Tedavin hayırlı olsun canım,5 gün karantina var türkiye den gelenler için... Uçağa binmeden pcr yaptırdık... Havaalanında tekrar pcr yaptırdık... Transferden bir gün önce odaya gelip pcr yapacaklar... Aşısız olduğumuz için... Odaya gelen yemekler eh işte bol bol pilav... Valla burada balkondan gördüğümüz hiç hayat yok gibi... Covidden çok korkuyolar
Bulunduğun oteldekilere diabetini söylesen ona göre sana yemek verseler, bol bol pilav diyorsun pilav şekeri yükseltir özellikle pirinç pilavı nişastadır babamdan biliyorum yediği zamanlar hep kötü olurdu.Sanırım eczacıydınız... Estrofem ve progestan kan şekerini yükseltir mi... Doktora sordum... Biraz dedi... Diyabetli olduğum için odada kapalıyız stres var yeme düzenim değişti... Ondan mı oldu acaba
TeşekkürlerTedavin hayırlı olsun canım,
Bulunduğun oteldekilere diabetini söylesen ona göre sana yemek verseler, bol bol pilav diyorsun pilav şekeri yükseltir özellikle pirinç pilavı nişastadır babamdan biliyorum yediği zamanlar hep kötü olurdu.
Stres yapma canım herşey olacağına varır, Allah yolunu açık etsin zoru kolaylaştırsın su gibi aksın tedavin
Siz british de tedavi oldunuz diye hatirliyorumAgnucaston bitkisel bir destek, hayıt bitkisi hormonları desteklemek için kullanılıyor. Özellikle Fsh’ın düşmesinde etkili. Dhea ise bir andorejen hormon östorejen’i arttırarak fsh’ı düşürür. Agrifertil ise yurmurta kalitesini arttırmak için verilir.
sağol Zazacım, inşallah bu yolda emek veren herkesin kucağı boş kalmasın yavrusuna kavuşsunİnşallah pablom
Ben nedense bu defa sen anne olucan diye içime sinmiş
Allahın izniyle anne olucaksın bu defa
Amin canım inş o günleri göreceğiz iyi yapmışsın hazır eve mis gibi bir yavru yakışır.@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugünNes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin
Ben Haziran başında gitmiştim 9 aylık demiştiAmin canım inş o günleri göreceğiz iyi yapmışsın hazır eve mis gibi bir yavru yakışır.bu arada andrey in kızı kaç aylık
Evet fakat transfer protokolünü kendi dr.um düzenledi.Siz british de tedavi oldunuz diye hatirliyorum
Asili olanlara sanirim rahat uygulama..5 gün karantina var türkiye den gelenler için... Uçağa binmeden pcr yaptırdık... Havaalanında tekrar pcr yaptırdık... Transferden bir gün önce odaya gelip pcr yapacaklar... Aşısız olduğumuz için... Odaya gelen yemekler eh işte bol bol pilav... Valla burada balkondan gördüğümüz hiç hayat yok gibi... Covidden çok korkuyolar
Sanırım daha rahat aşılı olanlarda uçaktan inince pcr verdi.... İnşallah 5.güne gelsek... Hepimiz güzel haberler alalımAsili olanlara sanirim rahat uygulama..
Saglikli bebeler tutunsun annelerine..
Cok saol canim benim. 1 tanesine bile raziyim hersey iyiye gidiyor şükürCok gecmis olsun. Babaniz en kisa surede iyilessin insallah.
3 tane embriyo size bebek olsun, en hayirli zamanda gidip alin insallah
Tekrardan hayat bitmeye baslamis kibrista vakalar artinca tekrar turkiyeden asi verilmesine ragmen bu dogrumuSanırım daha rahat aşılı olanlarda uçaktan inince pcr verdi.... İnşallah 5.güne gelsek... Hepimiz güzel haberler alalım
Amiiiinnnn❤❤❤❤❤Sanırım daha rahat aşılı olanlarda uçaktan inince pcr verdi.... İnşallah 5.güne gelsek... Hepimiz güzel haberler alalım
Gozum korktu valla kibris kapanmaya gidiyor 15 gun sonra heran hersey degisebilir demisti enisbey bana korkttum yaSanırım daha rahat aşılı olanlarda uçaktan inince pcr verdi.... İnşallah 5.güne gelsek... Hepimiz güzel haberler alalım
Hele bi olsunlar bizde alırız onlara o cicili bicililerden@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugünNes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?