• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum. 😘 😘 😘
Masallah canim.Ne guzel duygular.Dilerim evladinizin guzel gunlerini de gorun.Rabbim saglik sihhat versin.Hayirli uzun ömürler nasip eylesin.❤❤

Ayni yol arkadaşlarım bu uzun yolda yıllarca mücadele ettik maddi manevî yıprandık yıkımdık tekrardan toparladık tedaviye başladık bende toparlanıp allahın izniyle tedaviye başlayacam ama bütçe beni aşıyor çok şükür eşimin kitabı çıktı geliriyle kirve gitmeyi düşünüyorum herkesten ricam bir tane almasını tüp bebeğime katkıda bulunmasını istiyorum mürşit fırçası adlı kitap çüngüş yayınlarında tedarik edebilirsiniz alandan olmayandan allah razı olsun

Ayni yol arkadaşlarım bu uzun yolda yıllarca mücadele ettik maddi manevî yıprandık yıkıldik tekrardan toparlandık tedaviye başladık bende toparlanıp allahın izniyle tedaviye başlayacam ama bütçe beni aşıyor çok şükür eşimin kitabı çıktı geliriyle kieve gitmeyi düşünüyorum herkesten ricam bir tane almasını tüp bebeğime katkıda bulunmasını istiyorum mürşit fırçası adlı kitap çinyus yayın evinde tedarik edebilirsiniz alandan almayandan allah razı olsun

Merhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum. 😘 😘 😘
Oyyy gözünüz aydın canımmm mutluuu saglıklı uzun ömrünüz olsun yavrunuzla inşallahhh🥰🥰 Darısı hepımıze ınsallahhh

Ayni yol arkadaşlarım bu uzun yolda yıllarca mücadele ettik maddi manevî yıprandık yıkıldık tekrardan toparladık tedaviye başladık bende toparlanıp allahın izniyle tedaviye başlayacam ama bütçe beni aşıyor çok şükür eşimin kitabı çıktı geliriyle kieve gitmeyi düşünüyorum herkesten ricam bir tane almasını tüp bebeğime katkıda bulunmasını istiyorum MÜRŞİT FIRÇASI adlı kitap cinius.shop.com. yayınlarından tedarik edebilirsiniz alandan almayandan allah razı olsun

Son düzenleme:
Ne güzel ne mutlu sana Allahım güle güle sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. sanada iyilkler versin ki bir an önce anneliğin tadını çıkar. canım sana meleğinle hayırlı sağlıklı musmutlu bir ömür diliyorum darısı bekleyen cümlemize inşallah

Gözün aydın olsun Noname 🥳 Eşin bi gün sormuştu ya bizim evimiz hiç bebek kokmayacak mı diye, artık sizin evinizde bebek kokuyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yavrunu kucağına aldın, şimdi bu ve enerjiyle herşeyin üstesinden gelirsin kızınla 🥰🥰

🥰Eşini ve seni tebrik ederim. Doya doya yaşayın artık anne babalığı sağlıkla inşallah 🥰

Gözün aydın olsun Noname 🥳 Eşin bi gün sormuştu ya bizim evimiz hiç bebek kokmayacak mı diye, artık sizin evinizde bebek kokuyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yavrunu kucağına aldın, şimdi bu ve enerjiyle herşeyin üstesinden gelirsin kızınla 🥰🥰

🥰Eşini ve seni tebrik ederim. Doya doya yaşayın artık anne babalığı sağlıkla inşallah 🥰
Canım çok teşekkür ederim Rabbim burdaki herkese de nasip etsin inşallah 😘

Ne güzel ne mutlu sana Allahım güle güle sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. sanada iyilkler versin ki bir an önce anneliğin tadını çıkar. canım sana meleğinle hayırlı sağlıklı musmutlu bir ömür diliyorum darısı bekleyen cümlemize inşallah
Amin canım amin öyle çok dua ediyorum ki sizler için inşallah bir an önce dualarımızın karşılığını alırız ve burdaki kadınların hepsinin kucakları bebişlere dolar

Masallah canim.Ne guzel duygular.Dilerim evladinizin guzel gunlerini de gorun.Rabbim saglik sihhat versin.Hayirli uzun ömürler nasip eylesin.❤❤
Amin canım inşallah hepimiz yaşarız böyle mutlulukları teker teker hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah

Rabbim size bağışlasın nasıl güzel duygular beni ağlattınız valla rabbim minik kuşun yüzünü hep güldürsün
Çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersiniz bebeğinize her bakışta milyonlarca kez şükür dersiniz. 😘

Çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersiniz bebeğinize her bakışta milyonlarca kez şükür dersiniz. 😘
Gözünn aydın oldun cnımm🙏🙏🥰🥰Ne güzel ne mutlu sana 🙏🙏Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve bebeğinle birbirinden güzel anılar biriktirmeye başlarsın❤️Sağlık mutluluk huzur dolu ömrü olsunn 🙏Darısı hepimizin başına olsunnn inşş🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back