic bbence. maksimum.gunde 2 bardak dedi saracoglu.Benim de cok inceliyor rahim 2ml kadar.Estrafem nar suyu ve bir de nette arastirip buldugum bir karisim aldim sabah aksam ac karnina onu ictim cok sukur 9ml olmus.
Canim sıkım narlar var buyuk marketlerde 5 tane nari bir siseye sigdirdik yaziyor dimes sıkma nar en iyisi o icinde katki malzemesi yok benim zayiflama doneminde icmistim hergun 2 bardak ac karnina ordan biliyorum digerlerinde seker ve posalardan yapiliyor vallahi etiketleri okuya okuya gida dedektörü gibi oldumNar suyu hangisini içtin?
Evet evet sıkma nar olanDimesin 100 de 100 organik yazan canim
Neden erken gittinBugün 6. Gün canımm 1/08 de başladım içmeye
Her halde 5 günlük yazmak istedinKızlar iyi akşamlar, bende a kalite 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?