bayram tatilinin hayalini kuran benim işte başka bir derdim yok....... birleşse eşimle daha rahat görüşürdük şimdi napcam bilemiyommm.......

oldu sayılır :) kocam yok güselliği napcam... bu gün bana dediki sesine bağımlı yaşıyorummm:))) beni yine ağlattı:))

buarada yosun ve efsuneye teşekkür edeyim bana özelden msj atmışlar burdayız diye sağolun arkadaşlarrrrrrrr...

Merhaba arkadaşlar,

cumartesi Ümit Bey e gittim. geçen seneki tahlilleri ve rahim filmini de götürmüştüm. ben rutin muayenem için 10 gün önce kendi doktoruma gitmiştim.bunu da söyledim. Sanırım o yüzden, beni muayene etmedi. sadece kıbrıstaki merkezin iyi bir merkez olduğuna dair bilgi verdi. ve hemen başlayabiliriz sizle dedi. yarın adetimin 2.günü. sabahtan yaptırmamı istediği testler var. yaptırıp muayeneye gidicem ve ilaçlara başlayacağız.
cuma günü anlattığım o heyecandan eser yok. ben doktordan çıktığımda heyecan yerini tuhaf, huzurlu bi bekleyişe bıraktı. açıkçası ben doktordan öyle çok da memnun ayrılmadım ama sonuçta zaten burada yapılacak şey takipten ibaret. tek bildiğim şey, artık başlamak istediğim. ve bu yüzden yüreğim kendini huzurlu bi bekleyişe teslim etti...

rüzgarselin kalbinin sesini dinle canım görüşmeye gittin diye orada başlamak zorunda değilsin hasta dr ilişkisi memnuniyeti çok önemli orada başlamaya emin ol sonra başla canım. cumartesi günü acayip bi yoğunluk vardı bende histereskopiden çıkıp eve gitmeden drla görüştüm drda bi yorgunluk hissettim sabah 8 de gelmişti saat 4 olmuştu ve belki 8e kadar orda olacaktı bu bizi bağlamaz evet ama drdaki yorgunluğu hissettim bende daha önce gitmesem senin gibi hissederdim bende.veeee orada bana anlamlı bakan yeşil gözlü hoş bi bayan vardı önce anlamadım arabada gidrken çaktım bu yeşil gözlü tatlı bayan rüzgarselinmiydi acaba?

canım ben öğleden sonra gittim Ümit bey e. belki de karşılaşmışızdır :) ne dedi doktor? son durum ne?

aynı anda ben de senin durumunu sormuşum :)
doktorun yorgunluğunu kesinlikle farkettim.yani bize anlatırken sanki artık bırakın da gideyim der gibiydi. ben ayrıntılı sorular sormasam anlatmayacaktı sanki. ama o da insan sonuçta. herkesin iyi, kötü anları var. ben orada yaptırmaya karar verdim çünkü farkettim ki, kıbrıs ta savaş bey in merkezini istiyorum. yani eğer başka bi merkeze gidersem ve sonuç negatif olursa, keşke Savaş Bey'in merkezine gitseydim diyeceğimi anladım. problem değil yani Ümit Bey in o günkü hali. sonuçta adam kötü birşey de demedi bana.
saat 4 te oradaysan kesin görmüşsündür beni canım :) ama gözlerim yeşil değil benim :) eşimin gözleri yeşil, biyolojik babası olmasa da gözlerinin ona benzemesini istiyorum :)) ben kahverengi deri ceket giymiştim ve kahverengi uzun çizmelerim vardı. eminim görmüşsündür :)) keşke önceden haberleşseydik! tanışmış olurduk.

selam8 aynı anda ben de senin durumunu sormuşum :)
doktorun yorgunluğunu kesinlikle farkettim.yani bize anlatırken sanki artık bırakın da gideyim der gibiydi. ben ayrıntılı sorular sormasam anlatmayacaktı sanki. ama o da insan sonuçta. herkesin iyi, kötü anları var. ben orada yaptırmaya karar verdim çünkü farkettim ki, kıbrıs ta savaş bey in merkezini istiyorum. yani eğer başka bi merkeze gidersem ve sonuç negatif olursa, keşke Savaş Bey'in merkezine gitseydim diyeceğimi anladım. problem değil yani Ümit Bey in o günkü hali. sonuçta adam kötü birşey de demedi bana.
saat 4 te oradaysan kesin görmüşsündür beni canım :) ama gözlerim yeşil değil benim :) eşimin gözleri yeşil, biyolojik babası olmasa da gözlerinin ona benzemesini istiyorum :)) ben kahverengi deri ceket giymiştim ve kahverengi uzun çizmelerim vardı. eminim görmüşsündür :)) keşke önceden haberleşseydik! tanışmış olurduk.

canım kararından emin olman çok güzel inşallah pozitif sonucunu burdan haykırarak yazarsın bizede umut olursun ve hayırlı olsun inşallah diyorum. canım evet haberleşseydik mutlaka görüşürdük kısmet orada devam ediceğimiz için eminim görüşürüz ben saat 4 te çıktım hastaneden sanırım anımsadım seni açların omuzlarında ve salıktı hafif dalgalıydı yanlışsada fark etmez görüşürüz umarı. canım histereskopip güzel geçti bende düşük tansiyon sorunu var aç karnına olunca ve oldukça paniktim kan alırken tansiyonum düştü bayılmaktyan son anda kurtuldum ayaklarımı falan kaldırdılar tansiyon düşünce damarım gerildi ve damar yolu kapandı diğer koldan açtılar ameliyathane kalabalıktı ve oldukça ilgiliydiler anestezi druyla daha önce tanışmıştık yanıma geldiydi odaya soru sorduydu amelythndede sıcak davrandı hiç hissetmedim narkozu ayılırken çok ağladığımı hatırlıyorum çok şükür şimdi iyiyim cdye çekmiş polip alınırken 2dkkalık polip dışında bi sorun yok dedi antibiyotik verdi cumartesi tekrar gel görücem dedi böyle işte bakalım hayırlısı.

merhaba kızlarrrrr

sonunda işlerim bitti,ofis histereskopimi oldum ve geldimmm artık buradayım.

öncelikle şunu söyleyim kızlar ;bu forumda kimin kim olduğunu unutuyorum.hatta herkes kafamda karışmış durumda bir liste yapsak da eski ve yeni adlarımız yazsa arada unutunca bakardık.

bana gelince,histereskopim gayet kolay oldu.bülent bey süper bir doktor kızlar tavsiye ederim.tam saatinde histereskopimi oldum hiç beklemedik.zaten ben korkusuz biri olduğum için öyle anesteziden falan korkmam.uyanır uyanmaz kendime geldim hemen kalktım hatta hemşireler bir saat yatın falan dediler yok yaaaa dedim ben 5 dk sonra kalktım:) benden sonra histereskopi olan bir kadın vardı uyanırken bir sürü sıkıntısı oldu uyandı kendine gelemedi midesi bulandı falan allahtan ben iyiydim.sonra doktorla görüştük rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve onu düzelttiğini söyledi.kolay bişeymiş.ama düşüklerinin nedeni tam olarak budur diyemem dedi.rahim anormallikleri düşüklerin % 15 ini oluşturuyormuş,kalp şeklinde rahimde bunun % 15 ini oluşturuyormuş.yani % 15 in % 15 i:) bakalım tabi ben % 1 bile olsa bu riski göze almak istemedim iyide yapmışım başka bir sorunum yok.şimdi 2 ay beklemem gerekecekmiş.çünkü rahimdeki o yaranın kapanması gerekiyormuş.rahmin tam tepe noktasını törpülemiş oldu anlayacağınız.neyse zaten kasım diyordum şimdi aralık oldu ama olsun.

bu arada kendi yumurtam içim pek olumlu konuşmadı.yani rezervin az vaktini boşa harcama direk kıbrısa git dedi.berk beyi önerdi.dünya tüp bebek merkezinden.bende hitle bir telefonda görüşeceğim bakalım ne diyecek eğer iyice kıllanırsam direk dünyaya gideceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…