Gercekten bende anlamiyorum herkese ayri söyleniyor. Eftaliosayi anlarim orda 2.ci tedavisi, ama sabit degil söylenilen fiyatlar cok farkliValla bende anlamadım beyza herkese farklı fiyatlar veriliyor . eftaliosa bizden olsun demişler , bana 250 euro bak sana da 450 euro demişler.
Aynen herkes vurduZaten başlıkta sanırım zoladex olmayan kalmadıBaşlığın adı da Zoladexle Tüp Bebek olabilir
Astra Zeneca’yı covid aşısı değil de biz zengin edicez bu gidişle
Bana bundan sonra 3,6 yetmez kuzummyaaa beyzaaa seslii haykirdimyaaa senin bu bagimliligin hic hoşuma gitmesede arkadaş icin yapicaz artik biseyler,olmadi benimkini sana veririm kiz nollcaaakk
amaan aman kiz agzini hayra aç,son olsun da git koydur bebisini.Bana bundan sonra 3,6 yetmez kuzummBen LaLunanin 10.8 lik zoladexine gözü diktim
Aynen cnmamaan aman kiz agzini hayra aç,son olsun da git koydur bebisini.
Tl orda geçerli değil1000 euro harici kac gider pek bilemedik iste,gerci tl de olsa yanimda sorun olmaz ama dolarda aliyim ben ozamansaolun canlarim
Ben sek alıyorum, kökten bitiricem işi.. Her ay adet falan ne öyle ya hiç çekememBana bundan sonra 3,6 yetmez kuzummBen LaLunanin 10.8 lik zoladexine gözü diktim
O zaman uygulama ayni..Aynı. Arkadaşların söylediği de transferden 5 gün önceydi. Bildiğim kadarıyla rahim içine enjekte ediliyor.
Oooo sen benide gectin cnmBen sek alıyorum, kökten bitiricem işi.. Her ay adet falan ne öyle ya hiç çekemem
Ben hep çarşıda bozdurdumKlinikte ve otelde daha düşük kırdan bozduruyorlar ve her yerde zaten (çarşıda) döviz bürosu var
biliyorum cnm,dövize ceviririm die düşünmüştümTl orda geçerli değil
Seni zengin görmüşlerBana embriyoglue icin 450 euro dedilerdi
Sen A isen bebeğinde A olsun istiyorsan A , ABBen A'yım. Bi tane 0 bi tane B beğendim ama onlar da içime sinmiyor. Ctesi gününe kadar düşünecem umarım o zamana kadar içime siner
canım A Rh negatif kendi gibi negatif olan herkesten seçebilir ama illaki benim gibi A negatif olsun diyorsan bu Konuda şansın donörünün kan grubu A Rh negatif olsa bile yüzde elli.Kısaca Mendel yasaları ile açıklanır bu durum.Daha detaylı anlatabilirimBu konuyu bende çok merak ediyorum. Kan grubum çok az. Donör bulamamıştım. A- hangi kan gruplarından seçebilirim.
Hayirli olsun canim , Bence en dogrusu Andreye sor ne zaman gelelim diye cnm Rabbim gönlündekini hayirli etsin insallahIyi akşamlar kiev için bilet ayarlaması yapıyoruz,ağustos 13 de yumurta toplama denmişti,daha öncesinde yapılan bi islem yok degilmi, bileti 12 sine almamız yeterli olur mu?bilen arkaşlar yardımcı olur mu
BirdeZirkaa beni de ağustos transferine ekler misiniz
ricaederiz,bizde sorup ögreniyoruzPeki bu çift aşı olduğumuzu pasaporta nasıl işleteceğiz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bu kısmı yeni gördüğümden dikkatimi çekti:)
Iyi akşamlar kiev için bilet ayarlaması yapıyoruz,ağustos 13 de yumurta toplama denmişti,daha öncesinde yapılan bi islem yok degilmi, bileti 12 sine almamız yeterli olur mu?bilen arkaşlar yardımcı olur mu
BirdeZirkaa beni de ağustos transferine ekler misiniz
seve seve ekledim canım
yok canım bilgi verirlerse hemen eklerimBluemoon ve sanemde test yapacak , haberi olan varmı kızlar
embriyo glue ne oluyor beni aydınlatabilir misinuz?Daha önce gynolife giden ve tutunma sorunu yaşıyan arkadaşlarıma yapılmıştı. Enis beyin kısaca bana anlatımı bağışıklık sisteminin rahimin içindeki embriyoya saldırmasını engellemek ,bağışıklığı baskılamak olarak anladım. Leucostim için
Bana verdiği fiyat 500 Euro
embriyo glue için de 250 euro dedi. Of kafamı uzatsam ona da para euro denecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?