- 18 Mart 2016
- 220
- 299
- 103
Canim yolk kesesi olusmussa korkma geriden geliyodurCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
CaNim gönlünce olsunCo
Cok saol canim benim. 1 tanesine bile raziyim hersey iyiye gidiyor şükür
Ayy ne güzel umut oluyorsunuz ya.. Umarım öyledir. Çok teşekkürler..Canim yolk kesesi olusmussa korkma geriden geliyodur
Kuzum kese gelişiyormuş kötü düşünme inş haftaya duyarız senşn bebiş nazlı bunu başta öğrendik zatenCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
Canımsınız.. ❤Kuzum kese gelişiyormuş kötü düşünme inş haftaya duyarız senşn bebiş nazlı bunu başta öğrendik zateno minnak sana çektirecek baştan seni hazırlıyor dualarımız seninle
@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugünNes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güz
Canlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
Beklemen lazım canım 8. , 9. haftada duyanlar var. Ben ilk denememde neredeyse 10. haftaya kadar bekledim.Doktor bugün 5 hafta 6 gün dedi ama olması gereken haftada değilmiş gibi konuştu. Benim hesabıma göre yani son adetin başlama tarihine göre 7 hafta 5 günlük oluyor.
İnşallah omayra, inşallah.Nes6373 lütfen umudunu kaybetme geç embriyo oluştu geç büyüyordur diye düşünüyorum tatlım. Herşeyde bir hayır vardır. İnsallah önümüzdeki hafta senin fındığın gümbür gümbür kalp atışlarıyla fazlasıyla seni ve bizi şaşırtır
Beklerim tabiki, yeter ki iyi olsun, sağlıklı olsun. Iyi ki varsınız. Sağ ol canım.Beklemen lazım canım 8. , 9. haftada duyanlar var. Ben ilk denememde neredeyse 10. haftaya kadar bekledim.
Hadiii Deniz hayırlısı ile giden güzel müjdelerle dönün inşaallahAynen abla bende evi temizliyorum,inşallah gönlümüzce olur
Birde abla ben de 12 ağustosta ki evde olcam transfer için düzeltme yapar mısın?
❤❤❤❤❤❤❤CaNim gönlünce olsun
Nescim canim hic uzulme sıkma canini hic insallah canim haftaya kalp atisini duyacaksin canimİnşallah omayra, inşallah.
Sen yetrki iyi ol canim ❤❤❤❤Ayy ne güzel umut oluyorsunuz ya.. Umarım öyledir. Çok teşekkürler..
Benim kuzenimde yasamistik aynisini canim sen icini ferah tut dualarim seninle olabiliyormus boyle bazen simdi bir yasina girdi oglu sen hic uzme kendini ve bebeginiCanim yolk kesesi olusmussa korkma geriden geliyodur
Protokol derken transfer oncesi hazirlik miEvet fakat transfer protokolünü kendi dr.um düzenledi.
Nescim canim hic uzulme sıkma canini hic insallah canim haftaya kalp atisini duyacaksin canim
Sen yetrki iyi ol canim ❤❤❤❤
Eftalios.. Canım. İnşallah dediğin gibidir. Sağ ol.Benim kuzenimde yasamistik aynisini canim sen icini ferah tut dualarim seninle olabiliyormus boyle bazen simdi bir yasina girdi oglu sen hic uzme kendini ve bebegini
Cok gecmis olsun canim.Benim de endometri icin verilen ilactan sonra ilk defa o kadar agrili ve dedigin gibi icim sokuldu desem yeridir.Insallah guzel haberi almaya transfere gider donersin babana da ne guzel surpriz olur hadi herşey rastgelsin dilerim.Benimde bebisciklerim iyiye gidiyormus insallah besinci gune kadar gelisir 3.gun istemedigimi soyledim ama benim elimde deil dedi embiriliyog kizlar nasilsa babam yogun bakimda gozlerini acti moralimde yerimde haber verdikleri gunun ertesi günü 2 gunlugune gidip transferimi olup geleyim diyorum. Transfer oldugum gun dinlenir ertesi gune donerim diye dusunuyorum hem babamada supriz olacak hastaneden cikinca buyuk supriz olsun istiyorum tutarsa. Yalniz tek problem ilaci biraktigim an adet oldum hemde 3 gundur agridan surunuyorum normalde agrimaz ama bu ilaclarinda etkisiydi herhalde birden kes dediler icim söküldü afedersiniz kizlar canlar
Tabiki yaparım canım o zaman ben geldiğimde sende dönmemiş oluyorsunAynen abla bende evi temizliyorum,inşallah gönlümüzce olur
Birde abla ben de 12 ağustosta ki evde olcam transfer için düzeltme yapar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?