- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Ben şokCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Canım okuyunca bir kahkaha attım kız borsadan karlısın valla iki koyuyorlar dört veriyorsun bilseydim bitcoin alıp satmaz sana yatırım yapardım.Şaka bir tarafa sağlıklı olur inşallah bebeklerin küçük olan gitsede üç tanesi senin neticedeCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Abla diyen dillerini yerim senin inşallah görüşeceğizAynen abla görüşeceğiz 22 si dönüş
Çok bebek riskte büğük kuzumAyyyy dördüzzz maşallahh canım cok sanslısınAllahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsinnn inşallah ay cok heycanlandımm maşallah subanAllah
Maşallah diyelim Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin kac haftalik oldularCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Abla diyen dillerini yerim senin inşallah görüşeceğ
Amin cnm inşallah dogru dıyorsun biz bebek duyunca heycan yapıyoruzÇok bebek riskte büğük kuzum
Dua edelim panda bu riski sağlıklı doğumla atlatsın
Masallah yaa hayirlisi ile 9 ayin saglikla gecsin bir suru bebis cetesiyleCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Teşekkür ederim canım inşallah sende bir an önce sağlıkla tedavine başlarsın bir güzel haberde senden gelirAğustos ayında 9-10 kişinin transferi var. İnşallah herkesten güzel haberi alırız
Su gibi ilerlesin tedaviniz, transferiniz.
Bende insülin direnci çıkmıştı 8 ay kadar şeker ilacı kullanmıştım. bu 2 ay hem spor yapıyorum kilo vermek için hem de vitaminlere başladım. İnşallah düzelir değerim.
Sizlerin de güzel haberlerinizi okuyunca heyecan yapıyorum valla
Gelsin bebişler
Transferiniz oldu mu?Kızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Ben çarşamba ilaçlara başladım henuz tarih belli değil. Belli olsun hemen yazicam
Tek embriyo transferi demistiniz, tutunsun annesine, guzel haberler alalim.Yok olmadı daha yarın olacak inşallah
Düşüğü tarih olarak ne gün yaptın canım ayın kaçıydı.bence doktora görün rahim kalınlığına göre sana adet olman için tarlusal yada duphaston önerebilir.Fikirleriniz benim için önemli. Yaklaşık 1 ay önce spontan gebeliğim 7. haftada bebek 5-6. haftada kaldığı için kendiliğinden düşük ile sonuçlandı. Durur muyum büyük bir özlem ile Andrey ile görüşmeye başladım bana 2. adetin ile görüşmelere başlayalım adetinin düzene girmesi gerekebilir dedi ben ısrar edince 1. adetten sonrası için iyi o zaman demek zorunda kaldı. Ben daha 1. adeti bile göremedim ve genelde adetlerim düşüklerden sonra bile düzenlidir 2. beklemeli miyim ??
canım ben dün hastalandım Andrey den haber bekliyorum. haber gelince mutlaka haber vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?