Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rüzgarselin canım 7 gün kaldı 22 ekimde sonucu alıcaz hayırlısıyla...................
canım bebişlerin gelmek için sabırsızlanıyo bence ve sana bi msj yollamışlar yeşil gözlü yumurcaklar çok güzel bi karar vermişsin çook sevindim banada bi heycan bastı bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 3 ay sonra yapacağı tüp bebeği birden karar verip yaptı ve bebeği doğdu bile inşallah seninde öyle olacak canım.bende yarın histereskopi için gidiyorum ümit beye bende avrupa yakasındayım mecidiyeköydeki hastaneye gidiyorum belki görürüm seni orda:)))))))) bak çok memnun kalacaksın ümit beyden eminim aklına gelen herşeyi sor ve bütün tahlillerini götür canım umarım herşey gönlündeki gibi olur
rüzgarselin kalbinin sesini dinle canım görüşmeye gittin diye orada başlamak zorunda değilsin hasta dr ilişkisi memnuniyeti çok önemli orada başlamaya emin ol sonra başla canım. cumartesi günü acayip bi yoğunluk vardı bende histereskopiden çıkıp eve gitmeden drla görüştüm drda bi yorgunluk hissettim sabah 8 de gelmişti saat 4 olmuştu ve belki 8e kadar orda olacaktı bu bizi bağlamaz evet ama drdaki yorgunluğu hissettim bende daha önce gitmesem senin gibi hissederdim bende.veeee orada bana anlamlı bakan yeşil gözlü hoş bi bayan vardı önce anlamadım arabada gidrken çaktım bu yeşil gözlü tatlı bayan rüzgarselinmiydi acaba?