• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrardan hayat bitmeye baslamis kibrista vakalar artinca tekrar turkiyeden asi verilmesine ragmen bu dogrumu
Canım balkondan gördüğümüz ne araba ne insan sesi var... Evler var aslında etrafımızda... Gündüz sıcak gecede ses yok... Hastaneye giderkende taksiden gördüğümüz bi hareket yok... Hayırlısıyla bebeğimizi alıp eve dönsek🙏

Canım balkondan gördüğümüz ne araba ne insan sesi var... Evler var aslında etrafımızda... Gündüz sıcak gecede ses yok... Hastaneye giderkende taksiden gördüğümüz bi hareket yok... Hayırlısıyla bebeğimizi alıp eve dönsek🙏
Hayırlısı olsun allah gönlünüzden geçeni versin inşallah 🙏🥰

Gozum korktu valla kibris kapanmaya gidiyor 15 gun sonra heran hersey degisebilir demisti enisbey bana korkttum ya
Off Kıbrıs'ın bu pimpirikliği beni sinir ediyor. Kendi stresimiz yetmezmiş gibi bir de bunların stresini yaşıyoruz. KKTC sağlık bakanlığı sayfasından
2 ağustos - 8 ağustosa kadar renk skalasına göre ülke giriş kuralları var Türkiye turuncu grup da ,Almanya yeşil grup da. Yükleye bilirsem atarım.

Eklentiler

• Screenshot_20210728-143123.webp
    Screenshot_20210728-143123.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20210728-142708.webp
    Screenshot_20210728-142708.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 43
Cok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi
Senin adına çok sevindimm canımm m🙏🙏🥰🥰İnşş herşey gönlünce olur ve bebeklerini sağlıkla alır gelirsinn🙏🙏❤️❤️

Nesciğimin numarasını bilen varsa el atsın olaya
@zirkakuzum yaa ne guzel hayaller kurmussun insallah ben de inaniyorum arkadasim.Beraber gidip begenelim mi e bebekten ayyy nasil heyecanlandim 🥰🥰
NESle sabahtan gorusmustuk ama daha yazmadı gecen 2 deydi randevusu bu da oyle olabilir.Allah im bugun yegenimizin kalp atislarini duymayi nasip etsin.Dun gece cok dua ettim.
Canlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş. 😔 çok üzgünüm.

Canlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş. 😔 çok üzgünüm.
Emin ol bizde üzüldük ama yinede umudunu kesme beta hcg dede seni şaşırtmıştı Bebiş unutma yüne başta korkutmuştu

İçerde nasıl yer değiştirmiş oda ayrı bir hayret edilecek durum canım gerçekten ilk defa böyle bişey duydum.ümidini sakın kesme belliki seninki çok şakacı olacak hem zaten 3.gün embriyosuydu seninki o yüzden bence her tahlil ve kontrolü sen bir hafta geç yaptır

E Eftalios canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim inş devamında öylede gelir.
Kızlar karantinayı bence kafanıza takmayın klinikleriniz tedavi gördüğünüze dair yazı verirse bence gidersiniz üstelik yaz mevsimi kumarhaneler para kazanmazsa oteller zorda kalır bence kapanmaya gitmez Kıbrıs hele bu sezonda

İçerde nasıl yer değiştirmiş oda ayrı bir hayret edilecek durum canım gerçekten ilk defa böyle bişey duydum.ümidini sakın kesme belliki seninki çok şakacı olacak hem zaten 3.gün embriyosuydu seninki o yüzden bence her tahlil ve kontrolü sen bir hafta geç yaptır
Bir hafta, bir ümit bekleyeceğiz. 🙏🙏🙏🤲🤲🤲

Evet bugun 10.000 in üzerindeydi Beta, buna rağmen kalp atışını duyamamak. 😥
Bende zirkaya katılıyorum 🙏🙏🙏Lütfen enerjini düşürme biraz geriden geliyor olabilir ama o seninle🙏🙏🥰🥰Dualarımız seninle inşş sağlıkla büyür ve sağlıkla kucağına alırsın🙏🙏❤️

Arkadaşlarıma aynen katılıyorum🥰🥰👍Umudunu yitirme arkadaşım bak bebişin içerde bir mücadele veriyor, demek ki dirençli bir bebek olacak☺️ Şaşırtıcı güzel gelişmeler de olmuş, devamı da gelir inşaallah🙏🙏🙏 dualarımda olacaksın

Arkadaşlarıma aynen katılıyorum🥰🥰👍Umudunu yitirme arkadaşım bak bebişin içerde bir mücadele veriyor, demek ki dirençli bir bebek olacak☺️ Şaşırtıcı güzel gelişmeler de olmuş, devamı da gelir inşaallah🙏🙏🙏 dualarımda olacaksın
Canım sibra, çok tesekkur ederim desteğin için. Sağ ol.😘😘😘

Hiç belli olmaz umudunu kesme lütfen.. Komşumuz hamileydi onlarda beklediler baya geç duydular. Şimdi oğlu çok zıpır yerinde hiç durmuyor. Senin şuan kaç hafta oldu canım

Hiç belli olmaz umudunu kesme lütfen.. Komşumuz hamileydi onlarda beklediler baya geç duydular. Şimdi oğlu çok zıpır yerinde hiç durmuyor. Senin şuan kaç hafta oldu canım
Doktor bugün 5 hafta 6 gün dedi ama olması gereken haftada değilmiş gibi konuştu. Benim hesabıma göre yani son adetin başlama tarihine göre 7 hafta 5 günlük oluyor. 🤷‍♀️

@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugün Nes6373 Nes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin
Aynen abla bende evi temizliyorum,inşallah gönlümüzce olur 🤲
Birde abla ben de 12 ağustosta ki evde olcam transfer için düzeltme yapar mısın? 💙♥️

Back