canım kararından emin olman çok güzel inşallah pozitif sonucunu burdan haykırarak yazarsın bizede umut olursun ve hayırlı olsun inşallah diyorum. canım evet haberleşseydik mutlaka görüşürdük kısmet orada devam ediceğimiz için eminim görüşürüz ben saat 4 te çıktım hastaneden sanırım anımsadım seni açların omuzlarında ve salıktı hafif dalgalıydı yanlışsada fark etmez görüşürüz umarı. canım histereskopip güzel geçti bende düşük tansiyon sorunu var aç karnına olunca ve oldukça paniktim kan alırken tansiyonum düştü bayılmaktyan son anda kurtuldum ayaklarımı falan kaldırdılar tansiyon düşünce damarım gerildi ve damar yolu kapandı diğer koldan açtılar ameliyathane kalabalıktı ve oldukça ilgiliydiler anestezi druyla daha önce tanışmıştık yanıma geldiydi odaya soru sorduydu amelythndede sıcak davrandı hiç hissetmedim narkozu ayılırken çok ağladığımı hatırlıyorum çok şükür şimdi iyiyim cdye çekmiş polip alınırken 2dkkalık polip dışında bi sorun yok dedi antibiyotik verdi cumartesi tekrar gel görücem dedi böyle işte bakalım hayırlısı.
merhaba kızlarrrrr
sonunda işlerim bitti,ofis histereskopimi oldum ve geldimmm artık buradayım.
öncelikle şunu söyleyim kızlar ;bu forumda kimin kim olduğunu unutuyorum.hatta herkes kafamda karışmış durumda bir liste yapsak da eski ve yeni adlarımız yazsa arada unutunca bakardık.
bana gelince,histereskopim gayet kolay oldu.bülent bey süper bir doktor kızlar tavsiye ederim.tam saatinde histereskopimi oldum hiç beklemedik.zaten ben korkusuz biri olduğum için öyle anesteziden falan korkmam.uyanır uyanmaz kendime geldim hemen kalktım hatta hemşireler bir saat yatın falan dediler yok yaaaa dedim ben 5 dk sonra kalktım:) benden sonra histereskopi olan bir kadın vardı uyanırken bir sürü sıkıntısı oldu uyandı kendine gelemedi midesi bulandı falan allahtan ben iyiydim.sonra doktorla görüştük rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve onu düzelttiğini söyledi.kolay bişeymiş.ama düşüklerinin nedeni tam olarak budur diyemem dedi.rahim anormallikleri düşüklerin % 15 ini oluşturuyormuş,kalp şeklinde rahimde bunun % 15 ini oluşturuyormuş.yani % 15 in % 15 i:) bakalım tabi ben % 1 bile olsa bu riski göze almak istemedim iyide yapmışım başka bir sorunum yok.şimdi 2 ay beklemem gerekecekmiş.çünkü rahimdeki o yaranın kapanması gerekiyormuş.rahmin tam tepe noktasını törpülemiş oldu anlayacağınız.neyse zaten kasım diyordum şimdi aralık oldu ama olsun.
bu arada kendi yumurtam içim pek olumlu konuşmadı.yani rezervin az vaktini boşa harcama direk kıbrısa git dedi.berk beyi önerdi.dünya tüp bebek merkezinden.bende hitle bir telefonda görüşeceğim bakalım ne diyecek eğer iyice kıllanırsam direk dünyaya gideceğim:)[/QU
Merhaba Aymen hoş gelmişsin.Bülent Urman Amerikan hastanesinin doktoru sanrım.Dünya tüp bebek merkeziin sanrım orayla bağlantırsı var ben dünyaya mesaj atığımda ilk bülent urman cevaplamıştı ve berk bey ankara anatolia ve amerikan hastensi işbirliğiyle kurulmuş orayı önermsi normal bence bunu da düşün.
selam herkese, uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazamadım bircok kez. yumurta rezervliği azlıgım var bircok basarısız tüp denemem oldu, şimdi bekliyorum. rüzgar selin merak ettiği kıbrıstaki drların istanbul ve ankarada beraber çalıştıkları drlar mı var, yaniyumurta donasyonunu kıbrısta deneme için mutlaka kıbrısta bulunmakmı gerekiyor,çok geçmiş olsun aymen.
işlemin rahat geçmesine sevindim. inşallah bundan sonrası da kolayca olacak :))
sen ne düşünüyorsun rezerv konusunda? deneyecek misin yoksa direk Kıbrıs mı?
merhaba zümrüt doktora henüz gitmedim fazladan yaptığım nar suyu içmeye başlamak oldu benim için büyük bir adım ???
sen soya lesitine başlayacaktın başka neler yapıyorsun bu aralar rahim kalınlaştırmak için dhea içiyormusun
uzun bir süre adet olmadığın dönem oldumu sonrasında ilaçla kolay adet görülüyormu benim bir yıla dayandı yani resmen menopozdayım artık bunun üzerine ilaç alırsam hemen adet görüyormuyum onu merak ediyorum senin bu süreçlerin nasıl<gelişti...
ben de ünlülerin artık önceliklerini anne olmaya yönelik seçmelerini gördükçe geçen yıllarıma acıyorum... bu konuda nekadar duyarsız davranmışım. bilmiyorum belkide hep bir mucize bekledim daha bir yıla kadar kendi yumurtamla hamile kalmayı (hem de doğal yolla) bekledim... tabi geç evlenmenin ve kariyer sözkonusu olup bir sürede beklemenin cezalarını çekiyorum şimdi birçok arkadaşım gibi...
şimdi efsune okursa bunları diyecek ki belkide iç dünyan çocuk meselesinden kaçtı öncelikle geriye dönük meselelerini halletmelisin iyide nezaman hangi vakit ????
Arkadaşlar ben anatolia tüp bebekte tedavi gördüm biliyorsunuz berk bey de zamanıda orada çalışmış merkez iyi bir mekez dlayısıyla orada yetiştiyse berk bey iyi bir doktordur diye düşünüyorum.Ayrıca berk bey çok efendi gibi geldi bana tel konuşmalaerında çok saygılıydı.günaydınlar kızlarrrr
mimoşum canım arkadaşım çok geçmiş olsun köpeğine ,bende çok üzülürüm kedime bişey olsa,seni çok iyi anlıyorum.köpeğin yaşlımıydı tatlım??
benim minnoş kedimde annemlerin yazlığında neredeyse 4 aydır tatil yapıyordu ve yeni geldi.nasıl mıncıklıyorum onu bir görsen çok özlemişim manyağımı:)o da beni özlemiş beraber evin içinde kudurup duruyoruz.kesinlikle evde hayvan beslemeyi herkese tavsiye ederim:)
canlarım berk bey konusunda bende sizin gibi düşünüyorum.yani tabiki onlarala anlaşmalı oraya yollayacak ama bende hep dünya tüp bebek merkezinin başarılı olduğunu düşünüyorum.yani forumdaki listedede sanki onların açık ara önde olduğunu görüyorum.birde kızlar doktorun yanında rahat olmak istiyorum,hepimiz istiyoruz.ama hit gerçekten ukala ve soru sorarken bile acaba kızacakmı falan diye düşünüyor insan birde tabi bizim onunla telefondaki tartışmamızı anlatmıştım ne biçim konuşmuştu benimle.neyse daha düşünmek için 2 ayım var daha fikrim değişebilir:)
yosunum bende seni göremeyince bu sitenin sahipsiz kaldığını falan düşünüyorum neyse umarım herkes işlerini yoluna koyar ve sohbete gelirler...
yosuncuğum geçmiş olsun onca yağmur fırtına üşütmüş olabilirsin bir de mevsim geçişlerindede oluyor böyle. canımın içi yeni eve yerleşip sonra doğru kıbrıs hayırlısıyla yeni evde mis kokulu bebeklerin olacak. çağla şikelle ebru gündeş anne olmanın güzelliklerinden bahsederken en çok emzirmenin tarifsiz bir duygu olduğunu söylüyorlardı. bende bu günleri görebilecekmiyim diye içim bir hoş oldu nasıl imrendim bilsen. bu aralar ünlüler pıtır pıtır doğuruyor yeni moda. geçmişte çoğu doğurmuyordu. şimdikiler çok akıllı annelik gibi muhteşem duyguyu atlamıyorlar...
zaman yaklaştıkça senin kafan karışmış gibi yosunum. kıbrısa gitme zamanın yaklaştığı için korku heyecan stres birbirine karışmış olabilir bende öyle olmuştu. şu sıralar dr. da olmalısın kontrolden sonra kendini daha iyi hissedeceksin. 23. gün endometrium kalınlığı hakkında bilgim yok ama senin ilaç 21 günlük değil mi artık kanaman başlayacak doğal olarak incelme başlamıştır diye düşünüyorum.
mimozam geçmiş olsun köpeğine zavallım ağzı var dili yok... üzülme desem boş yinede kendine dikkat et sakin olmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?