Canim yolk kesesi olusmussa korkma geriden geliyodur

Kuzum kese gelişiyormuş kötü düşünme inş haftaya duyarız senşn bebiş nazlı bunu başta öğrendik zaten o minnak sana çektirecek baştan seni hazırlıyor dualarımız seninle

Nes6373 lütfen umudunu kaybetme geç embriyo oluştu geç büyüyordur diye düşünüyorum tatlım. Herşeyde bir hayır vardır. İnsallah önümüzdeki hafta senin fındığın gümbür gümbür kalp atışlarıyla fazlasıyla seni ve bizi şaşırtır

Doktor bugün 5 hafta 6 gün dedi ama olması gereken haftada değilmiş gibi konuştu. Benim hesabıma göre yani son adetin başlama tarihine göre 7 hafta 5 günlük oluyor.
Beklemen lazım canım 8. , 9. haftada duyanlar var. Ben ilk denememde neredeyse 10. haftaya kadar bekledim.

İnşallah omayra, inşallah.

Nescim canim hic uzulme sıkma canini hic insallah canim haftaya kalp atisini duyacaksin canim
Sen yetrki iyi ol canim ❤❤❤❤
Benim kuzenimde yasamistik aynisini canim sen icini ferah tut dualarim seninle olabiliyormus boyle bazen simdi bir yasina girdi oglu sen hic uzme kendini ve bebegini
Eftalios.. Canım. İnşallah dediğin gibidir. Sağ ol.
Babana çok sevindim bu arada. Allah başından eksik etmesin onu. Sürecin su gibi pürüzsüz akip gitsin insallah. Güzel haberler bekliyoruz senden.

Cok gecmis olsun canim.Benim de endometri icin verilen ilactan sonra ilk defa o kadar agrili ve dedigin gibi icim sokuldu desem yeridir.Insallah guzel haberi almaya transfere gider donersin babana da ne guzel surpriz olur hadi herşey rastgelsin dilerim.

Nes6373 canım ben internette gebelik haftası hesaplayacağım zaman transfer tarihine göre bakıyordum.seninkiler 3.gün embriyosu bu durumda o güne 2 gün daha ekle hesapla bakalım kaç haftalık olacaklar adetine göre hesaplama yapılmaz canım tüp bebekte.yanlış değilsem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…