Canım balkondan gördüğümüz ne araba ne insan sesi var... Evler var aslında etrafımızda... Gündüz sıcak gecede ses yok... Hastaneye giderkende taksiden gördüğümüz bi hareket yok... Hayırlısıyla bebeğimizi alıp eve dönsekTekrardan hayat bitmeye baslamis kibrista vakalar artinca tekrar turkiyeden asi verilmesine ragmen bu dogrumu
Hayırlısı olsun allah gönlünüzden geçeni versin inşallahCanım balkondan gördüğümüz ne araba ne insan sesi var... Evler var aslında etrafımızda... Gündüz sıcak gecede ses yok... Hastaneye giderkende taksiden gördüğümüz bi hareket yok... Hayırlısıyla bebeğimizi alıp eve dönsek
Off Kıbrıs'ın bu pimpirikliği beni sinir ediyor. Kendi stresimiz yetmezmiş gibi bir de bunların stresini yaşıyoruz. KKTC sağlık bakanlığı sayfasındanGozum korktu valla kibris kapanmaya gidiyor 15 gun sonra heran hersey degisebilir demisti enisbey bana korkttum ya
AmiiiinnnnHayırlısı olsun allah gönlünüzden geçeni versin inşallah
Senin adına çok sevindimm canımm mCok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi
Nesciğimin numarasını bilen varsa el atsın olaya
Canlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.@zirkakuzum yaa ne guzel hayaller kurmussun insallah ben de inaniyorum arkadasim.Beraber gidip begenelim mi e bebekten ayyy nasil heyecanlandim
NESle sabahtan gorusmustuk ama daha yazmadı gecen 2 deydi randevusu bu da oyle olabilir.Allah im bugun yegenimizin kalp atislarini duymayi nasip etsin.Dun gece cok dua ettim.
Allah ağzından duysun canımHele bi olsunlar bizde alırız onlara o cicili bicililerdenzirkaa bak onlara dedim
Emin ol bizde üzüldük ama yinede umudunu kesme beta hcg dede seni şaşırtmıştı Bebiş unutma yüne başta korkutmuştuCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
İçerde nasıl yer değiştirmiş oda ayrı bir hayret edilecek durum canım gerçekten ilk defa böyle bişey duydum.ümidini sakın kesme belliki seninki çok şakacı olacak hem zaten 3.gün embriyosuydu seninki o yüzden bence her tahlil ve kontrolü sen bir hafta geç yaptırCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
Evet bugun 10.000 in üzerindeydi Beta, buna rağmen kalp atışını duyamamak.Emin ol bizde üzüldük ama yinede umudunu kesme beta hcg dede seni şaşırtmıştı Bebiş unutma yüne başta korkutmuştu
Bir hafta, bir ümit bekleyeceğiz.İçerde nasıl yer değiştirmiş oda ayrı bir hayret edilecek durum canım gerçekten ilk defa böyle bişey duydum.ümidini sakın kesme belliki seninki çok şakacı olacak hem zaten 3.gün embriyosuydu seninki o yüzden bence her tahlil ve kontrolü sen bir hafta geç yaptır
Bende zirkaya katılıyorumEvet bugun 10.000 in üzerindeydi Beta, buna rağmen kalp atışını duyamamak.
Sağ ol canım arkadaşım dualarınız için. O dualar hepimiz için.Bende zirkaya katılıyorumLütfen enerjini düşürme biraz geriden geliyor olabilir ama o seninle Dualarımız seninle inşş sağlıkla büyür ve sağlıkla kucağına alırsın
Arkadaşlarıma aynen katılıyorumCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
Canım sibra, çok tesekkur ederim desteğin için. Sağ ol.Arkadaşlarıma aynen katılıyorumUmudunu yitirme arkadaşım bak bebişin içerde bir mücadele veriyor, demek ki dirençli bir bebek olacak Şaşırtıcı güzel gelişmeler de olmuş, devamı da gelir inşaallah dualarımda olacaksın
Hiç belli olmaz umudunu kesme lütfen.. Komşumuz hamileydi onlarda beklediler baya geç duydular. Şimdi oğlu çok zıpır yerinde hiç durmuyor. Senin şuan kaç hafta oldu canımCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
Doktor bugün 5 hafta 6 gün dedi ama olması gereken haftada değilmiş gibi konuştu. Benim hesabıma göre yani son adetin başlama tarihine göre 7 hafta 5 günlük oluyor.Hiç belli olmaz umudunu kesme lütfen.. Komşumuz hamileydi onlarda beklediler baya geç duydular. Şimdi oğlu çok zıpır yerinde hiç durmuyor. Senin şuan kaç hafta oldu canım
Aynen abla bende evi temizliyorum,inşallah gönlümüzce olur@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugünNes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?