Valla bende anlamadım beyza herkese farklı fiyatlar veriliyor . eftaliosa bizden olsun demişler , bana 250 euro bak sana da 450 euro demişler.
Gercekten bende anlamiyorum herkese ayri söyleniyor. Eftaliosayi anlarim orda 2.ci tedavisi, ama sabit degil söylenilen fiyatlar cok farkli

yaaa beyzaaa seslii haykirdim yaaa senin bu bagimliligin hic hoşuma gitmesede arkadaş icin yapicaz artik biseyler,olmadi benimkini sana veririm kiz nollcaaakk
Bana bundan sonra 3,6 yetmez kuzumm Ben LaLunanin 10.8 lik zoladexine gözü diktim

Ben A'yım. Bi tane 0 bi tane B beğendim ama onlar da içime sinmiyor. Ctesi gününe kadar düşünecem umarım o zamana kadar içime siner
Sen A isen bebeğinde A olsun istiyorsan A , AB
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Kan grubum çok az. Donör bulamamıştım. A- hangi kan gruplarından seçebilirim.
canım A Rh negatif kendi gibi negatif olan herkesten seçebilir ama illaki benim gibi A negatif olsun diyorsan bu Konuda şansın donörünün kan grubu A Rh negatif olsa bile yüzde elli.Kısaca Mendel yasaları ile açıklanır bu durum.Daha detaylı anlatabilirim

Hayirli olsun canim , Bence en dogrusu Andreye sor ne zaman gelelim diye cnm Rabbim gönlündekini hayirli etsin insallahYolunuz acik olsun

Peki bu çift aşı olduğumuzu pasaporta nasıl işleteceğiz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bu kısmı yeni gördüğümden dikkatimi çekti:)
ricaederiz,bizde sorup ögreniyoruz hayat eve sığar uygulamasından yapabiliyorsunuz,sanirim e-nabızdan da oluyor.hatta zaza söylemisti çıktısını almak bile yetti bizim giris cikista die

embriyo glue ne oluyor beni aydınlatabilir misinuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…