Tedavin hayırlı olsun canım,
Sanırım eczacıydınız... Estrofem ve progestan kan şekerini yükseltir mi... Doktora sordum... Biraz dedi... Diyabetli olduğum için odada kapalıyız stres var yeme düzenim değişti... Ondan mı oldu acaba
Bulunduğun oteldekilere diabetini söylesen ona göre sana yemek verseler, bol bol pilav diyorsun pilav şekeri yükseltir özellikle pirinç pilavı nişastadır babamdan biliyorum yediği zamanlar hep kötü olurdu.

Stres yapma canım herşey olacağına varır, Allah yolunu açık etsin zoru kolaylaştırsın su gibi aksın tedavin

Teşekkürler canım zaten pirinç ekmek falan yemiyorum ben bolda su içiyorum yine de yüksek.... O yüzden sordum ilaçların bunda bi etkisi varmı acaba diye

Siz british de tedavi oldunuz diye hatirliyorum

@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugün Nes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin

Amin canım inş o günleri göreceğiz iyi yapmışsın hazır eve mis gibi bir yavru yakışır. bu arada andrey in kızı kaç aylık

@zirkakuzum yaa ne guzel hayaller kurmussun insallah ben de inaniyorum arkadasim.Beraber gidip begenelim mi e bebekten ayyy nasil heyecanlandim
NESle sabahtan gorusmustuk ama daha yazmadı gecen 2 deydi randevusu bu da oyle olabilir.Allah im bugun yegenimizin kalp atislarini duymayi nasip etsin.Dun gece cok dua ettim.

Asili olanlara sanirim rahat uygulama..
Saglikli bebeler tutunsun annelerine..

Benimde bebisciklerim iyiye gidiyormus insallah besinci gune kadar gelisir 3.gun istemedigimi soyledim ama benim elimde deil dedi embiriliyog kizlar nasilsa babam yogun bakimda gozlerini acti moralimde yerimde haber verdikleri gunun ertesi günü 2 gunlugune gidip transferimi olup geleyim diyorum. Transfer oldugum gun dinlenir ertesi gune donerim diye dusunuyorum hem babamada supriz olacak hastaneden cikinca buyuk supriz olsun istiyorum tutarsa. Yalniz tek problem ilaci biraktigim an adet oldum hemde 3 gundur agridan surunuyorum normalde agrimaz ama bu ilaclarinda etkisiydi herhalde birden kes dediler icim söküldü afedersiniz kizlar canlar

Cok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi

Sanırım daha rahat aşılı olanlarda uçaktan inince pcr verdi.... İnşallah 5.güne gelsek... Hepimiz güzel haberler alalım
Gozum korktu valla kibris kapanmaya gidiyor 15 gun sonra heran hersey degisebilir demisti enisbey bana korkttum ya

Hele bi olsunlar bizde alırız onlara o cicili bicililerden zirkaa bak onlara dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…