• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben 15 haziranda hasta oldum senin hesabına göre benim ortada olmayan bebek 2 haftalık ki daha yumurta bile toplanmadı hayatım.o zaman bende transferden sonra gelişimi geri deyip karalar bağlayayım.tüp bebekte son adet tarihimizden sonra biliyorsun bizi geçici menapoza falan sokuyorlar vs vs.birde seninki 2 gün erken transfer edildi.yani boşuna kendini ve bebeği üzme hayatım

Nes6373 Nes6373 bu ekide oku canım ayrıca ortada kese ve artan bir beta hcg var çok şükür.ve seninki YA-RA-MAZZZZZZ biraz belli

Eklentiler

• A365EC1F-E2B6-4227-B9D0-FDF0097AA76F.webp
    A365EC1F-E2B6-4227-B9D0-FDF0097AA76F.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 74
Sanırım eczacıydınız... Estrofem ve progestan kan şekerini yükseltir mi... Doktora sordum... Biraz dedi... Diyabetli olduğum için odada kapalıyız stres var yeme düzenim değişti... Ondan mı oldu acaba
Doktora glucophage sor
Acaba içe bilirmisin

Cok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi
Embriyolog aramalı ve embriyo durumlarını anlatmalı
Sakın 3 günü dondurmalarına izin verme
5 güne getirsinler embriyolarını
Tedavini lap diye kesmen iyi olmadı
Keşke 6-7 gün progesteronda kullansaydın
Rahimde bukadar kasılmazdı
Baban için çok sevindim🤲❤️
ama sen çok acele davranma

Canlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş. 😔 çok üzgünüm.
Katiyen erken yelkenleri indirme
Haftaya inşallah güzel şeyler olucak
İnşallah🤲❤️

Ben kaç zamandır P pandaaa nın yazdığını görmedim iyimi acaba.Üçüzler nasıl panda ses ver canım sende
Canım zirkacım merhaba 😇 evet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır 😌 üçüzler oldu dördüz 😁 bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız🤣

Nes6373 Nes6373 sana kaç embriyo transfer edilmişti? Beta artışların bi şüpheliydi. Acaba 2 tane tutunmaya çalıştı da İlk tutunan sağlıksızdı betanın artışını yavaşlattı diğeri geç tutundu ondan mı kese var kalp atışı henüz yok? Aklıma bi bu durum geldi.. inşallah 1 hafta sonra güzel haberlerle gel 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım zirkacım merhaba 😇 evet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır 😌 üçüzler oldu dördüz 😁 bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız🤣
Seninkilerden biri bölünmüş o zaman 🥰 hayırlısı neyse o olsun hakkında. 4 tane zor olur ama düşünsene her yer bebek 😁😁

Yaaaa inanmıyorum bi de tek yumurta ikizlerin mi oldu şimdiii 🥰
Bereket yağıyo maşallah 🙏🏻
Biliyorum zaten zorlu yollardan geçiyoruz ve ne gelse kabulümüz yeterki kucağımızda olsunlar diyoruz ama 4 ü de devam derse erken doğum riskin artar.. Sağlıkla kucağına alabileceğin kadar olsunlar inşallah 🥰

🙈🙈🙈🙈😅😅Allah yardımcın olsunn canımmm 🙏🙏🙏🙏Gerçekten şok edici bir dırum ☺️☺️Önemli olan senin ve bebeklerinin sağlığı inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsunn canımm🙏🙏❤️❤️❤️

Nes6373 Nes6373 sana kaç embriyo transfer edilmişti? Beta artışların bi şüpheliydi. Acaba 2 tane tutunmaya çalıştı da İlk tutunan sağlıksızdı betanın artışını yavaşlattı diğeri geç tutundu ondan mı kese var kalp atışı henüz yok? Aklıma bi bu durum geldi.. inşallah 1 hafta sonra güzel haberlerle gel 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
3 tane üç günlük transfer edilmişti. Bilmiyorum ki dediğin gibi mı? Inşallah öyledir. 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

Pandaaa inanılmaz birşey bu. Tip kitaplarına geçebilirsin 😂🤗

Panda kuzum inan sana ele 4 embriyo konulmuş
Ben şoktayım😳
İnşallah o dördüncü atrocileşir
Belkide kanamanı o yapıyor

Ayyyy dördüzzz maşallahh canım cok sanslısın😍😍 Allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsinnn inşallah ay cok heycanlandımm maşallah subanAllah😍😍😍😍

Back