Doktora glucophage sorSanırım eczacıydınız... Estrofem ve progestan kan şekerini yükseltir mi... Doktora sordum... Biraz dedi... Diyabetli olduğum için odada kapalıyız stres var yeme düzenim değişti... Ondan mı oldu acaba
Embriyolog aramalı ve embriyo durumlarını anlatmalıCok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi
Katiyen erken yelkenleri indirmeCanlarım, maalesef duyamadık kalp atışını. Ama kese de büyüme var, hatta rahmin daha iyi yerine de yerleşmiş (daha onceden aşağısındaydı rahmin) ama kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta daha şans verelim dedi. Gelişim yavaş ilerliyormuş.çok üzgünüm.
Inşallah canım benim, inşallah.Katiyen erken yelkenleri indirme
Haftaya inşallah güzel şeyler olucak
İnşallah
Canım zirkacım merhaba
Çok teşekkür ederim canım ablamHadiii Deniz hayırlısı ile giden güzel müjdelerle dönün inşaallah
Seninkilerden biri bölünmüş o zamanCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Yaaaa inanmıyorum bi de tek yumurta ikizlerin mi oldu şimdiiiCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Tabiki yaparım canım o zaman ben geldiğimde sende dönmemiş oluyorsun
MucizeCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Canım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
3 tane üç günlük transfer edilmişti. Bilmiyorum ki dediğin gibi mı? Inşallah öyledir.Nes6373 sana kaç embriyo transfer edilmişti? Beta artışların bi şüpheliydi. Acaba 2 tane tutunmaya çalıştı da İlk tutunan sağlıksızdı betanın artışını yavaşlattı diğeri geç tutundu ondan mı kese var kalp atışı henüz yok? Aklıma bi bu durum geldi.. inşallah 1 hafta sonra güzel haberlerle gel
Pandaaa inanılmaz birşey bu. Tip kitaplarına geçebilirsinCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Panda kuzum inan sana ele 4 embriyo konulmuşCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
Pardon atrofileşir yazıcaktım,gelişimi durur ve erir giderPanda kuzum inan sana ele 4 embriyo konulmuş
Ben şoktayım
İnşallah o dördüncü atrocileşir
Belkide kanamanı o yapıyor
Ayyyy dördüzzz maşallahh canım cok sanslısınCanım zirkacım merhabaevet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır üçüzler oldu dördüz bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?